Én sajnos fordítva látom: Szerintem valakik az eladói oldalon állnak, és amint kinő egy kis virág, azonnal letapossák. Én még mindig bízom a papírban. Utoljára kedden vettem 163-ért abban bízva, hogy az utóbbi időben 160-180 közt mozgott. Most is erre számítottam. Végül pénteken adtam el 159-ért. Nem volt nagy veszteség, de azért utólag bosszant, hogy nem figyeltem oda egy hozzászólásra itt a fórumon (https://forum.portfolio.hu/topics/autowallis-nyrt/37967?oldal=534#6227660). Ebben a következőt olvastam: "Sajnos tisztán látszik, hogy ez a cégnél most nem szempont.
Nem utolsó sorban a jelenlegi közkéz 14.x%, a cél valahol 30% felett van. Ebből az következik, hogy ha holnap megjelenne egy nagyvevő, többmillió részvény lenne hirtelen eladó számára. Nincs árfelhajtó erő jelenleg a cégben. Se jó hír, se spekulációs lehetőségek...."
És a február 7-e óta máig tartó lecsorgás nekem ezt látszik igazolni. És ha jók a számok (légy szíves cáfold, ha tévednék), akkor a következő időszakban további 14 %-ot kell teljesítenie a cégnek. És a jelenlegi ütemet látva ez legalább a közgyűlésig eltarthat.
Szóval átmenetileg pesszimista vagyok. Jogos?
Nem utolsó sorban a jelenlegi közkéz 14.x%, a cél valahol 30% felett van. Ebből az következik, hogy ha holnap megjelenne egy nagyvevő, többmillió részvény lenne hirtelen eladó számára. Nincs árfelhajtó erő jelenleg a cégben. Se jó hír, se spekulációs lehetőségek...."
És a február 7-e óta máig tartó lecsorgás nekem ezt látszik igazolni. És ha jók a számok (légy szíves cáfold, ha tévednék), akkor a következő időszakban további 14 %-ot kell teljesítenie a cégnek. És a jelenlegi ütemet látva ez legalább a közgyűlésig eltarthat.
Szóval átmenetileg pesszimista vagyok. Jogos?
AutoWallis Nyrt.