addig viszont 140-en is vagy egy 17k-s eladás pl. Ajánlom, nagyon gyorsan jöjjön valami hír, mert a 160 sem fog tartani és az isten pénze sem lesz elég a higításra :DD
"A cég kilátásai igenis pozitívak!" Igen, a BMW kilátásai nagyon biztatóak. Ugyanis ez a BBW-ről szóló januári cikk: https://www.autosforum.hu/automarka/bmw/6127-bmw-eladasok-2018-ujdonsagok-2019.html, és az Autowallis árfolyamok február eleje óta sajnos nem ezt tükrözik. Figyelj, én is szeretném, ha megindulna a részvény, de azért nem illendő forrásmegjelölés nélkül, elavult információkkal etetni a a többieket.
De jelenleg az a legfontosabb hogy a 160 tartsa meg. :) Egy stabil 170-180-as szint is már jó lenne az elkövetkezendő hetekben. Utána szépen hírekre, jelentésekre jöhetnénk fel 200-ra. Nekem a 250 elég irreális, de bármi lehet...
Hietelen tobb millios vevo nem jelenik meg foleg a tulajdonosok tudta nelkul. Gondolom,ha ilyen lenne akkor annak az adasveteli modjat elore lebeszelnek. Mivel azt nyilatkoztak,hogy hosszutavon kepzelik el a kozkeznek a noveleset nem hiszem,hogy a jelenlegi arfolyam lenne erre a legmegfelelobb. Idovel megtudjuk eddig a Wallis tulajdonresze nem valtozott. 79% felett van a Marcius eleji adatok szerint.
Ezt a 30% koruli kozkezet en mar joval elobb mondtam. Nincsen benne semmi uj mivel mar honapokkal ezelott nyilatkoztak,hogy hosszu tavon jelentos kozkezmennyiseget akarnak kialakitani. A hosszu tav gondolom nem 1-2 honap es tobb modja is van.
AutoWallis Nyrt.