Az, hogy 644-ről 600-ig visszanéz még korrekciónak is gyenge. Ff már annyiszor leírta, hogy már én is megjegyeztem: HULLÁMOK! :) Ez nem egy rakéta! Én nem vagyok app fan, a fundás dolgok nem is érdekelnek csak a chart. Szerintem most nem áll rosszul.
Neked amúgy, mennyi az átlagod? Én elsőre 320 -nál vetem, pár ezer darabot, azután, amikor lement 133-150-ig megvásároltam a pakkom 90%-át, de azóta is vettem, mikor volt szabad pénzem, így 160 az átlagom.
Az a baj, hogy volt pár alkalom, hogy azért szívtam meg, mert vadul hittem benne! Persze többször meg azért szívtam, mert nem hittem benne. A közelmúltban például mi volt ez a 600-as mélyrepülés? Az ember azt hitte volna, hogy a 612 vagy a 608 max.egy leszúrás erejéig lesz meg, aztán 604-nél már azért rendesen verte már az embert a víz és nagy nehezen 600-ról fordult, pedig előtte 644-ig ment.
A TA soha nem téved mert matek. 706-on ott a madár az meg is lesz. Húzhatják az időt, de el fogja érni! https://invst.ly/16j-79 Atomvillanás vis maiornak számít!! :))
Appeninn real