Én a gyűjtést láttam benne 2000-2100 között az elmúlt 3 hétben, tisztára olyan érzetem volt mint opus 190-200-nál. :D De a wallis bukó után képtelen voltam nagy pénzt beletenni. Most meg már mindegy :D
Ez pontosan így van amúgy. Nekem is csak nagyon rövid ideig volt 4igem, hónapokig nem ment sehova, kidobtam. Közben Konzum olvadt, Opus is, hát mondom itt semmi nem lesz. Jól átdobtak mindenkit a palánkon.
Énis 2008ba jó kis OTP bukóval ami szerencsére még az évben vissza is jött. :D Egyébként nem feltétlen kioktatásként írtam amit írtam, de aki benne volt 2017-be az ML rallykba az 2018-ba szép pofonokat kapott. Így többnyire már nem hittek egy új ML storyba mint a 4IG. Így leginkább az új szereplőknek kedvezett a szerencse a 4IG-ban.
Megint atolvastam a prezentaciot es a 17 oldalon talaltam valami erdekesseget,ami a jovoben meg nagyot szolhat. Hosszu tavu celok-WALLIS CSOPORTON BELÜLI
ÉRTÉKTEREMTŐ LEHETŐSÉGEK
AUTOWALLIS-BA TÖRTÉNŐ INTEGRÁLÁSA. Szoval nagyon nincsen itt meg lejatszva egy HOLDING kiepitese sem. Wallis csoport arbevetele 3 ev alatt kozel megduplazodott 2015-tol-2018-ig 120mrd ft rol-224mrd ft-ra. https://bet.hu/newkibdata/128156645/autowallis_sajtoesemeny_prezentacio_190207.pdf
Utolag okos az ember. Lehet ha lekereskeded, es eladod mondjuk 250 korul akkor most neznel 200-on beragadva mint rozi a moziban. Erre senki nem szamitott szerintem. Ezt tenyleg ki kell ulni. Lesz ez 200 + lehet egy het mulva lehet egy honap mulva de szerintem nem a tavoli jovoben.
A lenyeg a kovetkezo lepes az elore jelzett bux index tagsag kell,hogy legyen.Utana johet a tobbi amirol beszeltek,jelentos akviziciok. Szerintem is alularazott jelenleg a jovobeni novekedesi lehetosegek figyelembe vetele nelkul is. Meglatjuk a tulajdonos mit lep a kovetkezo 1-2 honapban en Aprilisig tartom ez volt a strategiam mikor ide beszalltam. Igen le kellett volna kereskednem es mondjuk 250ft korul eladni majd visszaszallni.Utolag viszont en nem agyalok ezen mert az en dontesem volt. Persze szamitottam korrekciora de nem ilyen modszeres arfolyam szetbarmolasra. A lenyeg ennek is vege lesz majd es indul a kovetkezo kor felfele en megvarom.
Neee, jézusom. Hogy viheted tőzsdére a pénzed ha alapfogalmakkal nem vagy tisztában? Kapitalizációról hallottál? SET: 350x9,6m db papír = 3,36mrd FT Wallis: 160x270m db papír = 43,2mrd FT Melyik is ér többet? :D
AutoWallis Nyrt.