Mindenkinek elgurult kicsit a gyógyszere,ezért gondoltam azt hogy kicsit hanyagolni kellene a 2 oldalnak egymást. Nem tudom mások írásait moderálni és nem is akarom. Ezek a tiltások teljesen feleslegesek. Jómagam viszont szívesen nézegetem a rajzaidat mint ahogy Farkasfű rajzait is. HAJRÁ APP és CIG :)
Ez lesz az új senkiföldje? 😃 Oh, a tiltásodról lemaradtam amit sajnálok, bár ha jól láttam csak felfüggesztés, februárban kifut... Engem nem maguk a sértegetések aggasztanak (részben pont az általad említett okokból), hanem hogy még az értelmesebbek között is vannak akik ehhez asszisztálnak, akár rátesznek még egy lapáttal. Ide értve a topic gazdát is, aki valamiért nem tartja fontosnak az ilyen kamugyanús profilok káros beírásának korlátozását, helyette pont azt szankcionálja, aki próbálja erre felhívni a figyelmet... szerintem a mai napból sokan levonhatták a megfelelő tanulságot, ilyen egyoldalú és etikátlan hozzáállásra nincs jó magyarázat...
Gondoltam kicsit pörgessük ezt a topikot is. Labanc! Köszi az invitálást ,de jelenleg tiltva vagyok,ami jól van így. Még annyit hozzáfűznék (és talán élét venném) a téged ekéző hsz-nek hogy nézd meg a nick-et. Mikor regelt stb. Én nem venném komolyan a helyedben (pláne 1 mesterdiplomával a zsebemben)
Amúgy Marika végighallgatja őket! Ide lehet írni minden szemetet! Lehet szídni, kritizálni stb… nem kell bunkerből üzengetni és nagyképüsködni! Ide mehet apai anyai. Ezentúl, akit tiltunk itt tudnak tombolni…
Eredetileg a topic azoknak készült, akik valamilyen módon szidták a klubot és/vagy annak tagjait más topicokban, és az ottani felesleges szemetelést megelőzve megpróbáltuk ide terelni őket, innen is származik ez a kreatív név. Sajnos mostanában látszik, hogy nem sok sikerrel járt ez a próbálkozás...
Lehet akkor Toka Úrnak kellene példát mutatni és a Ff és egyéb antitézisei elleni kirohanásait ide kellene csoportosítania, így az eredeti clubba talán visszatérhetne a normalitàs.
Labanc! Én csak azért írtam ide,mert gondoltam itt megtalálod hogy vak vágányon vagy a kitiltós gondolat meneteddel. De részemről ennyi. Sem ide sem a klubba nem írok többet ( a klubba nem is írtam már jó néhány napja, de a gazda ma tiltott onnan)
Ez nem is olyan rossz ötlet 🤔. És ha bárhol kialakulófélben lenne egy ilyen vita, akkor csak hivatkozni kellene a topicra, utalva arra hogy ott folytassák... Viszont ez a topic is részben emiatt lett létrehozva, azt mégis látszódik, hogy nem nagyon tölti be a funkcióját 😅
Szerintem egy dühöngő topic kellene, ahol az egyes tagok jól kioszthatnák egymást (mivan, mivan, mivan??? lehetne a címe) Így az az óvodába oltott őrültekháza ami elharapózott egyes helyeken oda koncentrálódhatna, így mindenhol máshol személyeskedés nélkül cserélhetnénk eszmét...
Anti Toka Club bt55 tb88 dodo urak és társaik