Miert huztak volna be? Januarban 6.6%volt, juliusban 11%, most 14-16%ok. Aki papirozik tudja, hogy novekvo kamatkornyezetben novekvo hozamok lesznek. Vagy varsz, vagy veszel most. Tied a valasztas. En csütörtökön tudtam jon a 16.67%, megis 13.15%ot vslasztottam aznap. Van kinalat
Nagyon kevés PEMÁP van ha engem kérdezel nincs euróm kifizetni a lejáró PEMÁPOKAT és valamit kell tenni akkor kitolok egy új papírt csak a PEMÁP tulajoknak jó feltételekkel. Előtte módosítom a ÁSZF-t, hogy a PEMÁP lejáratkor automatikusan az új PEMÁPba kerül, úgyse olvassa el senki. A lejegyzés után pedig nem jegyzek rá árfolyamot vagy csak pokoli rosszat pl. 1%.
Nem tartok sok eurós állampapírt kb. 5%-a az összes megtakarításomnak, de egyre nő, pedig két éve nem raktam hozzá. Lejáratig tartom ha akkor nem fizetik ki, akkor a bankok sem fognak fizetni és a papír pénz fűteni, a fém pénz pedig ki Szlovákiába és MÉH-ben haszonanyagként euró. Részemről nem aggódom, kaja, pia meg van, nő is, de az már nem érdekel.
Szerinted ha baj lesz csak a PEMÁP-ot nem fizetik vissza a többit meg igen? Mindezt azért mert annyi forintot nyomtatunk amennyit akarunk? Szerintem ha baj lesz semmit nem fizetnek, se állami fizetés, se nyugdíj, és akkor lógni fognak. Amúgy valószínűleg nem lesz baj, guberálnak majd valami keleti hitelt. IMF a végső megoldás, mert ők személycseréhez kötik a segítséget.
Szerintem nagyon sok Eurót PEMAPban ne tartsál. Ha baj lesz azt nem fizetik vissza. Devizát nem azért tartok, hogy magyar államot hitelezzem. Lehet, de csak ésszel.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.