Na de ha már amiatt verték le 400ra, h ez a nagy pakk átmenjen ott, akkor legalább tegyék vissza 430ra, ahonnan lebarmolták. Ezt az átlátszó manipulatív árfolyammozgatást! És persze megint a kisbüfik vannak lesz@rva, nem tanultak ezek semmit az AW-ból, hogy a befektetői bizalom ha elszáll, a kutya sem veszi a papírjukat. Ha ma visszahúzzák, akkor kéretik ezt a gondolatsort sztornózni. Remélem ennyi lesz bennük...
Közben forgalmat is kell generálni a prémium kategória miatt. Ha alacsony árfolyamon nagy a forgalom, akkor gyorsabban csökken a 180 és 360 napos. Ez a lényeg! Sylard, Macron remélem, hogy jöttök az RKGy-re! Itt most nem fogunk megfagyni, mint a táncteremben és szerintem az árfolyam sem -20%- on lesz! :)
Júniusban amikor volt részesedés változás akkor ugyanígy volt. Volt egy nagy 600K-ás kötés utána jjött a hír a Dayton részesedés növeléséről. Akkor figyeljük a BÉT-en a híreket :-)
Nem értem h aki több 100e db-ot akar eladni mért nem otc-n teszi? 370e db-ot nem a tőzsdén adnék el az biztos, ez a tétel egyáltalán szerepelt a könyvben?
Igazad van! Én is így gondoltam csak a 420 ft mögül lemaradt, hogy 360 napos. Tehát kötelező vételi 420 ft-on a 360 naposon. Addig csökken a 180 napos 400 ft-ig, majd a kötelező vételi ideje alatt nő 450 ft-ra. Az apport pedig a 180 naposon lesz 450 ft-on
Akko Invest