Világos, persze! Garancia biztos nincs, én ezt még magamban sem kértem számon sosem, lehetőségek vannak és esélyek, de még mindig jobb azokkal képben lenni, mint nem, akkor is, ha nem mindig, nem akkor jön be minden, mint tervezzük:) Köszi!
nem tudni, de egy nap alatt is képes 10%-t emelkedni! ..ha meg átcsúszik januárra, akkor sincs semmi... Türelem! Az a baj, hogy csináltam egy kalkulációt, aminek a részteljesítési ideje 2025/02/ 769Ft. (erre sincs gari, de semmilyen időpontra sincs) Ez nem nyert tetszést és később, amikor már volt miből, csináltam egy rövidebbet. A kettőnek az átlaga lett a decemberi célár! Most ezt mindenki készpénznek veszi! Eddig szépen alakult, de garancia nincs semmire. Bízom benne, hogy teljesül!!! Ennyit tudok mondani!
részben igaz, ha nincs szabad tőke! Vége az évnek és nemsokára elkezdik gyűjtögetni az alapkezelők is! Akkor meg az lesz a baj, hogy ki a franc veszi..:)
ez amúgy ott azért gyönyörűen megdől, hogyha a héten nem tud visszamászni 690-700 közé, mert jelen állás szerint ez az átrendezgetés - ha és amennyiben erről szól ez - jelentős nyomot hagyott az áron, farkasfu idei célárait (minden tiszteletem neki egyébként munkáiért amióta követem, még sok ilyet!) is kikezdve
Appeninn real