Még valami: hogy teljesen átláthatatlanok legyenek, ezért eleinte nem is csináltak konszolidált beszámolót, amiért a PSZÁF meg is büntette őket, és minden interjúban kifejtették, hogy mekkora hatalmas ingatlanvagyonuk van. ja csak azt nem tették hozzá, hogy ugyanennyi a hitel is. ez szimpla átverés.
Már egy-másfél éve elmondtam mi a helyzet. A cégnek van X értékű ingatlanja, mindig ezt reklámozzák, és van kb ugyanannyi adóssága. A cégérték, és ebből következően a részvény értéke nulla közelében van. Felmanipulálták egészen hihetetlen forgalmakkal, amiről mindenki tudta hogy kamu, mert nincs olyan hasonló kapitalizációjú magyar részvény amiben magától ekkora forgalom lenne, tehát felmanipulálták és fenntartották a részvényt, majd a drága, végtelenül túlértékelt részvénnyel kezdtek akvirálni. Dehát, mint a Humet óta tudjuk, ezek a részvények idővel nyilván visszakerülnek a tőzsdére. A csoda csak az hogy még mindig ilyen magas az ár, és számomra meglepő, hogy ilyen sokáig bírták a mainpulációt fenntartani. Persze amikor ezt írogattam be akkor lehurrogtak. pedig aki megnézi a cég jelentéseit kiolvashatja belőle, hogy alig ér valamivel nulla felett a részvény
3000 db ot oda adni pont a záróban, ehhez már nagy ész kell!!! Oda adhatták volna napközben is. A concordról nem gondolná az ember, hogy ekkora barmok.
most ez teljesen komoly hogy ez a hír csak ennyire volt képes? ennél feltűnőbben nem is tudnák irányítani az árfolyamot, komolyan. hát ez mi :D:D:D én ezen már csak röhögök. nem "Magyarország én így szeretlek" hanem "Magyarország, itt minden lehet" :D más papírokba is kezd felmerülni az irányítottság... nem lepődnék meg ha botrány robbanna ki a magyar tőzsdén hamarosan.
Szerintem ez megfordítja az eddigi esést. A cég nem magyarázkodott, nem beszélt mellé, hanem cselekedett!!! Újabb akvizíciót hajtott végre. Méghozzá nem is akármilyet. 8000 m2!
Ez nagyon jól bizonyítja, hogy nincs bajban. (Ha bajban lenne, nem terjeszkedne - nem lenne rá zseton)
Csak azt sajnálom, hogy nem olvastam időben az akvizíciót, csak zárás után. Már lemaradtam 4% emelkedésről.
Holnap első dolgom, lesz hogy jól kitömöm magam, aztán majd 400 felett adok el. A mostani ár nem a pánikra ok, hanem a vásárlásra
APPENINN