Szerintem egy ideig ezt a 300-320-as szintet természetes ellenállásként egy ideig fel fogják használni gyűjtésre. Úgy gondolom, hogy ez legalább a kötelező vételi ajánlat végéig eltart. Utána viszont ugorhat 400-420-ra.
Szerintem akkor még az volt a fontos Veresnek, hogy Ádámosival lestoppolja a Plotinust, hogy később majd Veres behozhassa a cégeit. Ennyi év után már aktuális is lett.
Ez sem igaz így ebben a formában, mert Veres és pár hozzá köthető cég már 3 évvel ezelőtt bent volt részvényesként! Szerintem anno terveztek valamit, amit a COVID megtorpedózott és ezért nem lépték meg, de egy prémium kategóriás részvény komoly érték, ezért más tervet pakoltak mögé. Közben elszállt az infláció, kamatok stb. - az elmúlt 3-4 évben azért nem volt rózsás annak a helyzete aki pénzügyi tervet akart készíteni akár forrásbevonással, akár anélkül!
Ha a nyilatkozatokat és a sajtóban megjelenteket nézem, valamint a BÉT honlapján közölteket (tárgyalások, Wing akár jelentősen tőkét emelne, ha lenne rá igény, pénzügyek átütemezése), nekem ez rajzolódik ki.
Igen, látom a vezetőség összetételében is megy a csere-bere berkeken belül. Már látom, azért nem kell kiszorítás, mert nem nagyon van kit kiszorítani. Nagyot fog ez szólni, ha már a terv végéhez közeledünk.
Akko fórum