447ft-on jonne kaz uj reszvenyek elotte votl 600 ft-on uj reszveny 447 alatt nekim ar nincsen valoszinu regi Kis Fercso reszvenyei az atadsogatas miatt mar joval dragabbak mint amennyin kaptak.
"A Csökkentett Vételárkövetelés apportálásának ellenértékeként a Társaság
alaptőke-emelés keretében összesen 11.342.281 (azaz tizenegymillióháromszáznegyvenkettőezer-kétszáznyolcvanegy) darab új, részvényenként 20 Ft
(azaz húsz forint) névértékű és 447 Ft (azaz négyszáznegyvenhét forint) kibocsátási
értékű, „A” sorozatú dematerializált törzsrészvényt bocsát ki..... "
adamosi pakkja? hanyszor fog meg a piacra kikerulni? xD Eddig is az volt modnogatva hogy o adja.Elkene donteni hogy megvan vagy nincs meg mar az a pakk.de mar azt is joparszor megforgattak valoszinu hogy a pakkja is biztos 400 felett van atlagarban tehat ne meri meg neki se itt adogatni.Es adamosi pakkjanak az egyik fele 600ft-os bekerel van ami azt jelenti hogy tenyleg 400 felett lehet az atlagara.
majd meglatjuk mi lesz de valaminek biztos tortennie kell ugyanis jonnek az uj reszvenyek is 447ft-on ami azt jelenti az alatt mindenki veszteseges lesz.Ezert is mondtam korabban hogy lehet meg az arfolyam 400 alatt de nem lesznek ott mar nagyobb forgalmak mert ott is az atkotogetes is eleg fajos lehet.
lehutobbi konyvet en se neztem meg mert jott a kotvet igy mar felesleges tovabb agyalni mert elindultak az esemenyek amire vartunk.A konyv erosen manipulalt mint ahogy lehet latni egyszer bent vannak a 1000-10ks pakkok egyszer kiveszik.Nem gondotlam volna hogy bohocok kezelik a tozsdet de ugy nez ki.
amikro a DVG-nel meglehetett nezni 2019 novembereben.Az friss volt es azt mondtad ismerosod ment el megnezni. De mind1 is. De ha enynrie erdekelt a konyv miert nem nezted meg a tobbi alkalomkort amikro meglehetett mindgi naprakesz volt.Nyilvan ugy nem tudod ha el se mesz megnezni.
Te beszélsz összevissza!!!Voltam 4 kgyn és egyszer sem volt uj könyv!mindig csak beirták az igazolásról mindenkinek az aktuális részvényszámot aki részt vett a kgyn!!
M5 is irja mar regota ne mvolt KGY-n viszont 2019-ben volt KGY-n meg az ismerose is ezt mondta es akkor meg mar volt friss konyv.Ossze vissza beszelnek azok is.Konyvben sokminden latszik ezert mondtam el kell menni es megnezni.Korabban belinkeltem a konyvet amiben latszik kik voltak a B reszvenyesek.Oket is erdemes figyelni a konyvben. A klonok egymas hatan jonnek elo xD
Julius 25-ig van kotvet addig biztos lehet majd meg olcsobban venni mint a mostani arfolyam.a Sok topre a banyabol is megjelent a masik topikban.Eddig hol bujkaltak? xD
es a kotvet kezdete JUNIUS 26-tol ervenyes ami azt jelenti hogy attol az idopontol sztem visszateszik 447ft-ra vagy ala.Tehat marcsak a holnapi napjuk van hogy kicsit megjarassak az arfolyamot es nem szabad bedolni nekik.
amugy erezheto volt hogy kotvet elott par broki meg penzt akart keresni, mert erdekes hogy pont az utolso napon adtak k ia kozlemenyt.Mondtam hogy valaki csak nyaralas arat akarta megkeresni es boven lehet majd venni lejjebb.
Lejjebb linkeltem rola elso 10munkanap hogy elfogadjak a kovetet ez nem tortent meg kov3 munkanap hianypotlas ez se tortent meg ezekutan meg 3 munkanap van azutan meg automatikusan elfogadjak.tehat csutortokon kene jonnie egy kozlemenynek a kotvetrol.
Nem jott kozlemeny igy a kov 3 napban kell jonnie.Ezert mondtam csak nyari rallyt akartak csinalni a hirre mert ha nem igy lett volna akkkor egybol az elfogadott kotvet ajanlast osztottak volnameg.Igy viszont tudtak huzni az idot.
az is elgondolkodtato hogy miert faj nekik hogy egy rally elott lemegy meg az arfolyam 380-ra valoszinu azert mert ok most akarnak eladni hogy nyari penzhez jussanak kulonben semmi okuk nem lenne hogy belemkossenek mert en is felfele varom az arfolyamot de nem mostanaban hanem majd kb augusztus kozepetol valahol ott jarhat le majd a kotvet.
es ez a reses dolog azert faj nekik es azert viccelnek vele mert igazam van es azt akarjak elerni hogy ne vegyek az emebrek ezt komolyan.Mindenhol betoltotte es befogja totleni az ott hagyott reseket mert az egy jelzes a brokerek kozott.
majd az ido eldonti de az biztos hogy hetfo estig kell jonnie valami kozlemenynek a kotvettel kapcsoaltosan.A tobbiek ervelni ne mtudsnak csak szajkozzak hogy nem elsz igaza a masiknak de semmivel nemtudjak alatamasztani hogy miert ne lenne igaza.320-as rest betoltotte par darabbal de ha lett volna ott 1000dbos vevo akkor megkapta volna az 1000db-jat mert a rest be kell totleniuk hogy a felmenetbe ne huzza vissza a rallyt. Es valoszinu akik bent allnak 1000 2000db-al most is 400-nal azok is megfogjak kapni.
engem is ki akartal mar mert azt mertem modnani hoyg az a csoves barna ki fogh koccolni a deltabol.Ugyis a jovo eldonti ki gondolta jol de nyivlan ha en akkor jonni fog hoyg csak par darabbal toltotte be a rest es hasonlo faszagok mint multkor a 320-nal.
inkabb mint benfentes brokikkal beszelgessek.Deltaba is jok votlak a megerzeseid 100 felett xD midnenkti is kitiltottal mert azt mertek modnani hogy lemegy az arfolyam xD
Jajjjj!! Te írtad a 10 munkanapot! A bejelentés előtti napon is milyen jó volt a megérzésed🤣 Erről emnyit.Én legalább elmegyek a közgyűlésekre. Na léptem erről a fórumról.. Jó beszélgetést magaddal!
miert kellett volna eladnom?Attol hogy lesz meg 400 alatt inkabb vennek hozza teljesen folosleges eladnom jelenleg.En nem idegeskedek csak jar az agyam mikor johetnek a kozlemenyek ellenben veled aki megse probal gondolkozni te pontosan ugy viselekdsz mintha tudnal midnent es ez a furcsa.Nagyon jo emberismero vagyok.Nyilvan aki benne ul 4 eve 1 reszvenyben azert annak jarni fog az agya mikor mi es hogyan tortenhet.Nekem az a furcsa hogy itt egyesek ne mis foglalkoznak iylennel.Na mind1 most amr azt irod hamarosan jonni fog kozlemeny multkro megkerdeztem nem is valaszoltal ra xD Na latod ezek az eletszerutlen dolgok xD
Életszerűtlen az,hogy valaki rendelkezik részvénnyel 500-600 forintos árfolyamnál de 3-400 forintra várja🤣 Az összesküvés elméleteiden meg mindig jókat nevetek😉 Miért nem adtad el 550 felett ha tudod,hogy 3-400 lesz? A hülyék a túloldalon vannak. Mindegy is,jól elbeszélgetsz itt magaddal😉 Ui:nagyon régen nem adtam el Amixa részvényt,erről ennyit😉 Lassan jönnie kell közleménynek is a kötvétről,ne idegeskedj!
Ezt most talaltam. "Az eljárás időtartama
A Felügyelet a Tpt. 70. § (1) bekezdése alapján 10 munkanapon belül dönt a vételi ajánlat
jóváhagyásáról, vagy ha a kérelem nem alkalmas a jóváhagyásra, legfeljebb 3 munkanapos
határidő kitűzésével előírhatja a jóváhagyásra benyújtott vételi ajánlat, illetve mellékletei
kiegészítését, részletezését. A módosított vételi ajánlat jóváhagyásáról a Felügyelet 3
munkanapon belül határoz.
Ha az újabb ellenajánlat az ajánlattevő által korábban megtett ajánlattól (ellenajánlattól) csak
az ellenérték tekintetében tartalmaz eltérést, úgy annak jóváhagyásáról a Felügyelet három
napon belül határoz.
Ha a Felügyelet a kérelem tárgyában 10 munkanapon belül, illetve hiánypótlás esetén 3
munkanapon belül nem dönt, a jóváhagyást megadottnak kell tekinteni"
arra is valaszolhatnal hogy hogy pont a bejelntes elott lettel ennyire aktiv? xD es 3000-es rally utan hogy hoyg eltuntel? xD Szamomra ezek a furcsa dolgok ahogy doc is eltunt 3000es rally utan meg sok masik ember akik itt totlak a feldumat akkor es akkro is megmondtam hogy sajnos 1900 ala befog menni mert res volt ott.Es nekem lett igazam.Valoszinu most is nekem lesz igazam ha elfogadja ka kotvetet akkor vissza 400 ala viszont nyilvan elofordulhat hogy nem lesz kotvet akkor megy 300-ra amit korabban irtam mert az elegge negativ hir lenne jelenleg.
hiaba linkelgeted az a baj nem erted amit ott irtam.Nem eri meg nekik 447 alatt az arfolyam ami azt jelenti hogy ott az alatt nem lesz nagy forgalom max atadasok lesznek amibol le lehet csipni ok ott adn ibiztos nem fogjak mert minuszban lennenek.Attol meg lemehet oda siman es pakolgathatnak par rezsvenyt at de osszessegeben az arfolyam nem ott fog megallni es stagnalni hanem jovasl feljebb.Ezert irtam lesz meg 400 alatt az arfolyam lehet nyugodtan vasarolgatni ott is mert az most latszik hogy itt csinaltak egy kisebb summer rallyt hatha osszejon nekik.
Amúgy meg🤣: Csakegyolvaso 2023. 06. 01. 22:25Szoval a osszegezzuk ezeke ta dolgokat akkor ugy veszem hogy most kezdodtek el a munkalatok. Egyik tozsdei oldal se irt semmit errol a dologrol Biztato, Megjott a kotvet (447ft-on)ami szinten biztato 5 milliardas apport az is megtortent 447ft-on. Tehat osszessegeben ugy nez ki 447ft alatt mar nekik se eri meg mert minden reszvenyuk ennyit er minimum.
pluto masik topikban azt mopndtad eladod nekik 447-ert? Pontosan hoygan ha meg nem el a kotvet? xD LAtod ezek a logikai buktatok xD Te mondtad nem olyan gyorsan tortenik a kotvet jopvehaygasa addig barmi tortenhet.Es amugy meg pont az is jo dolog ha kotvbet ideje lerakjak es sokan eladjak nekik 447-ig aztan elkezdik felhuzni.Tehat boven van ertelme 447 alatt tartani meg az arfoylamot.
Akinek nincs papírja az esésben….az ilyen beírásaid után nem gondolod,hogy beveszi bárki is azt,hogy részvényes vagy az Amixában🤣 Legalább 50k cserélt gazdát 430felett az utóbbi pár hétben. Azt csinálsz amit akarsz😉
Amixa Holding Nyrt.