Ahhoz képest mindenki várta a megváltást nyáron, szeptemberben. Bevallom némi hírt én is várok belátható időn belül a neo ügyletről, de úgy tűnik kacsa. Egy rövid tömésre azért jó volt nekik. Balázs Csabát szavaznák meg az IT-be, már 3 számjegy lenne. Valljuk be ezt a fajta semmit ő jobban műveli.
Úgy értem, nem véletlenül kérik a prémiumot, prémium nélkül meg csak a marinénik vehetik, nyilván nem erre akarnak támaszkodni. Egyelőre várunk a plecsnire,ha meg van a plecsni és még mindig semmi akkor van baj.
Hát ez az, ahogy telik az idő egyre több a "ha". Korábban az IT is csak átkötésből (véletlenül sem normális piaci vétellel, valamint ha ezt a 17K-t piacon vette volna és a parasztja nem rak még be 400-ra 10Kt ment is volna feljebb kb 9 ft-ot az árfolyam...) vett magának "nevetséges" mennyiségű tételt, de ezt akkor ki is beszéltük itt.
nyilván oka van, hogy kell a prémium kategória; ha komoly cég jön ide azt csak ugy vehetik az intézményiek a portfoliojukba bizonyos %-on felül ha az adott cég Prémium kategória, ezek ilyen szabályok, amiket lehet vitatni,de ez olyan mint a végzettségről szóló papír.Ha november is ilyen lesz akkor viszont nagy baj van...valami nem jött össze.Ahhoz hogy tavasszal-nyáron legyen valami már illene valamit lökni. Egy kötelező vételi ajánlat is 2-2.5 hónap önmagában. Ilyen tempóval lehet jövő ilyenkorra is itt leszünk. Lehet másik befektetőt keres Veres és ÁGY. Ki tudja...
Megint saját maguk kötögetnek át. Most is beállt 17 899 db 399-en és meg is kapta pár másodpercre rá. Az ilyet a tökér nem lehet büntetni? Ez megy hónapok óta fals forgalom generálással, csak azért hogy meg legyen a prémium kategóriájuk....
Ezt nem tudom.. mar a feleves es eves arfolyamok is a tokeemeles szempontjabol voltak csak erdekesek. igy, hogy a hatarido este lejar es nem tortent semmi, nem tudom mi a cel innentol az arfolyammal. 1 biztos; nem tul likvid a papir. ha parezer darabnal tobbel rendelkezel, ulhetsz benne tovabbra is...
Én nem adtam fel, és a csomagom is tartom, bár rövid távon valóban borúsak a kilátások (emiatt lehet, hogy rossz döntésnek bizonyul). Én is bízom abban, hogy nem fog örökké tartani a koronaválság, azt a kis időt meg leüljük a wt-n. :D Mint leírtam, a mostani halasztásra lehet reális magyarázat a koronaválság, mert egy általános pánik közepette, amikor minden ómlik, sokkal nehezebb (vagy inkább közel lehetetlen) egy komoly ralit felépíteni, mert az emberek minden részvényt elkerülnek. Ettől függetlenül nem örülök a korábbi halasztgatásoknak, csak hát ugye a múltat nem tudom megváltoztatni...
Akko Invest