A Tőkepiaci törvény meghatározza azokat az eseteket, amelyekben a vételi ajánlattétel kötelező. A korábbi szabályokhoz hasonlóan a későbbiekben is akkor kell nyilvános vételi ajánlatot tenni, ha a befolyást szerző a céltársaságban 33 százalékot meghaladó mértékű befolyást szerez. Amennyiben pedig a befolyást szerzőn kívül senki sem rendelkezik a szavazati jogok 10 százalékát meghaladó befolyással, már a 25 százalékot meghaladó mértékű befolyás megszerzéséhez is nyilvános vételi ajánlatot kell tenni.
Ami érdekes h 09.10-én közzétették a féléves eredményeket ezt követően pedig csökkent az árfolyam, ezek szerint semmi hatása nem volt, v már előre tudták. Ez a papír érdektelen azok számára akik nem bennfentesek, a story már unalmas nekik, semmi új nincs a nap alatt.
Aztán mire mentél vele h bővíted? Egy ANY többet ér ennél a fosnál, nagy kamu cég még osztalékot se fog fizetni. ANY már évek óta bizonyít, az akko egy hulladék kalap szar.
Ezt azért elég erős így kijelenteni! Én pl. 2,5 éve ülök benne és azóta csak bővítettem a pakkomon. De ha jártál volna kgy-re, akkor a részvénykönyvet megnézve két egymást követő alkalommal azt látnád, hogy a jelentős csomagok (>50.000 rv) gazdái elég kitartóan ülnek rajta valami miatt...
Akko fórum