Igazából megvan! És még másé is! És segítenek is! És ez nagyon jó hogy megosztunk infókat és mindenki azt használ belőle amit akar! Nyilván aki bántani akar másokat az itt azt büntetlenül teheti...Ez elkerülhetetlen. Lehet hogy létre kellene hozni ehhez is egy topikot ahol az emberek a vélt-valós félelmeiket, frusztrációjukat neadjisten komplexusaikat levezethetik. pl Adok-kapok topic.
Én 2009 től szálltam be az állampapírba, vettem hosszú pl2022/A-t 8+%-on és lejáratig tartottam! Viszont egy adagot véletlenül nem sikerült a TBSZ-re tennnie szóval jól meg is adóztam de jóvanazúgy.De vettem akkor 3 és 5 éves papírt is, persze brókeren keresztül (-jutalék) Már tavasszal mondtam neki hogy ezt fogom csinálni de -1%-al adták pl. a 2032/A-t Ja és min 10M kellett a kötéshez! És iszonyat körülményes volt mert egyeztetni kellett az "állampapíros kollégával" Szóval rákényszerítettek hogy ne a kényelmes utat válasszam. És ma már örülök, jó játék ezt figyelgetni, kicsit tőzsde. Jó, kicsit kaszinó is :))) Egyébként én is úgy vélem hogy mindenben is jó a pénzt tartani! Pl. a hajóm. Tegnap homályosítottak fel hogy drágább lett kb40%-al mint amennyiért 4 éve vettem. És mivel a legjobb kikötőhelyem van és abban is hiány van, szóval na. Az autóm meg1 év alatt kb. 4M-el.(Ezt mondjuk tudtam csak nem sejtettem..:))És igen, ilyenkor az ember szívesen elmondja ezt másnak hogy bmeg, jól csináltam. Mindenki vágyik egy kis elismerésre mert ugye a szomszédnak nem mondhatod el. És erre jön a trollkodás. Persze millió más dolgon meg buktam. És millió lehetőséget elengedtem amit ha meglépek akkor még jobb lenne. Szóval kockázat nélkül nincs szerencse, aki csak ül és nézi a tévét és sopánkodik hogy nekem miért nem. Nos azért mert ezekkel a dolgokkal tudatosan foglalkozni kell. 30 éve ha volt 100E ft-om befektettem valutába, betétbe és nem a számlán pihent. A pénzt szvsz nem csak megkeresni kell tudni hanem használni...
Raero nyuggerek b@szogatjak a masikat kinukban. Ne mondja nekem senki, aki rendben van, az egy forumon csak b@szogatja tarsait az normalis. Es leirja jo szurkalodni, cseszegetni a masikat, viccelodni. Leirtam velem ne vicceljetek, ne cseszegessetek. Jatszatok egymassal vagy otthon csaladban
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.