RSI? Meg kell nézni jó néhány amerikai papírt..... 1 hónap alatt 10-15x. És senkit sem érdekel a technikai része. Én ezt most akkonál egy korrekciónak fogom fel. A papír eddig el volt " hanyagolva" de mögötte egy jó cég áll. Nevetséges a 10 milliárdos kapitalizáció... jóval többet ér. A wing valszeg nem a semmiért jött ide .. és én sem.
Igy legyen! Igy legyen! En eddig a 380-420at lottem be, de siman merek most igy nagyokat almodni es 500ig kivarni, mert elmehet. Nincs meg srv sem bejelentve! De ha iden "csak" 400 felett fog zarni nagyon elegedett leszek. Foleg amennyit kopkodtem.
És még egy dolog hogy a tegnapi emelkedés annyira eltörpült hogy megsem említette a portfólió. Magyarán sokan azt sem tudják hogy mi ez. OTP Ricsi telcsi csúcson mert két éve folyamatosan emelkedik. Ez az Akko csak tegnapelőtt kezdte el igazán. Mindenkinek szép napot!
Opusban 300 körül biztos voltam hogy vissza esik mert mondom 3 szorozott. 530 egy évre rá mert jó a cég. Itt még mindig nagyon lenn vagyunk S kb 40%ot ment. Hol van még a vége
Az emberek képesek évekig veszteséges pozícióban ülni, de ha nyerőre fordul ugyan ezt már nem tudják megtenni. Nagyot ment gyorsan adjuk el mert úgy is visszaesik. Lehet évekig ülni nyereségés pozícióban. Ugyan ezt javaslom itt. Megvan az összes részvényem és ha lesz korrekció bővítek. Ez jóval többet ér ne dobáljátok.
Én azért tettem be 371-re a kis 2000 darabomat, mert gondoltam felszúrhat és visszamegy...hát nem így lett, de ki látott már ilyet https://invst.ly/175p2e
Akko fórum