Es az is sokat elarul rolatok hogy inkabb pakkal beszeltek aki szokoevente egyszer ir be ide ami azt jelenti hogy ti kozelebbrol is ismeritek egymast mondjuk ugy hoyg egy csapatban doplgoztok xD es azert vagytok itt hogy generaljatok a hype-ot.Nyugodtan csinalajtok de ne az en topikomba.
Most akkor mégis van? :D Te egy igazi matekzseni vagy! Az nem esett le,hogy 300-370 alatt vettem elég sokat és így jött le az átlagom. Na tényleg léptem mert erre nem vagyok kíváncsi!
Persze mert neked nincs benne a szotaradba az a kifejezese hogy hu vagy magadhoz es masokhoz.Ha en azt mondom nem adok el es nem veszek az ugy is van ellenben veled.Vagy ne irj semmit vagy ha irsz akkro ugy is cselekedj.A forum nem azert van hoyg atbasszuk a masikat ahogy te es a brigadod csinalja mar nem is tudom miota.Azert nem is engedem hogy az ilyen 1000db hozzaszolasos szarok ide irkaljanak a klonnickekkel.
ha jo az atlagod azt jelenti hogy te kiszortaa a papirjaidat akkor amikor felfele dumaltal.Megint csak bebizonyitottad hoyg mashoyg cselekszel mint ahogy beszelsz a forumon.
További jó beszélgetést sajàt magaddal🤣🤣 Nem ismerek rajtad kívűl még egy olyan embert, aki állítólag az emelkedésben érdekelt de azt hajtogatja minden emelkedés utàn,hogy lehet majd még olcsóbban is venni de nem ad el egy darabot sem🤣🤣
Nem fogom bizonygatni neked,hogy mekkora a pakkom !(szerintem meglepődnél)! Van játszós pakkom is , amivel több pénzt keresek mint te.Nem csak Amixám van,de szerintem ez rohadtul nem tartozik màsra. Gyere el egy kgy-re és ne a fotelből osztd az észt❗️ Alap stratégiai pakkom pihen elég jó átlaggal😉
fel evet vartal arra hogy eladhass 1000dbot xD szep volt te nagyon tudsz xD es mikor akarod visszavenni azt a forgatos 1000dbot ha mar nem varod lejjebb? xD erted mindig van forgatos 1000dbod akkor elobb utobb ki kellene fogynod mert mit is mondtal 400 alatt veszel mar csak ebbol xD akkora logikai buktatoba kerultel hoyg ebbol amr nem jossz ki jol.Ezt mar tobb kollegadnak leirtam a sok hazugsagba bele lehet bukni elobb utobb.Es ha vissazveszed az 1000 db mondjuk feljebb akkor mar nincs is akkora nyerod xD
Legalabb most bevallotttad hoyg te adogatod el a papirokat amint emelkedne errol ennyit.En nem keresek mert ne madok el ellenben te keresel mert eladsz ez van.Sztem neked nincs egy darab reszvenyed se.
400-nál is ezt írtad! Az "igazam vannal" nem keresel pénzt ! :D Nyílván lesznek hullámok,de egyre magasabb csúcsokkal és aljakkal. Én meg azt tartom,hogy nincs egy darab Amixa részvényed !!Ha meg van,akkor .................
Na kis is vette az elado pontosan ebbol latszik hogy manipula megy semmi tobb lehet pihizni meg egy darabig.Tomika is csak azert jhott hoyg megmozgassa ka veteli erot remelem nem jott nekik ossze es csak ok meg a brokereik vettek senki mas nem.
Pakkra meg a hasonlo emberekre senki se kivancsi aki akkoba is csak beultetonek volt jo aztan eltunik ahogy itt is csinalta.Most mar televagy reszvennyel de azert eleg regota szarozod a papirt xDDLogikai buktatók mindenhol.
Most meg nem adtam el🤣? Játszós 1k-s pakkal szép hullámokat lehet csinálni benne😉 De ez még nem a várva várt nagy rally! Az egyenlegem mondjuk sokkal szebb itt 600felett😉
""En azt mondtam meg nincs itt az ideje egy nagyobb rallynak lesz lehetoseg boven vasarolni alacsonyabban ennyi."" Ezt 400-nál írtad most meg 600,de volt ma 680 is!Ez +60%! Szavak helyett beszéljenek a tények! Korányi is minimum 450 felettről van benne! Tévedni emberi dolog ;-)
Pakk es pluto nem hazudtoltak meg magukat mert mondatertelmezes meg mindig nem megy nekik.Aruljatok mar el hol beszeltem le a reszvenyt? En azt mondtam meg nincs itt az ideje egy nagyobb rallynak lesz lehetoseg boven vasarolni alacsonyabban ennyi.Azert tartom mert jo lesz de latom ti vagytok azok akik eladnak ilyen rallykba kozben meg ugy adjatok elo hogy tartjatok.Ne keverjetek ossze engem magatokkal.
Én nem ragadtam be sehova,viszont te egy árva buznyákot sem keresel a rallykon ;-) Állandóan csak a résekkel vagy elfoglalva,közben meg elmegy melletted a piac!
itt meg semmi nem lesz varhato felmenet sztem inkabb a reszvenyek megkeletkeztetese elott lesz ha lesz apport addig pihi.Tul sok a klonnick ami elokerult hirtelen valoszinu megint csak eladni szeretnenek.
tudom de en arrol beszelek, hogy miert nem lehetett ezeket a papirokat mar a kotvet utan elkudleni hogy ok igenis akarnak apportto es miert vartak vele fel evet utana meg kitolja k1 honapot.Mert mutyiznak ennyi nem korrektek nem egyenesek a befektetokkel.Innentol kezdve mar mind1 es kaszino az egesz ezzel nagyon sok bizalmat is elveszitettek mar most es nem csak az amixaval kapcsoaltosan hanem az osszes tobbi reszvenyukkel kapcsoaltosan.
Szerintem meg EG beszállása után elég sok papír megforgott 630-ig és töredékével esett vissza 400-ig!Az is beszédes,hogy senki nem élt a kötvéttel!A mai délelőtt 4000 db eladó volt 1100-ig,ha akarják nagyon gyorsan 1k felett lesz az árfolyam.Ami pozitív,hogy nem ütötték vissza.Rövid időn belül jönni fognak a pozitív hírek és velük együtt az emelkedés is. +14% emelkedés kezdésnek nem is olyan rossz.
2 millió forint forgalomról beszélünk... Egy szerencsevadász beszállt, ahogy E1G érkezésekor is ez volt, meg a kötvét határidő előtt is. Aztán majd a jövő héten, mikor látja, hogy most sem történik semmi, kiszórja a pár ezer darabját, és visszaveri megint 400 alá.
Amixa Holding Nyrt.