Minden papirban aránylag nagy vételi kedv van, itt pedig, mintha a befektetők elfordultak volna ettől a papirtól. Régebben is ilyen kicsi fogalom volt benne? És ami érdekes, hogy átlagban 5-10 darab vételénél azonnal visszalökik, ha valaki emelni probál.
Hosszú ideje nézem ezt a papirt, de egy ilyen szemetet ritkán lát az ember. A legkisebb papirok is komoly emelkedésen mennek keresztül-ez is nagyon sokat emelkedett-mindenütt hatalmas forgalommal, itt meg semmi mozgás nincsen. Remélem egy ideig nem fogják dicsérni a téli álmát alvó ÁNY.
Én azért sem értem, hogy mi van evvel, mert mindenki csak dicséri,de semmi mocorgás nincsen benne. Viszont én is gondolkozom, hogy újra visszavenni, mert ennél az árnál nekem csak nyereséget hozna.
Én már kivülről nézem, TVNetWork meghozta a veszteség árát is, de egy biztos, ameddig ilyen barom eladó/k/ van, hogy folyamatosan szórja, addig nem lesz emelkedés.
Törölt felhasználó2007. 08. 23. 10:09
khm..khm..14600Ft-ról fentebb rakhatná magát az a 3 kobakmarci, hogy ne tartsa vissza az emelkedést!!
Törölt felhasználó2007. 08. 22. 23:01
..ha jól megnézitek az elmúlt 8 hónapot, azt látjátok, hogy folyamatosan, egyenletesen emelkedik, most 3 hete, mióta toporog a világ bármikor, amikor volt egy kis alkalma azonnal emelkedett..biztos, hogy ez a "jó szokása" holnap sem, holnap után sem fog hirtelen, ok nélkül megváltozni. Ez a részvény csak úgy, mint a többi, alig várja, hogy végre vége legyen a jelzálogos, stb. hisztinek, amint elhárul az akadály ismét irány 16000Ft. Pár napja is volt 15150, és az elmúlt hetekben is volt már 14900Ft-on. Szóval valóban nem kell hozzá nagy szakértelem, hogy ezt lássa bárki. Nincs miért parázni, hacsak nem azért, hogy valaki a hezitálása miatt lemarad az emelkedésből.
Átolvasván a mai beírásokat, a Nyomda nem sok örömöt hozott a mai napra sem. 15150 Ft ismét, hát nem tudom, hogy mikor lesz újra, szerintem mostanában, nem. Örülhettek, hogy talán Q3 jelentéskor. Érthető, hogy sokan kidobják, mert minden részvény pénzt termel ez pedig csak elsüllyedt.
Állami Nyomda