Hol vagy barackos virágom? Nézzük ma! ne higgyj a TA nak mert itt akkor már 580 lenne de még a 480 sem volt, majd nagy fiúk intézik lefele még pár hétig és akkor együtt repülünk a longban! Szerintem ahogy egyszer átmenne 450 n minden beszorult adna, és mostanság nincs a bet n forgalom. Ezért is vafyok nyugodt h lejön ertem! Bocsi longosok pár hetet kibirtok!
Ha a Chantili adott volna el, akkor azt előbb kellett volna bejelenteniük (a Mevinvest vétele előtt), nem? Szerintem nem a Chantili adott el, de ez holnap biztosan kiderül.
Szem a Chantili 11%-a része volt a tegnapi dealnek.... egyébként mi értelme volt a WING részéről eladni a Dayton részesedését, majd azonnal visszavenni, és mindezt egy tiszta (és lényegében üres) saját vagyonkezelőbe bepakolni? Tudom, akkor kötelező vételinek kellene következni....hát majd meglátjuk mi lesz.
Azért derekasan nekiláttak! Remélem tartják ezt a tempót és akkor az uborka szezonig le is tudják zavarni az átadás átvételeket. Innen már tényleg nem látom okát a tökölésnek!
Még ha a Wing jönne, akkor is ki kellene pakolnia Ádámosinak a cuccait, az még eltart valameddig. Ha emelkedne az árfolyam, nem hiszem, hogy sokkal magasabb árfolyamon megvennék tőle a korábban vett saját részvényeit.
Jó lenne, de az még odébb van. Eddig várni kellett, most pedig észnél kell lenni. Simán lenyomhatják akár az árfolyamot, hogy minél több rvt gyűjtsenek be. Bár a valós közkéz itt mindig max. 20-30% volt!
Penz félre van ra téve nehogy holnap mivel péntek a piros és meg is legyen?! De ha megy tovabb annak azért orulok mert olvasom páran 2-3 éve várják a longot benne!! Nekik örülnèk! Tudom a magam bőrén phylaxia 6,5 évig vártam hogy nullan legyek!! Mit szólsz? Atti67 500 az sztem odébb van.
Akko fórum