Talán másodszorra jobban tudod értelmezni! Még az app szócska sem szerepel benne!!! "Ha egy hozzá nem értő, rendszerint az elemzéseimet támadja és olyanba köt bele, amihez fogalma sincs, mert nem érti, az nem csak engem akar lejáratni, hanem egyben a részvényt is támadja, lebeszéli! "
Tőled idéztem "okoska", pár hónapja még kitartóan írogattál a fülesekről a 610 körüli árfolyamnál. A spanjaid emlékezhetnek rá, amikor téged akkor olvastak... ezek szerint most meghazudtolod saját magad? Vagy tényleg azt hiszed itt ilyen rövidtávú memóriája van mindenkinek? Maradtál volna csendben! Ne blamáld már magad! Na most írhatsz nekem egy újabb nagyesszét arról, hogy "az egy másfajta füles volt, nem ilyen"...
Nem bánom, ha Toka, vagy csapata appot vesz! Semmi közöm hozzá, az ő dolguk! Tegyék tisztességesen! Ez az egy kérésem lenne csak, bár kérni sem kérhetek! Ez nem az a világ itt.. Az igazsás, jog, nagyon közel áll hozzám és magas szinten, egy ember ismeri itt, hogy miért! Legyen ennyi elég erről! Nem kell a süket álcázott duma, hogy venni akarjunk! Nekem is van bent vételi ajánlatom, de nem mondom, hogy szar ez a papír és nem igaz a célár, mert venni akarok! Vagy veszek piacin, vagy várok ...! Pénteken betetem egy linket, "apo"-nak és egyből kiszúrta! Nincs ebben semmi és nem titok és mondtam már azt is, hogy szoktam elhelyezni vételi ajánlatokat, nem csak itt! Aki elemez, az tudja hol a szint, ahol lehet kapirgálni! Vagy bejön, vagy nem, de nem beszélem ezért lefelé! Kutya kajának jó lesz....
Amikor meg arról beszélsz, hogy aki téged támad az magát az app részvényt támadja, azon meg már hátast sem tudok dobni, annyira nevetséges... Ezen a részen sírok.
Imádom amúgy a stílusod, az összes nekem szóló hsz-ed kb. arról szól hogy lehülyézel... utána meg azért sírnak a spanjaid, hogy biztosan a fórum romló színvonala miatt nem teszel már be napok óta chartokat... a nyílt hazugságaidról meg ne is beszéljünk, Te ne merészeld úgy becsmérelni a tudásomat, hogy még soha nem találkoztunk... Te magad mondtad korábban hogy nem tartod magad szakértőnek, akkor had idézzek a mostani hsz-edből: "Egy minősítéshez, tudás, szakértelem kell, nem okoskodás" Amikor meg arról beszélsz, hogy aki téged támad az magát az app részvényt támadja, azon meg már hátast sem tudok dobni, annyira nevetséges... Továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy hadd hegyen jogom minden olyan kijelentést fenntartásokkal kezelni és kritizálni, amely kizárólag TA alapján akarja megmagyarázni egy részvényről, hogy az 2 éven belül +240%-ot fog száguldani. Hasonló "számítás" alapján én is beböföghetnék ugyanilyen szép nagy célárakat más részvényeknél, de ilyet senki soha ne várjon tőlem, én ilyen manipulációs technikákhoz soha nem fogok nyúlni...
Köszönöm Bt55, bár nem ertem hol adtam el.Természetesen továbbra is kész vagyok megmutatni a papirjaim és azok mennyiségét.Appot ne kérjen mert nincs.Szerettem volna, ha Ön is szeretettel fordul felém ezért is küldtem tegnap azt a szép dalt.
🤣🤣 Látod okoska! Itt a bibi! Tök az tök! Füles az füles, kezdheted a hátast, mert itt nincs füles! Nincs itt füles!! Senki nem beszélt fülesről! Egy baromság az egész! Majd ha rájössz, lehet a CIG-be sem lesz füles! :)) Nem ismerd te a füles definícióját, de a többiét sem! A ta nem a fülesből áll! Az az utolsó dolog amit megnézünk, ha van egyáltalán! Tudtam én jól, hogy még mindig nem érted az egészet, hogyan áll fel itt a képlet! "galbubu" elsőre felállította, de remélem nem árulja el neked! Tanulj!!! Maradtál volna csendben! Ne blamáld már magad! Az appnál nem a Waterloo a teteje, ezt csak azért árulom el neked, hogy tudj egy hátast dobni! A többieknek még nem vázoltam fel, csak téged tiszteltelek meg vele, hátha ebből megfejted a gordiuszi csomót!
Akkor toka puspok appot keszul vasarolni? Ahol megjelenik romlas jon. Akinek meg nem esett le: toka es a bandaja elhitette a forumozokkal, hogx milyen jo fejek, felbeszeltek a papir(oka)t majd utan eladtak. Azota sem birja megemeszteni, hogy serelmezem es elitelem ezt a cselekedetet. Tokaek azota is ezt jatszak, mindenki dontse el, hogy ez elnezheto-e. Orszagunk azert is ilyen mert meg itt egy forumon sem vagyunk kepesek legalabb az ilyen emberekbe beleszallni. En ezt felvallaltam, ugyis felnyom aztan ujra kitiltanak de ne adjatok teret ezeknek. Farkast es a tobbieket akik szakmai velemenyeket irnak az nem kerdes helyes vagy sem, a munkat nezve megtapsolando. Ha igy nezem csak ez szamit. tokaek munkaja abbol all, hogy kipeciznek embereket, ocskapoenosra veszik a figurat es igy elbagatelizalva hulyere veszik azokat akik estleg a forumon olvasottak miatt vasarolnak reszvenyeket. Pisztolyt nem fognak senki fejehez, de ezt dontse el mindenki hogyan ertelmezi. Nekem kulon topikot gyartattak ahol ekezhetem oket de mar onnan is tiltatni akart labamc elvtars. :D ne hagyjatok magatokat, uldozzetek az ilyen embereket, a gagyi klubbjaban hulyitse nyugodtan a szektajat, tudasat tobbszor kijelentettem elismerem, de emberileg egy nulla, akik masokon gazdagszik. Kitartas Farkasnak es koszonom az appos munkajat, tamogatlak!
Ha egy hozzá nem értő, rendszerint az elemzéseimet támadja és olyanba köt bele, amihez fogalma sincs, mert nem érti, az nem csak engem akar lejáratni, hanem egyben a részvényt is támadja, lebeszéli! Felesleges beleszólnod mindenbe, amihez nem értesz! Te elfogadod labanc tudását, ez legyen a te bajod! Engem nem érdekel addig, amig nekem nem okoskodik! Most már betelt a pohár! Te elvárod, hogy Úrazzanak egy olyan közösségben, ahol ez egyáltalán nem szokás, én meg elvárom, hogy a tiszteletet megadja, vagy elkerüljön! Ez ilyen egyszerű! Egy minősítéshez, tudás, szakértelem kell, nem okoskodás és ne keverjük össze a rv tulajdonlásával! Szép napot neked!
Appeninn real