Ezt most talaltam. "Az eljárás időtartama
A Felügyelet a Tpt. 70. § (1) bekezdése alapján 10 munkanapon belül dönt a vételi ajánlat
jóváhagyásáról, vagy ha a kérelem nem alkalmas a jóváhagyásra, legfeljebb 3 munkanapos
határidő kitűzésével előírhatja a jóváhagyásra benyújtott vételi ajánlat, illetve mellékletei
kiegészítését, részletezését. A módosított vételi ajánlat jóváhagyásáról a Felügyelet 3
munkanapon belül határoz.
Ha az újabb ellenajánlat az ajánlattevő által korábban megtett ajánlattól (ellenajánlattól) csak
az ellenérték tekintetében tartalmaz eltérést, úgy annak jóváhagyásáról a Felügyelet három
napon belül határoz.
Ha a Felügyelet a kérelem tárgyában 10 munkanapon belül, illetve hiánypótlás esetén 3
munkanapon belül nem dönt, a jóváhagyást megadottnak kell tekinteni"
arra is valaszolhatnal hogy hogy pont a bejelntes elott lettel ennyire aktiv? xD es 3000-es rally utan hogy hoyg eltuntel? xD Szamomra ezek a furcsa dolgok ahogy doc is eltunt 3000es rally utan meg sok masik ember akik itt totlak a feldumat akkor es akkro is megmondtam hogy sajnos 1900 ala befog menni mert res volt ott.Es nekem lett igazam.Valoszinu most is nekem lesz igazam ha elfogadja ka kotvetet akkor vissza 400 ala viszont nyilvan elofordulhat hogy nem lesz kotvet akkor megy 300-ra amit korabban irtam mert az elegge negativ hir lenne jelenleg.
hiaba linkelgeted az a baj nem erted amit ott irtam.Nem eri meg nekik 447 alatt az arfolyam ami azt jelenti hogy ott az alatt nem lesz nagy forgalom max atadasok lesznek amibol le lehet csipni ok ott adn ibiztos nem fogjak mert minuszban lennenek.Attol meg lemehet oda siman es pakolgathatnak par rezsvenyt at de osszessegeben az arfolyam nem ott fog megallni es stagnalni hanem jovasl feljebb.Ezert irtam lesz meg 400 alatt az arfolyam lehet nyugodtan vasarolgatni ott is mert az most latszik hogy itt csinaltak egy kisebb summer rallyt hatha osszejon nekik.
Amúgy meg🤣: Csakegyolvaso 2023. 06. 01. 22:25Szoval a osszegezzuk ezeke ta dolgokat akkor ugy veszem hogy most kezdodtek el a munkalatok. Egyik tozsdei oldal se irt semmit errol a dologrol Biztato, Megjott a kotvet (447ft-on)ami szinten biztato 5 milliardas apport az is megtortent 447ft-on. Tehat osszessegeben ugy nez ki 447ft alatt mar nekik se eri meg mert minden reszvenyuk ennyit er minimum.
pluto masik topikban azt mopndtad eladod nekik 447-ert? Pontosan hoygan ha meg nem el a kotvet? xD LAtod ezek a logikai buktatok xD Te mondtad nem olyan gyorsan tortenik a kotvet jopvehaygasa addig barmi tortenhet.Es amugy meg pont az is jo dolog ha kotvbet ideje lerakjak es sokan eladjak nekik 447-ig aztan elkezdik felhuzni.Tehat boven van ertelme 447 alatt tartani meg az arfoylamot.
Akinek nincs papírja az esésben….az ilyen beírásaid után nem gondolod,hogy beveszi bárki is azt,hogy részvényes vagy az Amixában🤣 Legalább 50k cserélt gazdát 430felett az utóbbi pár hétben. Azt csinálsz amit akarsz😉
Igen,októberben vettem sokat 300-305 amikor ment az átkötögetés.. Mennyiséget most sem kaptál a réstöltésben,Devilio ide vagy oda.😉 Ez a rés dolog max téged elégít ki😉 447-en átvesznek mindent,teljesen logikus,hogy lehet majd venni mennyiséget 400alatt.
Igy van ezert akarjak hogy vegyek mert valakik eladni szeretnenek nyari vakaciora.es van par tippem kik xD akik hirteen megjelentek pont a betes bejelentes elott xD
ott nem lehet kereskedni lassan itt sem. Ott napokig nincs kötés..Ha veszel 550 en jo ha el tudod adni 450 en. aztán valaki felhuzza 20 darabbal és kezdődika játék...
Hát nem egy hét. Arra bîztatod az embereket,hogy ne vegyenek bele mert betölti a rést,csak azt felejted el,hogy nem lehet mennyiséget venni. A múltkori 430-320-at is kb 1500darabbal csinálta meg amiből kaptam még 322-ön lófasz 300darabot.
Mi van hogy? Leirtam hogy ami tortenik az pozitiv DE a kotvet elfogadasa utan visszateszik az arfolyamot.Ugyan ez volt a Konzumnal,opusnal alteranal 4ignel.Varom a felmenetet de sztem a kotvet udoszakaban fogja a rest betolteni utana indulhat.
"A Kijelölt Ajánlattevő tájékoztatta a Társaságot, hogy az Ajánlatot jóváhagyásra
benyújtotta a Magyar Nemzeti Bankhoz (a továbbiakban: „MNB”). Az MNB még nem
határozott az Ajánlat jóváhagyásáról" Sztem amint jovahagyjak vissza fog menni a 447 koruli arfolyamra es a 380-as res be lesz toltve.
Opusnál vmi 600Ft-nál volt apport, nem? És ott is az volt, hogy az alá nem megy majd, mert annyit adtak a részvényért. Igaz ott sem pénzt adtak a részvényért, hanem másik cégben tulajdoni hányadot, mint itt, ennél meg igazából úgy ban értékelve, ahogy jól esik... Szerintem már tuti ez lesz a végállomás, azért 7.5 milliárd apportot hoznak be, csak nem lehet tudni, hogy hajtanak-e majd árfolyam emelkedésre, vagy pont leejtik majd hogy 50Ft vagy 800Ft.
Szoval a osszegezzuk ezeke ta dolgokat akkor ugy veszem hogy most kezdodtek el a munkalatok. Egyik tozsdei oldal se irt semmit errol a dologrol Biztato, Megjott a kotvet (447ft-on)ami szinten biztato 5 milliardas apport az is megtortent 447ft-on. Tehat osszessegeben ugy nez ki 447ft alatt mar nekik se eri meg mert minden reszvenyuk ennyit er minimum.
meszaros loloek a kotvet idejebe 50-en tartottak az opuszt es nem totlek meg 1ft-al se feljebb ha jol emlekszem 50en votl mindig vagy 1,5 millio berakva es 49en is kb ugyanennyi.Es 3 honapok keresztul a kotved idejeig ott tartottak.Ez midnenhol igy volt nem cska az opuszban hanem a 4igben is es a konzumba nis. Es a johir az hogy eddig csak loloek tettek kotvetet ha jol emlekszem xD Mivel itt is tettek kotvetet nagy a gaynu hogy itt is valami ner dolog lehet.Egyik masik cegbe se votl meg kotvet ez is biztato.Ha jol remlik cska opus 4ig es konzum ahol volt idaig.De javitsatok ki ha tevednek mert midnen reszvenyt nem kovettem.
De miért? Már megvan ők mennyiért kapják a sokmillió részvényüket, a kötvét árfolyama is megvan. Mit fájna nekik egy 800as árfolyam? Korábban 1500-2000ről álmodtunk, most már a 800 is csoda kategóriának tűnik.
Kotvetnel mindig a kotvet arfolyamanal tartjak szandekosan ez volt 4ignel opusnal konzumnal is azert van ott a 8000db ne menjen feljebb.3 honapig itt lesz
Én nem bántam volna, ha emelkedik... Ha most nem veszi senki, miért akarják majd venni később? Nagy dilemma most eladni nekik 447-en vagy tartani, és lehet tényleg még innen is felez, ahogy pakk jósolta... Nehéz most okosnak lenni.
Azok az idők már elmúltak. Akik azokba beragadtak, egy életre megutálták a tőzsdét. Ha be is fektetnek valamibe, az nem kispapír lesz. A többieket meg nem mozgatja meg egy foodnet vagy mi. Lehet h lesz benne spekimozgás, de látszik h senkit nem érdekel ez a papír. Ez egyedül a új cégnek lesz jó, olcsón tőzsdére tudtak jönni, új források, stbstb. Az se lepne meg, ha norbiupdate2 lenne ebből. Vagy simán befelez az árfolyam miután elindulnak. Azért ez a piac még mindig reálisan áraz.
Mhh senki nem irt errol a hirrol se... ahogy tavaly is alig akartak irni rola furcsa ez is.Addig nem irnak amig nem akarnak tomni en ezt jo jelnek veszem egyelore.
Állj be 300-ra venni🤣🤣 Te írtad reggel,hogy jó érzéked van az ilyenekhez,ezt most benézted. 447-ért átveszik mindenkitől,tartom tovàbbra is az 500+-os árfolyamot. ÁGY-t is kivásárolta Emőri G.
sajnos a 10k-s arfoylamot el lehet felejteni.5k is nagyon kerdeses ezekutan.Hacsak nem az apport leott huzzak fel gyorsan addig de kizartnak tartom hogy ez megtortenne ugyanis a kotvet visszatartja az egeszet.
akkro 12,5 nem oszt nem szoroz igy is sok.Es az hogy ki jon nem erdekes mert eddig se volt erdekes.Ha valami nagy dolgo lenen nem igy vezetnek be.Ugyhohgy kivaras lesz tovabbra is.
Ez szamomra egyelore rossz jel hogy az apport ezen az arfolyamon jon be.Aztan majd kdierul mik a tervek de az biztos hogy ami ta szabalyzatba atirtak hogy 5milliardert jon aőpport az bejott es nem 100ft-on ahogy a tobbi troll josolta.
jon 13 millio darab reszveny a meglevo 1,2hoz durva n15 milla reszveny lesz kapitalizacio 500on 6,5 millard es ami jon 3 cucc haat nemtudom egyelroe mik ezek de egy fostenger.A kutyak ma kivonultak a kerdes az hoy ga gazdi jott vagy megint egy kutya.
Amixa Holding Nyrt.