Csak tematikus topikok vannak, görcsösen, szemellenzövel ragaszkodnak a topikinditók a témához (teljes joguk megvan hozzá). A mai világban minden mindennel összefügg. Érdemes egy szélesebb konszenzusba helyezni a dolgokat. Megnézni egy hir mire hat, hathat. Ma már sokaknak van megtakarítása vannak akiknek már jelentösebb ez az összeg, nem engedhetik meg maguknak, hogy ne alakitsanak ki egy diverzifikált portfóliót. Tehát jöhetnek a befektetéssel kapcsolatos gondolatok, konkrét történetek. Gazdasági hirek. Egy kis vérszivogatás is belefér. Jöhet egy-egy gondolatkisérlet egy tanulságos videó. A rosszinduatot a trollkodást büntetem.
Akinek kell használja és adjon hozzá ha tud.
igen akkor azt is mondtam. Női miniszterelnök. És rendcsinálás átszervezni a vázát a rendszernek. Mészárost visszafogni, rogánt vissza is tették a háttérbe. Orbán faterja és a veje is benne voltak a projektekben de hát vállalkozók és ők nem kapnak juttatást ne csináljanak semmit. Ha gyereked olyan helyre kerülne akkor te nem kaphatsz hitelt vagy nem kereskedhetsz a tőzsdén? Ráadásul sok a szervilis ember azt gondolja közel kerülnek a nagy emberhez ha a rokonával üzletel. Ezeken kár töprengeni. Van egy adott helyzet ha van zsuga ki kell használni ha nem akkor lázítani kell. Az ő módszerüket kell használni remélem jegyzeteltek. azonnal nyomni a mémeket trollkodni hazudni félremagyarázni..érezzék a törődést. Most már békességet összefogást akarnak. meg a nagy l..t
A választókat egy dolog érdekli , - ezért nyert a Tisza! Börtönbe!!!!!! A gond a táborban akkor kezdődik , ha rövid időn belül nem látják a bilincseket! ( 2/3 mellett) Ez esetben súlyos zavargások lehetnek.
Dj is megmondta, hogy tudták hogy a fidess veszit. De ennyivel? Ennyivel! Lefőtt a kávé, a zemberek megunták, hogy palira veszik őket. Debrecen, érted? Debrecen, ami mindig is kő fidesses volt. Na ott a zemberek megmutatták, hogy tele a tökük a renszerrel meg a luizással amíg ott eszik a száraz kenyeret. De ugyanez fehérvár vagy Pécs. Nem lepődnék meg azon, ha lenne egy tisztulás a fidessben és OVi megy a csába.
lett volna és még mindig van egy lehetőség azt kell mondani új választás ezekkel a feltételekkel nem vállaljuk a kormányzást... vagy választás előtt azt mondani szivassuk meg a fideszt szavazzatok rájuk..és ha belebuktak akkor elkergetjük őket. Másik: Mi van ha MP kettős ügynök. Anno usa is csinált terrorista sejteket és ezáltal magába gyűjtötte a valódiakat és egyben más terrorista sejtek felvették velük a kapcsolatot.. részben erről szólt a hazugságok hálójában film. MP elhozza az eus pénzeket megszavazza amiket kell, benyomja a megszigorításos programgombot... És vagy lesz egy bizalmatlansági szavazás vagy 4 év múlva megint tizenévre visszatérhet a fidesz. Ez csak egy gondolat futam. Amúgy ezt a folyamatot már lehetett érezni az előző választáson, előtte már mondtam Orbánnak vissza kell lépni.. esetleg elnöki rendszert felépíteni és egy nő legyen a miniszterelnök. A kegyelmi üggyel ezt elpuskázták vagy valaki kilőtte ezt. A mészáros/rogán/tiborc a kegyelmi ügy az MNB ügy rontott a legnagyobbat a fidesz esélyein. A jegybank független de az ász évente vizsgálhatja.. Az ember próbál okoskodni de már mondtam párszor szerettem volna egy légy lenni Orbán hajtókáján.. de amúgy most is mert ez is egy nagyon érdekes időszak lehet.
Alufolia sisakot fel De nekem fura volt ez a valasztas. Meg az egesz eredmenyhirdetes, orban kiallasa. Leadta volna a valasztast? Paktum kottetett? Valamiert azt erzem, hogy amit latunk az nem csak ennyi.
a családban is látok fura dolgokat meg azért mozgok a társadalomban. 2-3 gyerekes család.. kapták a lakáshitelt, a szülők bsegítettek a kezdőtőkével, , ketten keresnek 8-9k-t nettóba alapból jól megélnek. az alap igényeik kielégítve autó esetleg kettő is mert emancipáció van, van megtakarítás állampapírban. Nyáron mehet egy 10-14napos repülős tengerparti nyaralás..hosszú hétvégék.. jó telefonok lapostévék.. a 13.havi nyugdíjakkal a szülők besegítenek az ünnepekbe. Most ennek a boldog életnek az alapja a rezsi és kamattámogatás, a 15% szja a 9% TAO és a szabadon elérhető jó kamatozású állampapír. Éééés.. ezek boldogan tolják a babakocsit és mennek magyarpétert nézni és boldogan hallgatják le kell rombolni a földig ezt a rendszert. Ők pedig boldogak és tapsikolnak mindenzt 1-2-2,5 diplomával. Kezdi érezni igen ez már elviselhetetlen és diktatúra.. meg hát azok mennyiket lopnak. A kormányokat minimum az alapján lehet értékelni mit tesznek az országért és mennyi cseppen vissza az állampolgároknak. Régen Angliában vagy a munkáspárt vagy a konzervatív párt volt hatalmon. Miben változtak? 90%ban adott volt a költségvetés a 10%ban volt mozgás. Ha konzervatívok voltak akkor a tőkések adói csökkentek egy kicsit.. ha a munkáspárt akkor a melósok kaptak juttatásokat.
teljesen egyetértek, nagyon jol összefoglaltad, nekem is hasonló a véleményem . ahogy a fideszt ismerjük mindenhol keresztbe fognak tenni az uj kormánynak, gazdaságban, politikában, bárhol! . szvsz az uj kormánynak a költségvetési kiadásokat csökkenteni kellene, a bevételeket meg növelni! ..... a fidesz amit szétbacott, azt vlhogy rendbe kellene tenni, az unios pénzek visszaszerzése, a túlárazásos közbeszerzések, lopások megszüntetése, közmédiába tolt pénzek csökkentése, lopott vagyonok visszerzése, ..... ezek valoszínű h nem fogják fedezni azt, amennyivel növelni kellene a bevételi oldalt . ráadásul a nemzetközi háborus feszültségek uj problémákat hoznak, hozhatnak! pl energiahordozó hiány
? nem hülyéztelek le nem mondtam beteg vagy nem mondtam melyik féregre hasonlítasz és hasonlókat amire nem szoktál semmit szólni ha másokra dobálják ezeket. Szóval kedves aranyos fórumtársam akkor legyél kedves berakni a választási eredményre vonatkozó tippedet amit a választások végeredményét megelőzően tisztán láttál.
aranybogár melyik részét nem értetted a válaszomnak. Meg azért alapdolgokkal tisztában kellene lenned. Te beröffentél hú hú nagy hiányt és hogy tenném rendbe. A te alapvetésedet nem nekem kell igazolni. Egyrészt rendben volt, elmondtam, egyensúlyban volt a költségvetés.. volt benne hiány de GDP arányosan nem vészes. Most nyargalásznak az ilyen kaliberű emberek ekkora akkora a hiány.juj juj. Csak egy picit kellene használni az eszünket. Mikor folynak be az adók? május végéig érkeznek a TAO-k az szjak az áfák...Mint a cégeknél, amikor jönnek a melók nagy kiadások és utána jön a szüret. Mire mehet el a pénz a kormánynál? Nem kaptál rezsi támogatást? Húdekurvahidegvolt támogatást, Hiteltámogatást? Ezeket a támogatásokat ki kell fizetni Az EU-s pályázatokat előfinanszírozza a kormány -segítek- előre kifizeti és utólag számol el az euval. Nyílván eldurrantottak valamennyit a választásokra ahogy a világ összes országában és ahogy majd a mostani is el fog.
Mindegy, nem ide tartozik, csak időről időre felhoztad ezt. A lényeg viszont az, hogy az Orbán kormány tisztában volt azzal, hogy elveszti a választást, hazudott a híveinek hátha mégis bejön, öntötte a pénzt a lakosságra kettős céllal: hátha valami csoda történik és megnyerik a választást, ha nem, utánuk az özönvíz, a Tisza kormánynak kell megküzdenie az üres kasszával, a hatalmas adóssággal. A valószínűbb forgatókönyv valósult meg, most a lakosság fog vizsgázni, a szegény sok-sok év alatt lebutított lakosság. Új képességekre lesz most szükség, el kell tudni magyarázni, hogy egy jobb jövő érdekében mi miért fog történni. A Fidesz pedig lesben állva vár erre, őket az ország sorsa nem érdekli, bármilyen fegyvert be fognak vetni. Ahhoz hogy legyen normális egészségügy, oktatás és egyéb közszolgáltatások, forrásokat kell teremteni. Hogy fog ez megtörténni? Milyen kommunikáció lehet itt sikeres? Szerintem ez egyféleképpen adható el a közvéleménynek, ha megindul az elszámoltatás és nevesítik, hogy az elkobzott vagyonelemekből, mit lehet tenni a közérdek javára. Ennek valószínűleg elenyésző lenne az anyagi hatása, de erkölcsi és morális értelemben erős támogatást adna a kényszerű kormányzati intézkedéseknek, mint például a fenntarthatatlan adókedvezmények eltörlésének.
Ha ez volt akkor tevedtem. De akkor ez ritka kuriózum. Erre mondják hogy ritka kivétel. Kedves nagybácsihoz pedig őszintén gratulálok. Kvantumfizikabol alapismerereim vannak, anno volt pár fizikai szigorlat tétel érintette csak. Kvantumkemia az már kivételes tudású emberek tudománya. Akkor elnézést kérek Tőled!
Akkor kezdjük Moldovaval, az említett időszakban a 2. kerületben élt a Lipotmezei úton, kint van az emlektablája, ugy látszik a borsodi sablonok sem tökéletesek. Mi a nagybátyám lakásához jutottunk hozzá, aki megpróbálta a szüleimre hagyni, amikor disszidalt. Kvantumkemikuskent az USA-ban kapott professzori állást, az 56-os múltja miatt (egyetemistakent részt vett a tunteteseken), itthon a KFKI-ban mérsékelten engedtek érvényesülni, a rendszerváltás után tudott csak hazaterni latogatoba mert figyeltek, akkor akademikus lett. Pontos tervet dolgozott ki, hogy apám hogyan vegye birtokba a lakást, minden berendezési tárgy fel volt címezve, mit kinek szan. A dolgok viszont nem úgy alakultak ahogy eltervezte, allamisitottak a lakást, de mivel a szüleim ott laktak, lehetőséget kaptak, hogy teljes áron mevasarolhassak.Tudom a tények nem számítanak, a lényeg a borsodi sablon. "Gratula.. Nem semmi. Komolyan..... "
Állampapír, tőzsde, befektetés.
Akinek kell használja és adjon hozzá ha tud.