Az igy is van. Engem az atkotesekbol adodo forgalom generalas zavar. Azon nem lepodnek meg ha kivizsgalnak.... ne mar csak Jozsi Bát csesztesse az mnb ha eppen a sajat szamlajara kot at. Itt meg valaki honapok ota fals forgalmat general, amit meg prémium kategoriaval dijjaznak....
Nem hiszem, hogy a mostani körülmények között olyan sokat jelent a prémium és hogy most olyan sokan vennék emiatt, egy-két hónapos időtávon nagy a bizonytalanság a világ tőzsdéin. Később lehet hatása, ha más hírek is jönnek.
Az miért felbeszélés, hogy "bármikor jöhet hír"? Lehet az évek múltán is,de jöttek is ezidáig is hírek nyáron, ősszel: IT részvényvásárlások,új IT-, és Audit-tag,lehet hogy jön a NEO ha úgy állnak a csillagok,sőt bennfentes küszöbátlépések is voltak sőt értékesített egy leány zRT-t az Akko. Szóval jöttek hírek és bármikor jöhetnek más hírek is. Szóval ez nem felbeszélés amúgy.Csak ki mit akar belelátni abba amit forumon mondanak.
Ilyen chartelemzésekhez (is) hölye vagyok, gondoltam nekiülök, de most van ezernyi családi és munkadolog, meg nem is érdekel igazán, sőt kétkedve hiszek ezekben a mágiákban.Az látom hogy a nagy menet után leesett ott is a forgalom. Bezzeg az Akkoban mindig decens a forgalom.
A tesó papírban (ha azt vesszük, hogy Veres-birodalom) az az árazás mind adózott eredmény, mind eszközérték szempontjából teljesen fair ár, ott el lett végezve a feladat, hype meg nincs már. Én örülnék ha egy Wing eredményű és eszközértékű akármilyen cucc vagy vegyes felvágott Mozaik Holding (alias Opus) lenne beárazva AW-san az Akko meglévő részvényeire,de ezt átrágtuk százszor. Akkor combos 4 számjegyű lenne az árfolyam.Sőt.és Hype nélkül.
Magam szemszögéből nézve az építőipar dübörög. Én legalább is kapacitás hiánnyal küzdök (nincs elég anyag és kéz aki építene) a saját kicsi cégemmel. A nemzetköziben meg akkor lesz visszaesésünk, ha pl.: Németországot lezárják és a 30 magyar melósunkat (sprinkler szerelők), meg a lengyeleket is hazaküldik, mert akkor leállunk (de ez még csak ma reggeli pletyka, amit nem is hiszek, hogy megcsinálják).
Latom, ugyan azt üzenem mint az elkövetőnek, mint az első pakknál. A tesó papírban meg egy brutális mai hír és 924 ezres forgalom és 1,3%-os plussz? Hát valami nagyon nem kerek....
A DM-Ker meg nyilvános tőkeemelést hajt végre (részvényt bocsát ki,amit Milánka is szeret), szóval nem hiszem így laikusként annyira halott lenne az építőipar, az alacsony bázishatás miatt meg érdemes ténykedni a nagyoknak a háttérben,bár ehhez sejtésem szerint Peti84 lényegesen jobban ért és pragmatikusan látja a dolgokat az építőszektorban.
Akko Invest