Az látszik, hogy nekik nem sürgős, dolgoznak persze, de az idei év sokaknak kuka, ezt tudják ők is. 2020.06.03-ban volt az utolsó AGY pakk átadás OTC-n, azóta eltelt 9 hét, nekik nem sürgős. Akik itt türelmetlenek azok a spekik, senki mások.
Én türelmetlen? Lassan 2 éve itt vagyok, de ha kell még kettőt itt leszek. :) Szerintem nem kell. Sokan hirtelen nagyon negatívak lettetek, mintha azt szeretnétek, hogy sokan kiszálljanak, vagy lemaradjanak! Én maradok. Ha tovább csökken az ár, akkor pedig tovább veszem. Az IT több, mint 1,5 éve dolgozik. Szerintem pontos forgatókönyvük van a végjáték minden napjára! Sok mindent lehet rájuk mondani, de azt, hogy nem profik, azt nem!
Volt már egy időpont a tőkeemelésre, aztán megnövelték az összeget, így nyertek időt. Kicsit azért érdekes ez, hogy most másodszorra hosszabbítanak majd, de mit lehet tenni. Várakozni, de a mai barmolásukat úgy látom nem iparkodnak helyretenni, olyanok mint elefánt a porcelánboltban. Azon felül, hogy a mai nap nem elegáns, nem is hasznos. És persze, AGY nem egy ma született bárány, de mégis újra és újra elcsodálkozom.
Kicsit türelmetlen vagy, ez azért nem így működik. Október sem egy kőbe vésett dátum (kb .egy plusz kgy pont a meghosszabbítása, semmi jelentősége sincsen, bízok benne hogy a mostani kgy-n ezt fel is fogják vetni), nem is lesz semmi sem. Idén tőzsdei sztorit csinálni felesleges.....
Semmi jelentősége! Komoly szakember lesz abban biztos vagyok, a megérzésem Noah Steinberg. Október végéig pedig nincsen sok idő. Addig új IT tag, kötelező vételi, apport, prémium kategória.... Többször mondtam, hogy ez lesz az év tőzsdei sztorija! Továbbra is így gondolom! :)
Hát jól, de most megint nem arra mutat a helyzet. Persze még 5ig akármi is lehet, nekem már egy 0.5Ft-os plusz záró is bőven elég, nem vagyok nagyigényű :D
Autowallis 6-Globális tömés https://www.youtube.com/watch?v=yGLxlEil59o ...2020-ban, amikor a Föld megszűnt forogni, a világ csak egy férfira számíthatott. Autowallis 6 Veres Tiborral. :D
Már nem adják, csak szólok, akik esetleg még arra várnak... Kisebb tételek vannak 440-ig, nem rossz vétel itt sem, fel is fogják szívni 1-2 nap alatt. Lehet, még ma.
Szerintem lesz! Lehet, hogy holnap nem fog még kiderülni, hogy ki lesz az új IT tag. Ha mégis, akkor viszont szerintem a Dayton is jelenteni fog a ma szerzett részvényekről és jön a kötelező vételi! :)
Tokeemelessel remelem nem lesz kapcsolatban semmi,mert az nem jo jel, it akar holnap is vagy ma is bejelenthetne a tokeemelest nem kell hozza kozgyulesi jovahagyas
Akko Invest