Azt hiszem, hogy se te, se én, se senki más nem tud válaszolni arra, hogy végül melyikkel jársz a legjobban. Pillanatnyilag tűnhet egyik jobbnak a másiknál. Szóval aki állampapírban tartja a befektetéseit, annak is javasolt diverzifikálni. Ettől függetlenül sincs abszolút jó választás, mert teljes mértékben függ az adott élethelyzettől.
Az államháztartás folyamatos változásával a kondíciókat is mindig igazítani fogják, újabbakat bocsátanak majd ki, csillogóbbakat, ne persze nem a te érdekedben, még ha ezt is mondják majd. Szerintem egy jó mixszel jársz a legjobban hosszútávon. Kivéve ha orákulum vagy és tudod a jövőt, vagy valaki olyan súg, aki tudja. ;)
Az államháztartás folyamatos változásával a kondíciókat is mindig igazítani fogják, újabbakat bocsátanak majd ki, csillogóbbakat, ne persze nem a te érdekedben, még ha ezt is mondják majd. Szerintem egy jó mixszel jársz a legjobban hosszútávon. Kivéve ha orákulum vagy és tudod a jövőt, vagy valaki olyan súg, aki tudja. ;)
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.