Erre emlékszem, tavaly nyáron rakta fel először sarvary...valszeg te vagy itt újra más nick-el. Ami nem is baj, pláne ha megint +50%-ot felmegyünk (tavaly kb. 200-300 között voltál itt) és akkor meg is lenne a bvps(961Ft) :)
"akar App akik 1000 körül várják már 8 éve!" Az ő számításuk be is jött. 1 évet kellett várniuk és 1000 felett volt. Nagyot kaszáltak. 200-300% profit éven belül.
Szerintem meg az a jó cég, amelyről készül is elemzés meg kommunikál is néha, viszont nem annyit hogy az állandó felbeszélésével hiteltelenné váljon, saját szavainak értékét rombolva. E tekintetben pl. az Alteo vagy a Waberer's stratégiáját tartom ideálisnak, akik általában csak indokolt esetben szólalnak meg, és a céláraik sem túlságosan elrugaszkodottak.
igen, valóban a már felépített fundákat nem lehet manipulálni és azok a tények. Én igazából amilyen jövőképet látnak, elemeznek a "nagy" elemzők erre értettem , és ezek nem tetszenek. És ráadásul olyan cikket, elemzést írnak , amilyet a kedves Vevő kér... appnál nincsenek elemzések, dömping cikkezések....ez tetszik. Sőt alig találni valamit a cégről. De amit eddig ők leírtak pl. a féléves, éves jelentésük során...az mind teljesítették ...SZIT, külföldi terjeszkedés, stb.
Szerintem ha esetleg fizetett elemzőt feltételezünk, akkor se tudja a fundát manipulálni, azt bele kell korrekten táblázatosan írnia. Ebből aki ért hozzá, láthatja, hogy mennyit ér az eszköz. Az elemző inkább ott tud esetleg besegíteni, hogy mondjuk eltúlzott üzleti lehetőségeket lát bele a közeljövőbe, jobbakat, mint amilyenek ténylegesen ígérkeznek. Oszt ha csillagos eget mond, az a befektetőnek kedves, és szívesen hisz benne. Inkább az a baj, hogy nálunk egy papírra egy elemzőház mondja meg a tuttit. Komolyabb külföldi papírokról 6-8-10-akárhány elemzőház/bróker/bank ad célárat, amelyekből konszenzusos (átlagos) célárat is megtudunk. Általában erre én igyekszem is valamelyest támaszkodni, de úgy vettem észre, hogy a tőzsde juszt se annyit ad ki a végén, mint amennyiről a legvalószínűbb, konszenzusos jóslat szólt. Állítólag a tőzsde már csak ilyen :-)
Appeninn real