-" kirázzák a gyenge kezűektől": könnyen meglehet -"nyomják le, mert az összenyomott rugó lő ki a legjobban": a tavaly decemberi 400-ig történő lenyomás után bejött, idén 535-ig elment -"pakkátadás a Wingnek": ahhoz túl kicsi "karbantartják a 180 napost, hogy megfelelő árfolyamon lehessen apportálni a csillárd forintnyi értéket": a 180 napos átlag már 2 éve változatlan, kb. nincs rajta mit karbantartani "valakinek kellett farhátra, eladta, majd sír, ha kilő az árfolyam":legyen így :D - "a főhadiszállásra járó gyíkemberek meghackelték az árfolyamot, mielőtt kilő":ők nem lehettek, mert a kertemben iszogatnak :D
Úgy látom, hogy a 180 napost 400 Ft környékére akarják csökkenteni. Jövő héten nagy forgalmú 500 Ft körüli napok fognak kiesni. Meglátásom szerint a kötelező vételi heteken belül 420 Ft körül lesz, míg az apport 450 Ft környékén. (ezért kell még csökkenteni) Szerintem elkezdődött a végjáték és meghatározó ember fog jönni az RKGy-n az IT-be. Akkor is, ha Pedro úgy gondolja, hogy ez csak időhúzás. 1. Szerintem nincsen annyi idejük, hogy időt húzzanak 2. Időt RKGy nélkül is lehetne húzni! 3. Amit nem tudtak bő 1,5 év alatt elintézni, azt 3 év alatt sem fogják. 4. A kezdetektől tudják, hogy kit hoznak tőzsdére. Szvsz itt venni és nem eladni kell! Úgyhogy ne a célegyenesben adjátok fel!
Törölt felhasználó2020. 08. 12. 10:26
Nem tudom, lehet h vkik 1-es realtime-ot használnak...... Ennek mi értelme?
Nézd a 20 sávos ajánlati könyvet és döntsd el h veszel-e, vegyed szépen a cost average módszerrel, hosszútávra az a jó, az átlagolós módszer az ideális ha befektet az ember évekre.
Most még a lefelé csalogatás fázis van. Lesz majd begyüjtés is. Látszik hogy mindig pár db-al fel is köti. Ami meg beesik a lyukba az hirtelen eltűnik.
Sok részvényt nem tudott begyűjteni vele, akárki is generálja ezt az esést. A strongholderek stressztűrését akarják kipuhatolni? A valós közkéz szerintem elég alacsony ahhoz, hogy sok remegő kezű kisbüfitől lehessen sok kicsi sokra megy alapon jelentős rv-t kicsavarni... Marad a kivárás és egy jól elhelyezett stop-loss, ha a bohóckodás már túlmegy egy határon.
"Valakinek gyorsan pénzre volt szüksége - hiszen mindössze kb. 15k-t dobott rá a vételi oldalra." Nem szokták piacin ráadni, pláne nem ilyen lukas könyvnél. Beteszi egyben és pár perc alatt ki szokták venni. Ezt egyértelműen a modi csinálja, csak ő tudja miért. Nem okos dolog, erodálja a bizalmat amire még szükség lesz pedig.
Akko Invest