Pedig az esedékesség fizetésnél külön ki lehet választani, hogy pénzszámla, úgyhogy ezért is gondolom, hogy ez nem alap. A másik, hogy a 2023/C -nek volt fordulója és annál nem emlékszem, hogy rendelkeztem volna és ami jött kamat az belement a 2026/J-be teljesen magától...
Nekem hetente jar le, muszaj figyelnem. Most 19, 26an is jart le. Most kovetkezoben van szunet 11.22n 2029/B kamatfordulo, utana sorban 11.29, 12.07, 12.14, 12.21, 01.11
parancsolj! Ja, nem nekem szóltál, csak te is szembesültél a kollega hiperérzékeny túlbuzgóságával :D ne aggódj, hamarosan ez is leül, mint mindegyik topic, amiben erőből, és idegből tolja :) Én viszont nem poénból írtam, hogy nekem nem esett, csak nőtt a portfolióm és vlsz összefüggésben van azzal, hogy nem ugrálok ész nélkül, hogy megfogjak tisztán 1-2%-ot pluszban :D Amit kiválasztottam, az teszi a dolgát, évek óta, és igen, szívemből beszéltél: napi szinten paráztatni magadat és áp portfolión, az igen kemény azért :D
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.