Mi a franc történt itt, hogy 1,5 millió darabos a forgalom és úgy, hogy közben sem le, sem fel nem mozgott az árfolyam. Két nagybefektető rèszesedést cserélt????
Térjünk vissza 1-2 év múlva erre. És végképp nem kötözködésképpen azt kell hogy mondjam hogy az árfolyam nem cáfolja a számaimat nem is cáfolhatja, hiszen jól tudjuk hogy a tőzsdén egy részvény ára és a mögöttes cég vagy vagyon értéke gyakran eltér egymástól akár tartósabbabn is , de örökké nem. az én számaimat az cáfolná, ha valaki megmutatná, hogy valami nem igaz a számításokból, de természetesen erre még nem vállalkozott senki. Egyetlen okból írogatok ide, hogy a szerencsétlen kisbüfiket megvédjem a gonosz farkasoktól, akiknek a pénzükre fáj a foguk. Csak annyit kérek mindenkitől, és ez nem csak erre a részvényre vonatkozik, hogy gondolja meg mit vesz, mennyiért. A magyar tőzsdei befektetők nagy részének ha azt mondanák, hogy vegyen meg valamit 10-ért, ami 20-at ér de van rajta 18 adósság kiröhögné a felajánlót, ám a részvénypiacon ugyanezt simán megteszi. minden gondoskodás, körbenézés, érdeklődés nélkül vesznek dolgokat, és sokmilliárd forintjuk bánja, ami Civin óta a hybridboxosok, biomedesek és egyebek kasszáját gazdagította sajnos. Ezért kell jól megnézni mit veszünk
Don Quijote de xmann
Törölt felhasználó2014. 02. 11. 15:09
Itt egy könyv ez szépen néz ki már nincs sok idő az indulásig!
Legjobb 5 vételi ajánlat
Mennyiség Ár
2.400 216
3.200 215
1.920 214
2.160 213
6.880 212
Legjobb 5 eladási ajánlat
Mennyiség Ár
407 219
2.549 220
1.980 221
500 222
1.400 223
Szerintem neked van valami beütésed. Olvasd el 2201-es beírásomat.Én sosem magasztaltam a papírt, csak annyit írtam , hogy reménykedem ,hogy felmegy.A te számaidat (20-50 Ft, de lehet 70, jó indulattal 90-110, ilyeneket szoktál írni) éppen az árfolyam cáfolja.Ha mások írnak , hogy felfelé várják , te egyből írod, hogy nem ér annyit.Az meg elárul rólad mindent, hogy ha ez másnak kedvenc papírja(jvgb) és te azt válaszolod , hogy neked is miközben szar. Ha shortolod örülj neki, ha nyersz vele.Ezek után minden héten leírhatod, hogy mennyit ér én nem fogok már reagálni rá.
Egyébként erősen árulkodó, hogy mindig csak személyeskedés a válasz arra amit beírok, a számaimat soha senki nem cáfolja, csak az az üzenet, hogy tünjek el, ne írjak ilyenekt. Ez igencsak árulkodó. Szerintem te appeninnes beépített ember vagy, mi más oka lehetne?
Gratulálok ehhez az írásodhoz!
Te tényleg itt élvezel el, ha írhatsz?
Ez a kedvenc papírod, de nem érted ha valaki veszi.Nem kell minden héten leírjad , hogy milyen szar ez , vagy fizetnek érte, mint egonnak?Nyiss magadnak egy topic-ot , ami rólad szól, azt majd olvassa akit érdekel.
Nekem is kedvenc papírom. 250 Ft-on vezették be, az ügyvezetőt már első nap megbüntették árfolyammanipulációért, azóta okosabban csinálják. Felhúzták 400-450 közé, aminek természetesen köze nem volt a cég mögöttes értékéhez, majd mindenkori mélypontjára omlott be 2013 elején, amikor túl sok apportost tömtek ki részvénnyel, és azok pénzt akartak belőle csinálni. Ezzel a papírral a bennfenteseken kívül sokan még nem kerestek pénzt, behúztak a csőbe egy csomó kisböfit, meg az apportosokat, akik valójában kevesebbet kaptak az ingatlanukért mint gondolták. Hogy ezek után mi okból akar ilyen részvényt venni bárki az számomra rejtély, dehát végülis a Humetet is jól eladta annak idején a Mágus
Ezért kellene vizsgálnotok a részvény mögötti céget, és választanotok olyan stratégiát, hogy ne okozzon problémát, ha egy részvény árfolyama esik.
Olyan nincs, hogy találomra veszünk valamit, mert szimpi.
APPENINN