hát nem tudom,hogy ez tudatos volt-e,nem a 30k-s játékos unta meg és volt némi vevő a rés tetejénél és ráadott csak mert utána a maradéka volt ott eladáson és azóta eltűnt.
persze túlszúrhat, vagy nem tölti be teljesen! Azért szóltam csak, mert lentebb (273) is maradt egy rés és ugyan így 1,5 pontot hagytak nyitva! Bármi lehet.....😴
Azért általában túlszúr rajta, és nem pont a rés alján fordul. Szvsz. Nem mintha közöm lenne hozzá, vagy én ácsorognék ott. Persze ennyi erővel lehet állni 330.05-re, meg 328.5-re is... No, meg ilyen forgalomnál semminek nincs jelentősége.
ha jól látom, valaki tudatosan 338-ig küldte le és utána 1db al lekötötte....! Ez nem véletlen...! Ügyes volt viszont aki 338-ra állt, jól számolta ki....😲 r345
még felhívnám a figyelmet a 333,5 -n állóknak, hogy ott semmi értelme állni, mert 334-nél van betöltve a rés, mert egy lépésköz nem rés már! Tehát az egy lépésköz rés 333,5-334 között van! Szóval ha ott kapnak 333,5, akkor akár kés a vajon is lehet....
azt nem értem, hogy mindenki a résbe akart venni és most hol vannak? A rés gyakorlatilag betöltve", a támasz szerepe kiderül rövidesen, hogy mire volt elég...
Appeninn real