Szóval azért ragaszkodtak a napi átlag 100millás forgalomhoz a wallisban, azért voltak folyamatosan öntések, hogy a wallis is megfeleljen az idézett korm.rendeletnek és a limo 20 helyett 15% legyen? :)
Én azt mondom, hogy tartani kell mert készülőben van valami.. bár én a nagyobb pakkom már eldobtam 1 hete set miatt akkor sajnos még nem volt vezérigazgató se ilyen hírek, de azért bízom ebben is hamarosan megfog indulni!
BÉT közlemény - Budapest, 2019. április 1.
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket,
hogy a kollektív befektetési formák befektetési és hitelfelvételi szabályairól szóló 78/2014. (III. 14.) Korm.
rendelet 18. § (2) bekezdésében foglalt feltételnek a 2019. év első negyedéves forgalmi adatok alapján az
alábbi értékpapírok felelnek meg:
OTP törzsrészvény
MOL törzsrészvény
RICHTER törzsrészvény
4IG
MTELEKOM
AUTOWALLIS
OPUS
SET
törzsrészvény
törzsrészvény
törzsrészvény
törzsrészvény
törzsrészvény
A kormányrendelet fent hivatkozott rendelkezése alapján 15 százalékos korlát alkalmazható olyan
átruházható értékpapírok tekintetében, amelyeket szabályozott piacon vagy multilaterális kereskedési
rendszeren forgalmaznak, és az utolsó naptári negyedévben mért napi átlagos forgalmuk meghaladja a
százmillió forintot.
Szerintem lenézünk 141 környékére. Én a fordulást igazán 139 nél látom. A papírban nincs jelenleg erő ami hosszabb távon kitartana. Ezek fellángolások inkább...
abszolúte semmi erő nincs benne, azonnal öntenek minden kis kezdeményezést, semmire nem fordul tartósan, így igen, egyetértek, bőven benne van a 14xx sáv még mindig..
AutoWallis Nyrt.