Nálam ami van , az sem mondható a jelenlegi rv. számhoz képest kevésnek. De nyilván van egy árfolyam elképzelésem , ahol már lassan kezdem adogatni. De még közelében sem vagyunk egyelőre.
Sziasztok. Nagyon régóta gyűjtögetem az Akkot, nem napizok, nem ugrálok ki-be, mindig is abban hittem, hogy valami hasonló fog történni, mint ami történt, a Wing és a tőkeemelés engem igazolt. Mostantól pedig már biztos vagyok benne, hogy értékalapon ez az egyik legjobb választás a Bét-en. Annyit még szeretnék megosztani veletek, hogy én még jóideig nem fogom ráönteni a papírjaimat a piacra, és nem 1-2 százezer darabról van szó.. Mivel a valós közkézhez képest elég sok nálam van, én már nem tervezek többet venni, de az ismeretségi körömben többen is vásárolnak ezen a szinten.
Igen! Mondjuk az elmúlt két-három évben ezzel a stratégiával sokkal beljebb vagyok. Persze vannak tartott papírjaim , nuti, enefi, delta, esense, epduferr. Utóbbi kettő szép nyereségben ,de még kivételesen tartom őket. Nuti több100.000 darabbal jelenleg beker áron, de valamiért az istennek sem akarom eladni, várok benne egy kisebb csodát 😉 Sőt vannak régi beragadások is, szerencsére nem nagy összeggel. Azért nekem sem fenékig tejfel 👍
Mindenesetre gondolom nem hiába van a szomszédban a Szerémi uti iroda. Egyébként a wingnek is lehet benne része . :) Z: 362 és ezt a szintet ki is pucolták. Ilyenkor sok esetben a következő kereskedési napon továbbmenetelés szokott lenni.
Nem gyenge, hogy egyesek most is karognak. Mit hittek itt paran? 500ra felmegy ma?! :D szerintem most beken lehet hagyni ezt a reszvenyt, szepen megindult. Ha "csak" 400 lesz ev vegere, mar is nagyon jo eredmeny.
A forgalom mondjuk elmaradt attól amit vártam. Nem kellett volna olyan magasan nyitni. Jobban lett volna lendület. Másrészt mondjuk így legalább jelenleg nem annyira van benne bizonyotalan speka tőke.
Akko fórum