Egyelőre semmit nem nyerhettek vele. Vagy ha nyertek is, az az ő szintjükön masszív aprópénz. Nekünk kisbüfiknek nagy pénz lenne, de ott azon a szinten ez rántottára sem elég. Én nem állítom, hogy szórnák, szó se róla, de az egész cég egy mismás lett és nem afele mutat, hogy megvan a konkrét cél ezzel a céggel.
Reménytelen fos egyelőre. Szégyelljék magukat rabló banda! Àdamosi kitömte a népet, nagyon acélos belépő volt, hogy itt vannak, inkább maradt volna Ehep, nem esett volna ennyit!
nem kene manipulalnotok es szinjatszani itt a forumon.Elso es utolso figyelmeztetes.Unalmas hogy ezt szajkozzatok nap mint nap.Erdemi hozzaszolasokat varok ha nincs ne irjatok vagy a masik hulladek topikba irhattok.
Nem manipulál senki semmit, én tele vagyok papírral. Minden rallizik már, csöves futur nutex is, csak itt nincsen semmi. Nem szajkózik senki semmit, mert hozzászólás sincsen, annyira érdektelen az egész. Miről beszélsz? Milyen érdemi hozzászólást akarsz, ha semmilyen közlemény és fundás történés nincsen? Erre válaszolj inkább
Mondjuk az utolso mondatomba irtam.Ha nincs ne irjatok.Erdemi gondolatok pl miert nem vasarolta mwg a reszesedest a sleepy oozba peldaul neked mi az eljepzelesed mierr lengette ezt be adamosi foleg ugy hogy az a sajat cege is es megse vette meg xD
pontosan akkor nem kell semmirol irni de ezek unalmasak hogy a1g meg hasonlo irasok.Ez a topik nem arrol fogszolni hogy ilyen beirasokkal tele legyen szemetelve.Akkor ures lesz addig amig nem lesz tortenes.
de fontos mert konkretan kellett egy urugy hogy valahogy megtudjak keletkeztetni a reszvenyek ami azt jelenti kurvara nem ok fognak ide hozni barmit is mert akkor nem kene ilyeneket kitalalni.ezert mondtam nem lehet csak ugy egy ures cegbe toketemelni amivel itt korabban ijesztegettek.
Erre mi szerintem nem tudunk választ adni. Amit viszont érzek, hogy nagy név lesz itt és nem "ezek". Remélem az uniós pénzeket ha megkapjuk, robbanni fognak a kicsik is és lesz itt történés. Egy biztos, amiben én hiszek, az a chart. Nagyon agresszívan szűkül, 2-3 hét múlva lehet robbanás közeli állapotban.
Amixa Holding Nyrt.