A fordulathoz nem kene egy bazi nagy arnyek? Metal utalt ra tegnap talan Opival kapcsolatban de ugy latom a tolvajon kez a kezben jarnak igy akar erre is igaz lehet. Akkor also limit utan durva felhuzasnak kene jonnie
:) En is, de en ezt mar annyiszor ateltem, hogy mar nem is bizok benne. A gond az, hogy megint csak magamat okolhatom, mert szabaly, hogy 1 reszvenybe nem szabad fektetni, en megint megcsinaltam, pedig 9 ev alatt megtanulhattam volna... A masik gond, hogy nem 100eFt-rol beszelunk, hanem nagyon sokszorosarol... Nagy penzzel lehet nagyot kaszalni, megint kapzsi voltam, igy ugyanott tartok, mint 10 eve... :(
Én kifejezetten örülök,hogy limtre vagták alsóra. Így sokkal gyorsabban telesítette a kitörési pontot. Bevallom,a 200 naposról vártam pattanást és ott adtam volna el,mert az volt a gondolatmenetem onnan még megnézni ezt a kitörési pontot tehat én hosszabb időtávban gondoltam ezt. Viszont ez az alsólimites kivéreztetés,fordulatot hozhat ,sokkal rövidebb időtávon! Aki eddig nem adta el ,szerintem már ne is adja! Charton ez egy hatalmas tüske,ez szinte 100% ,hogy fordulatot fog hozni!
Választásokig csak a FULL spekák vennének nagyobb tételt, viszont akinek van, az nem fogja már xarért-húgyért eladni. Ezért nincs forgalom. Csak ilyen környezetben már 20k-s shortolgatással is lehet alsó limitet csinálni...
APPENINN
10:15:10
469
-9,81
171,65
ez számomra értelmezhetetlen. Még forgalom sincs igazán. Nem vettük meg az esést. Mindenki kifogyott? vagy tényleg azt gondoljuk, hogy 200-at ér ez a papír?
En a tipikus laikus, hiszekeny naiv befekteto vagyok. Volt 1 kis penzem, gondoltam csinalok belole tobbet / sokat 2008-ban. Tobb nagypapiros befektetes utan ratalaltam a csodalatos Philaxiara. Sikerult vele 1/10-edre csokkenteni a penzemet a hosszu evek alatt, majd most 9 ev mulva kiszaltam 0-ban. Ha nem szalok ki, akkor +400%-ban is kiszallhattam volna, de mar ugy orultem, hogy 9 ev utan penzemnel vagyok, hogy nem kockaztattam. Ekkor hamar ujra van penzem befektettem ebbe a csodalatos reszvenybe, mivel a Konzum, es az Opus szarnyalasabol kimaradtam. Sikerult megint 10 evre befektetni, hogy esetleg valamikor ujra 0-ban legyek. Es megint ott vagyok, hogy ha eladom, akkor tuti ujra emelkedni fog, ha nem ,akkor megint tizedelem... :)
Időpont: 2018-03-07 10:05:36 Tájékoztatjuk,
hogy a mai napon (2018.03.07.) APPENINN értékpapírral TDT vételi
pozíció nyitására a továbbiakban nincs lehetőség. Random....
én a nyílt színen megkövetem Karildot. neki lett igaza. ez tényleg egy bohóc papír. én hülye belevettem pár napja megint. mondom tuti ez az alja. hát ezeknél nincs legalja. mindig tudnak lejjebb menni. Karildo. Bocs!!!
APPENINN