Egy szóval sem mondtam, hogy a Wallis sikere ellen dolgozik! De nyilvánvaló, hogy a Wallisnál betöltött pozija mellett vannak más üzleti érdekeltségei is amik esetleg kapcsolódnak Ádámosihoz. Az meg tagadhatatlan, hogy Ádámosi embere hiszen APP-nál ás az Alteránál/Wallisnál is együtt tevékenykedtek. Továbbra is tartom azon véleményem, hogy nem ő legalkalmasabb(messze nem) erre a pozicíóra és csak a kapcsolatai miatt van itt. Még ha akarnám sem tudnám tagadni, hogy jobban örülnék ha máshol bontakoztatná ki tehetségét. Talán egy borospincében :-) Elejtett már egy-két olyan mondatot a válaszaiban ami hát nah... viccnek durva lenne :-) Mindenesetre én a továbbiakban is elosztom minimum kettővel amit mond, főleg ha számokról van szó :-)
Ebből azért egyáltalán nem következik az,hogy nem érdekelt a Wallis sikerében.Írom ezt úgy,hogy én is jelentettem a félrevezető nyilatkozatait az MNB-nél,és nem vagyok túl jó véleménnyel az eddigi Wallis-os tevékenységéről,de valótlanságokat ne terjesszünk róla!
https://www.irodakereso.info/cikkek/portrek/portre-szekely-gabor-appennin-nyrt "- Mik voltak a fordulópontok a karrierjében? Amikor megismerkedtem id. Dr. Ádámosi György Úrral, aki a mentorom a mai napig, tőle tanultam mindent. Másik fontos állomás, amikor elvállaltam megbízatásomat az Appeninn Nyrt. igazgatótanácsában."" - Hol tanult és mit? A néhai Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen borászként végeztem, azt követően a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Adó, Vám, Illeték szakán szereztem közgazdász diplomát." Tudtam, hogy borozás közben számol :-)
Köszönöm! :-) Még elszórom benne véletlenszerűen a következő szavakat, kifejezéseket és kész is van :-) talán, akár, elképzelhető, nem elképzelhetetlen, lehetséges, nem lehetetlen, előfordulhat, valószínűleg, zseb nem marad csukva :-)
"Nem annyira mellesleg az is igaz, hogy Székely úr már más cégben(papírban) érdekelt........ ebben a cégben csak úgy van(még)." . Erről egy linket tudnál adni?
Azt akár most is prezeltálhatom neked. Gyönyörűséges lesz, színes és szagos és lesznek benne pompás grafikonok amik a következő évek brutális fejlődését fogják kicsit szemléletesebbé tenni és az elmaradhatatlan csilagozott számok amikről bővebben az apróbetűs részben olvashatsz:-) Nem nagyban fog különbözni attól mint amit a tőzsdei bevezetésnél publikáltak. Autómegosztás, használtautó piacon nagyobb szerepválalás, esetleg újabb márkakereskedések nyitása és újabb márkák forgalmazása(esetleg:-) , szervízelése a régióban. Mincs mit :-) Ja! Még bedobják az önvezető autók témakörét is mert az baromi jól hangzik. Elektromos autózás további térnyerésésnek elősegítése pedig alap :-)
Az idő megszépíti a dolgokat..........! :-) Most nem fejteném ki és mit írt (és mikor:-) Aggodalomra egyébként semmi ok! A kgy hetében 2-3 forintos rally várható! Csak azt nem tudom, hogy honnan indul :-) Nem annyira mellesleg az is igaz, hogy Székely úr már más cégben(papírban) érdekelt........ ebben a cégben csak úgy van(még). Véleményem szerint ha így folytatják akkor a papír a teljes érdektelenségbe fog merülni(már le is merült:-) és nyáron csak akkor lesz benne némi forgalom ha generálnak maguknak. Ebben egyébként hatalmas gyakorlatuk van!Lásd Altera. Az a lényeg, hogy a papír BUX indexben van és baromira "likvid". Számukra ez volt a priorítás....(részvényeseknek ebből haszna nulla) és arra már nem jutott idejük, hogy valami használhatót is letegyenek az asztalra.
AutoWallis Nyrt.