Az meg tök véletlen!! Semmi TA meg egyéb boszorkányság, Krampuszok és Mikulások.:)) Csak meg kéne nézni, hogy az MA50/D hun is van... Mondjuk nekem van egy pingvinem 656-nál , de ez mellékes......... Na vegyük komolyra: Nem ment új csúcsra. (ez baj, már akinek) 650 viszont kemény. (ez jó, már akinek)
Azért sok oka lehet az eladásoknak, nem feltétlenül egy egy napra időzített átrendezés, de tényszerű, hogy az is benne van biztosan, én is csináltam már ilyet, bár nem ilyen radikális mozgásokat generálva... Real 678, még a 700 feletti működhet idén, de ahhoz kéne a hosszú-hosszú alsó kanóc erre a hétre .... jól érzem farkasfu?
Év vége van és sokan rendezik sorait! Ahogy én is mondtam már régebben, hogy átpakolom TBSZ-re a normál számláról, pedig van már 4 tbsz-en, de ha növekedés várunk, akkor jobb most megtenni! Gondolom vannak mások is így! Ehhez el kell adni..! Lehetnek más okai is az eladásoknak, de ez csöppet sem nagy befektetői eladások. Nem kell túlzásba esni, ez közel sem teljes kitárazás egy nagybefektetőnél! Nincs rá ok! Vételi lehetőség inkább!
Várja, hogy elvigyék 678-on, ha nem, akkor majd ráönti. Egyébként ekkora mennyiségnél én első körben bejelentkeznék a két nagytulajnál, hogy kössük át egy mindenkinek megfelelő áron.
Ekkora mennyiséget ebben a papírban nehéz másképp. Türelem elfogyott, mert nem ment 700 fölé, borít, majd berakja a legjobb eladóira, vár, ha elviszik újratölti, ha nem, akkor borít megint, vár amíg visszaépül a vevői és ez megy addig, amíg el nem fogy a pakkja.
Ebben nehéz logikát keresni, Koati is beírta pár hete, hogy a következő felmenetelben kivágja az összeset, neki van muníciója bőven és 4xx-es átlagára.
Appeninn real