hehe, ott ismer(t)em a marketinges lányt, mentünk is ingyen libanapozni és bort kóstóni, h este 10kor már fekve hányjon a díszes publikum a márványra. :) nem is voltam ott azóta, és sztem ők is átgondolták a rendezvény létjogosultságát. :)
Most visszanéztem az Appeninn vezérek Portfolionak adott 02.03-ai inerjúját, amely szerint: "a hamarosan a Mészáros-csoport többségi tulajdonába kerülő Appeninn (ehhez már csak a GVH engedélye kell) külföldön is terjeszkedne nagyszabású ingatlaprojektekkel".
jaja, van is egy ilyen szám: “nem adom fel, amíg egy darabban látsz” gondolom a szerző színész akar lenni de sokadik próbálkozásra sem sikerült bekerülnie a Gór-Nagy Mária szinitanodába, és üzen az élettársának, hogy nem adja fel, bár a főtáv elzárta a fűtést. szép szám. :) Akkor tavasszal sör, Gellért fizet. ;)
Lehet, hogy igazad van! Valószínűleg az októberben benyújtott anyag alapján már mindent megnéztek, csak mivel eddig nem volt meg a többségi tulajdon, nem hoztak határozatot. A mostani anyag alapján már dönthetnek :))
engem nem kapnak meg, ha nagyon akarnak akkor a patás ördögtől kell visszavásároljanak. :) most nézem milyen vérfürdő volt ma itt, hívom is holnap a műbrokit, hogy mit lát rövid távon, mert akkor az ellenkezőjét kell csinálni. mondjuk látva a mait lehet nem 650en kellett volna bővítenem, de most már tartom magam az elevemhez és nem variálok a pakkommal. látom nem mész koalázni sem, de legalább így nem kell repjegyet vennem a sörözéshez ha átvisszük a 800-at. ;)
APPENINN