azt meg még ide: -3 forintban vagyunk.. légyszi ne örüljünk már ennek, hogy tartja a 290et! Napi szinten 1 forintot ha menne fel az nem alap lenne de még minimum sem... aztán a tőzsde egyik legjobb cége az eredmények alapján.
azt meg még ide: -3 forintban vagyunk.. légyszi ne örüljünk már ennek, hogy tartja a 290et! Napi szinten 1 forintot ha menne fel az nem alap lenne de még minimum sem... aztán a tőzsde egyik legjobb cége az eredmények alapján.
+ kérdezzél meg bárkit is erről a cégről akikkel szerződésben van, kérjél informális véleményt... maradjunk annyiban: teljesen megértem miért tart itt ahol...
Laci... nagyképűen mondom és értsd: egy ilyen cégnél ahol ekkora bevétel van. 1 hónap alatt leraknék egy olyan kommunikációs stratégiá amellyel ez a cég hetente jelenne meg a neten + nemzetközi sajtóban. Egy hónap előkészültséggel. Ez a kommunikáció ami itt megy egy ilyen cégnél szánalmas, szánalmas. Tényleg egy vicc. Ennek nem örülni kellene. Az akkos kommunikációs területen dolgozóknak és a vezetőségnek és mindenki másnak akik miatt itt tartunk: K.RVA GYENGÉK VAGYTOK MÉG MINDIG! Abban viszont elsőosztályúak továbbra is; a kisbefektetőket hogyan kell sakkban tartani, manipulálni és egymás között milliárdokat elsikálni.
Én nem hiszek abban, hogy értékelhető mennyiséget tudnának összeszedni a kicsiktől! Egészen egyszerűen nincs közkézben annyi, ami miatt megérné ennyire húzni az időt. Ha normál kereskedési napokat nézünk, akkor pár 10k cserél gazdát, aminek a fele nagyjából árfolyam karbantartás - ezek morzsák! Más van szerintem a háttérben, mert ennek már olyan alacsony a hatásfoka, hogy nem éri meg bele foglalkozni!
Sztem 1 cégnél az eredményeken felül nagyon fontos a kommunikáció, hogy el tudjuk -e adni magunkat. Ebben én látom a fejlődés jeleit, én speciel ennek nagyon örülök.
Lehet holnap mást is megtudhatunk arról az adásvétel módosításról. Jó lenne ha Akko részvénnyel lenne kifizetve az irodaház, vagy valami magas tőkeemeléssel. Nah abba hagyom az álmodozást
380nál fogok elgondolkodni, de egy évig biztos nem tervezek hozzányúlni. Attól függ szükségem lesz-e a pénzemre. Sok embert átvertek 420nál, ott várható jó nagy szórás. Opusnál is 500 feletti beragások vannak, itt is lesz szép öntés. Akármennyire is elégedetlen vagyok ezzel a bűnöző bandával egy idő után megfognak hajolni ők is...
Akko fórum