Én nem ragadtam be sehova,viszont te egy árva buznyákot sem keresel a rallykon ;-) Állandóan csak a résekkel vagy elfoglalva,közben meg elmegy melletted a piac!
itt meg semmi nem lesz varhato felmenet sztem inkabb a reszvenyek megkeletkeztetese elott lesz ha lesz apport addig pihi.Tul sok a klonnick ami elokerult hirtelen valoszinu megint csak eladni szeretnenek.
tudom de en arrol beszelek, hogy miert nem lehetett ezeket a papirokat mar a kotvet utan elkudleni hogy ok igenis akarnak apportto es miert vartak vele fel evet utana meg kitolja k1 honapot.Mert mutyiznak ennyi nem korrektek nem egyenesek a befektetokkel.Innentol kezdve mar mind1 es kaszino az egesz ezzel nagyon sok bizalmat is elveszitettek mar most es nem csak az amixaval kapcsoaltosan hanem az osszes tobbi reszvenyukkel kapcsoaltosan.
Szerintem meg EG beszállása után elég sok papír megforgott 630-ig és töredékével esett vissza 400-ig!Az is beszédes,hogy senki nem élt a kötvéttel!A mai délelőtt 4000 db eladó volt 1100-ig,ha akarják nagyon gyorsan 1k felett lesz az árfolyam.Ami pozitív,hogy nem ütötték vissza.Rövid időn belül jönni fognak a pozitív hírek és velük együtt az emelkedés is. +14% emelkedés kezdésnek nem is olyan rossz.
2 millió forint forgalomról beszélünk... Egy szerencsevadász beszállt, ahogy E1G érkezésekor is ez volt, meg a kötvét határidő előtt is. Aztán majd a jövő héten, mikor látja, hogy most sem történik semmi, kiszórja a pár ezer darabját, és visszaveri megint 400 alá.
Eleg erdekes hogy hirtelen elokerul mindenki a semmibol amikor lehetett tudni hogy apport bejelntes elott lesz nagyobb forgalom a papirban.Ezt mar nyaron lehetet tudni hogy eddig a pontig allni fog a papir.
értem és köszi, hogy feltetted. De továbbra is tartam, szebben fogalmazva, az én tapasztalatom szerint ezek a rések itt és ebben a mutyi papírban nem számítanak, plusz nem minden rés kerül mindig betöltésre, szóval ezért én ebből nem vonnék le következtetést.
milyen felmenetelről beszélsz ember? :D 380 - 430? :D Hagyjuk már ezek a rések az alsógatyádon sem számítanak, nem hogy itt ebben a mutyi posvány hulladékban
ez igy van Tehat apport elott kell felemnnie kulonben ennyi a mokanak es pontosan ezert orulnek ha nem jonne be a 10 milla reszveny jelenleg.De amint bejon az megint elvesz a maximum arfolyambol amit elerhet ez a papir.
De előtte kell egy szép felhúzás, hogy utána szépen tudják a közkezet növelni ;) HA bejön ide valami komolyabb cég tényéleg, pl. aki elvileg jön, 1000 is lehet az árfolyam...utána lehet visszemegy 200-re nem tudni :D
romantikus hétvégi olvasás volt a résekről való társalgásotok, de kár, hogy a 18-as karikát nem lehet kirakni. Azt viszont nem értem Kedves csakréseketolvasó, hogy a linkelt bejegyzésben miért állítottad a résről azt, hogy be lett töltve és most miért állítod, hogy nincs?
Minden felezett vagy harmadolt. Opus 800-120 most visszamaszott de megint megy majd a levesbe.4ig 1200-600-es 800on most ami szinten 25% minusz es lesz lejjebb is.az osszes kispapirrol meg ne is beszeljunk ugyan ugy oltari nagy minuszban vannak.Tehat semmi kulonbseg a papiro kozott csak az a kerdes melyik papirba kik es miert tartjak meg mindig a reszvenyuket.
Hát akkor meg mi értelme nézegetni? A végén én is meg fogom látni, mi lett. Már most is látom. EHEP idők óta nézegeted a könyvet és minden csak egyre rosszabb. Nagyon nem jól olvastad ki a jövőt abból, hogy pár szerencsevadász beszállt pár 10 misivel. Nekik ez játszópénz volt, leírták veszteségnek, semmi infójuk nem volt. Ha ebből te azt szűrted le, hogy mivel pár mezei befektető kicsit több lóvét kockáztatott itt, ezért készül valami, az nem túl profi gondolkodás. Illetve készült, nekünk mega szopacs, másoknak meg nyilván megérte nagyon is...
Amixa Holding Nyrt.