A nagyobb indexek, köztük a BUX is +1,5 %-ban vannak. Mondom ma tuti hasít az AKKO. -4,44 %. Hűha. Emelkedésben nem az utolsó, hanem mostantól a kakukktojás?
...ahogy az ember halad előre a korral, ugy változik hogy mi fontos neki, Nálad is igy lesz....én még néha dolgozom, igaz ingyen...diákoknak is vagyok sokszor konzulense...tetszik hogy értékelnek egy öregembert...
De már dolgoztam annyit mintha 50 éves lennék. Sajnos édesanyám egyedül nevel fel minket és 15 évesen kénytelen voltam elmenni már dolgozni. Elmúlt 10 évben pedig 2 melóhelyen dolgoztam/ok. Természetesen nem lett volna közelező 2 melóhelyen dolgozni, de mikor elindult az ingatlan biznisz akkorra összegyűjtöttem már az önerőket vettem ingatlanokat és kimaxoltam a felvehető lakáscélú hiteleket, de még édesanyámat is behiteleztettem, mert nekem már nem adtak többet. De legalább nincs már hitelem, igaz ingatlanom se sok mert eladtam szinte mindet, de legalább lett belőle elég szép tőkém. A sok meló pedig megszokás maradt. De ha tehetném sem változtatnék a múlton. Szóval ezért akarom nyugdíjazni magam 50 -re, főleg ha az akko is úgy akarja.🙂
Ugyanezt kértem a app csoportban de jocek kitiltott, mert felmertem emelni a hangom. Szánalmas. Amúgy itt is csak azért nincsen még ölés, mert nem megy a papír. Ahogy elindul a sok szemét kupec egyből jönni fog. Jelenleg egyetértés van és mindenki a vezetőséget szidja, kivéve az a néhány cég megbízott akik ide szoktak írni és védeni a mundért... szánalmasak. Szóval most még békesség van, de ha megindul akkor vége a békének.
Akko fórum