Azt hittem, nagyobb ünneplés lesz, hogy megindult felfele. Igaz, én sem voltam gépközelben napközben, s csak este láttam a kedvező fejleményeket, de ezért is csodálkozom a beírások hiányán. Vagy tényleg ennyire elfogytak volna a kisbüfik?
Én mindenesetre továbbra is kitartok a Nyomda mellett, emelkedésben sem adom el, csak jóval feljebb (talán). Sőt, ha úgy alakul, akkor lehet, hogy határidős pozit is nyitok, mert sajnos kápém nincs (ezért nem tudtam belevenni 14000 alatt).
Érdemes tanulmányozni a bef. alapok részvény portfólióját. Az Állami Nyomda - méretéhez képest - nagyon jó helyen szerepel, megelőzve jóval nagyobb kapitalizációjú cégeket. És a részesedés növekedési üteme még jobb: több mint a duplájára nőtt. link
Nem gagyi papír!
Hogy most indul-e a rally (mert vmikor lesz, az biztos),azt nem tudom, de valszeg megvolt az alja, és mehet felfele. (Ha a 13900-on lévő 1000-es tételt ma vennék ki, akkor most indulna a rally, de sztem erre még egy kicsit várni kell. Nem sokat !!!)
Csak remélni tudom .
Sajna tötre a tech. szinteket, nagyon rosszul néz ki.
Syni, PP, PFLAX, eco stb mindenki száguld.
Remélem ez acsak az apro likviditásnak tudható be. Viszont ha egyszer beindul, mindenki ezerrel fogja visszavenni, azt garantálom.
A jövő márc. 19500-21500 közé várom.
Nem örülök annak ahogy kinéz, de mégis azt kell mondjam kellett már ez a tisztító tűz. Igen a tőzsdén veszíteni is lehet, még akkor is ha a cég értéke duplázódott egy év alatt. Aki kitartó annak úgyis meg lesz a jutalma...
A szerencselovagok meg találnak jobb spekulációs célpontot is ennél, nem kell ezt erőltetni.
Állami Nyomda