Én csak amiatt aggódok, hogy találtunk egy jó házat és annak január 31.ig befizetni a foglalóját. És szükségem van a tőkém egy kisebb részére. Szóval addig még jó lenne egy KGY. Vagy teljesen miért, de egy legalább 500ig történő felhúzás.
értékesítés.Emiatt furcsa is volt, hogy IT részvényekkel kaszáltam a legtöbbet 2019-ben.A giga Rába bukómat meg hagyjuk:))de Akkot érdemes követni,ha beszállni most nem is tudok magamhoz képest komolyabb pénzzel.
Vilinger amit irsz. Akkor minek nevezzuk azokat a felnott embereket (ebben a piszi vilagban), akik dontesi pozicioban vannak es nem donthetnek sajat belatasuk szerint? (Lehetnek bábok is, nekem mindegy.)
Tényleg nem bántásból írom de ez az állandó "csicskázás" (mármint hogy az IT tagjai csicskák) az én szememet is bántja. Nem szeretem a lekezelő stílusú kommenteket de lehet túlérzékeny vagyok:).
Nekem meg kell állapítanom, nem volt akkora hozamom a részvényekben, mint a reálszférában (ingatlanoztam,most az is döglődik,bár már mutat éledezést),de az Akkoban hittem múlt évben, most csak egy szimbolikus mennyiségem van csak belőle.Úgy volt bővítek,de ki kell várni szerintem tavaszig mindennel is.
ilyen sem lesz egyhamar,ahogy látszik.Hiába:ML-Jászai.Pont.Se kihígításos tőkeemelés,se egyéb hókuszpókusz. Egy könnyfakasztó álomszerű egy év. Nem maxoltam ki ahogy akartam, de na.
és benyaltunk szépen egy feka hattyút Covid recesszió formájában,itt ábrándultak ki a befektetők szerintem és gurult el sokak gyógyszere.Most ez vagy leves lesz vagy potenciális eladók hiányában iszonyúan meg lehet futtatni az árfolyamot. Kb ez a két erősen kockázatos opció van...amellett,hogy egy mozaik holdingnak is jó helyet biztosítana az Akko,ha lenne, pláne ami csordultig tele van adóssággal (kötvény,hitel).
Minek kellene örülni? Hogy az IT vesz pár k részvényt? Ha neked ennyi a sztori akkor gratulálok, révbe értél. Mi viszont szeretnénk végre látni a tetteket és nem csak a hantát.
Peti84,Metis-Papa szerintem 2 éve várja a fejleményeket,mint törzstagok (Oké Peti84 adott-vett,nem véletlen).És voltak is hírek, közlemények,fejlemények adás-vételek mint a búcsúban, törvényileg is rendbe lett téve az nyrt,rendben,oké,de az árfolyam mint a cövek,akivi meg sehol.
Bőven Plotinusz volt még a cég neve, amikor az első pakkom megvolt (ez nem volt túl rég az igaz, kb első pakkom 2,5 éve vettem). IT vételek egy része meg átkötés volt, ez látszódott a darabszámból, ha figyelted volna a könyvet. Amint beállt azonnal pont azt a db számot kapta is meg, és jelentett is rá kb 3 órára a delikvens. Ugyan olyan egyszerű ezt kiszúrni, mint amikor a Modi forgalmat generál magának.
a hókuszpókusz tárházából mindent kimaxoltak az már tény,szerintem izzadnak a kezek és produkáláskényszerben vannak.De ja, valami változott és elég ellentmondásos sanda dolgok merülnek fel a befektetőkben.Reméljük tettek szintén hamarosan lesz cáfolat.Kéne már egy komoly fundás heppöning a BÉT-részvényszekcióban. Akko-fészekben már minden be van rendezve.Szóval továbbra is hajrá! Vagy csak MLkedés kéne? Nem hiszem h egyszerű egy akvi,de lassan 2 éves ez a tutymorgás.Reméljük arányosan nagyot szól és nem csak annyi lesz,hogy de hát akinek van harmadik szeme és vett 2018-ban az 4-5X-tt, elég gáz lenne ha csak ennyi lenne.
én arra reagáltam amit írtál, mert neked az a bajod h az IT vett AKKO Részvényt. Egyébként ha te venni akarsz mindig kitéped a könyvet vagy be is szoktál állni a könyvbe? Azért nem megy át amit mondasz mert teljes blamaság és látszik hogy nem régóta követed a fejleményeket. A NEO dealben egyet értünk!! Kéne valami konkrétum már elég unalmas kezd lenni. Nekem azt sugallja a mostani közleményük is hogy ezzel nem fejezik be a cég építését. Én türelmes vagyok és várom a fejleményeket. píísz
Akko Invest