véteni, az nem hibáznit jelent.
Aki vétkezik, az nem okvetlenül hibázik.
Tehát szerintem nem helytelen, ha azt mondjuk, hogy hibát követ el, vagy hibát vét...
Törölt felhasználó2007. 09. 10. 23:24
"ilyen hibákat vétenek..." helytelen, hisz a vét szó is hibázik-ot jelent, vagyis a hibát vét = hibát hibázik!!!
ha bármelyik elemzőnek legalább 1%-kal jobban bejönnének a jóslatai, mint egy utcai hajléktalannak, akkor azok sem elemzők lennének, hanem saját lóvéját forgatnák...
Ezért teljesen felesleges elemzőkre hallgatni, kivéve Babics Egonra, akinek a tanácsainak az ellentéte szinte 100%-ig bejön...
Még mindig várom , hogy a MOL-t megfogja a 19k után a 13k...:))
A rossz hir meg a Reiffeisen elemzöjétöl származik. (vétel <--> tartás)
Na most a mai téves OTP megbizást is Reiffeisen körökböl eredeztetik.
Felvetödik a kérdés, hogy ha ilyen hibákat vétenek, akkor az elemzéseik mennyit érnek ?
A mai 'leminösités' kapcsán azt nem értem, hogy lehetett a papir vételen egy olyan árfolyamon, amely meghaladta az elemzö célárfolyamát ?
Ez önmagában Non-Sense ...
Csibe! Nem tudom, hogy jól tettem-e, de az USA meg a gazdaságunk egyszerűen fos, hétfőn itt komoly zuhanásnak kell lenni. lehet, ha lejebb megy legalább 5%, akkor újra visszafogom venni. Majd meglátjuk, hogy mit akar a jövő!
Sziasztok!
Én is kitartok. Már az oszalékot is számolom :)
Jó lenne olyan 600 Ft. körül.
Eddig a 14K biztos támasznak tűnik. Kb. az emelkedő trend alja is ott lehet. 14K alá nem szabadna zárnia forgalommal illetve megerősítéssel. Meg a legnagyobb forgalmak 14-15,5K között voltak. Aki nagyon akarta itt kiszállt. 14K alatt nem nagyon akarnak már kiszállni, hacsak nem bukóval.
Katalin1 kár, hogy eladtad, de megértelek. Együttérzésből megtarhattál volna 1 db-ot :)
Mégis tulaj maradtál volna.
Titkos álmom egy jó bázisépítés 14-14,5K között majd onnan irány 17,5K.
Egyébként az amcsik elronthatják a hétfőnket, pláne ha ázsia is pánikol...
Kellemes hétvégét minden STATE PRINTING COMPANY tulajnak!!!!
Állami Nyomda