Az élet nem fehér és fekete.
S pontosan ezért kellett volna a marxista patkánynak az EU-ban védeni a magyarokat.
Mint írtam a zsidók is különbözőek az én szememben, pedig valamilyen okból kifolyólag már Szent László királyunk kb. 1000 évvel ezelőtt törvényeket alkotott a tevékenységük miatt.
A komcsikról írtak is csak nagy általánosságban igaz, hiszen az MSZMP, MSZP soraiban nagyon sok tisztességes ember is van/volt.
A gondok akkor kezdődnek, ha bizonyos funkciókba kerülnek.
S pontosan ezért kellett volna a marxista patkánynak az EU-ban védeni a magyarokat.
Mint írtam a zsidók is különbözőek az én szememben, pedig valamilyen okból kifolyólag már Szent László királyunk kb. 1000 évvel ezelőtt törvényeket alkotott a tevékenységük miatt.
A komcsikról írtak is csak nagy általánosságban igaz, hiszen az MSZMP, MSZP soraiban nagyon sok tisztességes ember is van/volt.
A gondok akkor kezdődnek, ha bizonyos funkciókba kerülnek.
Andor László nem védte Magyarországot
2012. február 8., szerda 6:05 InfoRádió
Az Európai Bizottság több alkalommal is tárgyalt a Magyarország ügyében elrendelt kötelezettségszegési eljárásokról, de mivel nem volt véleménykülönbség a biztosok között, nem szavaztak a kérdésről - mondta Andor László uniós biztos az InfoRádió Aréna című műsorában.
Az elnök akkor bocsátja szavazásra az ügyet, ha a vita megosztottságot mutat - ebben az esetben azonban nem volt megosztottság - hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában Andor László az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős biztosa."
A Magyarország által delegált biztos nem lépett fel az őt delegáló ország védelmében hanem egyenesen hozzájárult az ellene történő eljárások megindításához!
Miért is érdekünk egy ilyen eredménytelen sőt ellenünk fellépő "képviselő" tartása és fizetése?