Raadasul ingatlan tema is. En ingatlan befektetokent jottem tozsdere, cegem volt ra. Ralatasom van a piacra. Lent 2014es ingatlan topik nyitasomnal irtam az ingatlan zsakolast. Szegeny Exmnbs kezzel labbal tiltakozott ellene, hogy en csak be akarom ultetni az embereket az ingatlanba, senki ne halgasson ram. Aztan lett panel otszorozes onnan, meg belvaros 200ezerrol 1milliora emelkedes/nm. Tavaly megirtam iden tavasz nyar a tetozes, el is adtam utolso befektetett hazam pesten ev elejen. Emberem azota sem koltozott be, nem birja a felujitast penzzel hitele mellett. Kemeny. Szerecsere bejottek a szamotasok. Most a tavaszi 3panel arabol 4et lehet kapni pesten mar
Osszel atcsereltem PMAP 6.6%osokat 9-10%os DKJkra, adtam pmapot par millas tetelekben, es vettem kozben dkjt egybol. Aztan annyit nyomkodtam felvaltva pmap adas es dkj vetelt, hogy egyszer veletlen az elotte egy perccel megvett dkjt adtam el, vetel helyett. Semmi valtozast nem lattam egyenlegben
Nyaron lent vagyok mindig tulso oldalon. Haverok szoktak vinni minket. Alsoors, Almadibol. Van aki klub tag, es van evi tobb napjuk amikor kivihetnek hajot, akkor szoktak hivni, masik csapat is mindig elhiv menjunk veluk, tobben jobb alapon. Majd megdumcsizzuk..
Nekem csak annyi, hogy sok a csodozes, meg az allamra mutogatas. Valsagban barmelyik allamfore lehet mutogatni. En azt hittem a Fidesz atereszti a lehetoseget Aprilisban a maradek ellenzeknek, de a nep nem igy akarta. Most rajtuk csattan az ostor
Úgy látom, hogy nagyon nem érted... Az usa teljes adóssága belső adósság, így gyakorlatilag bármit tehetnek vele. Az ilyen adósság csak papíron és a mutatókban létezik.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.