Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 11. 25. 20:45

Akik a fideszre szavaztak itt kérhetnek bocsánatot a 8 millió józan magyar embertől.  

Lesz! Majd, ha lőnek a Pintér Sanyi parancsára az átvert szavazóikra a "gárdisták"!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2011. 01. 04. 10:18
Előzmény: #839  gazmber
te nyilatkoztál már, hogy maradsz az mnyp-ben?
________
________ 2011. 01. 03. 20:54
Előzmény: #839  gazmber
biztos véletlen...
majd Szíjjathasítokahátadból Péter előjön valami frappáns válasszal, amivel nemcsak a boldog Fidesz szavazókat, hanem egész Európát, sőt lehet az egész világot próbálják tökhülyének (amilyenek ők is valójában) nézni

a valós válasz egyébként egyszerű:
-MNYP pénz kell, a visszalépést meg kell akadályozni
-a boldog Fidesz tábort tagfelvétellel bővíteni kell, nyitva áll a kapu nekik bárhol, bármikor (remélem nem rájuk szavaznak majd .....:) )
gazmber 2011. 01. 03. 20:42
"A kérelmeket 2200 magyar anyakönyvi hivatalban, több mint 90 külképviseleten, valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal megyeszékhelyeken lévő ügyfélszolgálati irodáiban lehet beadni." --amire 830millát(?) költ a kormány...(lehet utiköltségtérítést is fizet?)
No nem a 3millió szabad(?) mnyp tag szabad nyugdíj választásáról nyilatkozhat 2200 helyen január 31.-ig!!,-(Ők csak 37(?) helyen) - hanem a potenciálisan talán(?) hasonló nagyságrendű állampolgárságot kérő külhoni...időkorlát nélkül... nem érdekes?

Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 11:02
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 08:49
Előzmény: #833  Tazsomaru
Tudod ugye, hogy a határidős devizakeresztek tartalmazzák a kamatkülönbözetet (a forexen meg napi kamatelszámolás van)?
Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 08:45
Előzmény: #828  Törölt felhasználó
Na, pont az történt, amit írtam, elkullogtál megint...
szivacs
szivacs 2010. 12. 30. 00:45
Előzmény: #830  Törölt felhasználó
"nem kezdesz el itt oviskodni"
:-))) ezt éppen te írod?
hányszor írtad le idén, hogy "tapsikol" ?!
:-)))))))))))
Tazsomaru
Tazsomaru 2010. 12. 30. 00:43
Előzmény: #832  Törölt felhasználó
Te biztosan jobban tudod. Nem ezt hívják hedgelésnek?
Tazsomaru
Tazsomaru 2010. 12. 30. 00:42
Előzmény: #832  Törölt felhasználó
Utána számoltam, ha valaki USD-ért vásárolt állampapírt, és ezzel egyidőben, azonos összeggel beshortolta a Ft-ot az USD vel szemben, simán megvan neki a 8-10%-os hozam. A devizahitelnél hasonlóan alacsony kamatot lehet így elérni, csak a hitellel azonos összegért kell frankot venni, mert a tőkeáttét kirázhatja a poziból.
Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 00:12
Előzmény: #831  Tazsomaru
Na ez is hülyeség. Ha lefedezi, az pont olyan, mint egy lefedezett devizahitel, ami egyenlő lesz egy drága Ft hitellel. Egy lefedezett Ft állampapír = egy rosszabb kamatozású deviza állampapírral.

A magasabb kamat éppen a nagyobb kockázatok miatt van.
Tazsomaru
Tazsomaru 2010. 12. 30. 00:10
Előzmény: #830  Törölt felhasználó
Szerintem, ha egy külföldi állampapírt vásárol nálunk, azt valamilyen fedezeti ügylettel levédi. Különben túl kockázatos lenne.
Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 00:06
Nyugtass meg, hogy érted már? A lebutuskázásért meg várom az elnézés kérésedet. És ha kérhetem, ha már sértegetsz, akkor legyél annyira férfias, hogy rendesen leírod a butát és nem kezdesz el itt oviskodni meg kislányoskodni...
Törölt felhasználó 2010. 12. 30. 00:03
Az állampapírtulaj bukik, ez világos (visszaidézed, hogy hol írtam, hogy ő nem bukik?). De ezen szerinted a magyar állam nyer? Mert szerintem nem, hanem az nyer, akinek fordított pozija volt a devizapiacon...

Márpedig az általam baromságnak nevezett állítás azt tartalmazta, hogy ezen a magyar állam keres. Ha most azt mondod, hogy ezen a magyar állam keres, akkor nincs értelme veled a vitának, mert az alapokkal sem vagy tisztában.
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 23:58
Előzmény: #827  Törölt felhasználó
azon gondolkodom, hogy te ennyire butuska vagy, vagy ennyire naiv. kicsit gondolkozz el azon, milyen forrásokból szerezheti be szted devizáért, dollárért, euróért a forintját a külföldi(amiért anno 180 ft-ot, 250 ft-ot kapott). és most amikor visszaváltja a forintot, akkor adnia kell a dollárjáért, eur-jáért, hogy visszakapja, 210 ft-ot, meg 278 ft-ot. azért remélem fogsz tudni aludni...;-)
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 23:42
Előzmény: #826  Törölt felhasználó
1. Mert itthon Ft az elszámolóeszköz. Ft-ban kapja meg a külföldi a lejáró állampapírjai ellenértékét. Azaz ezt Ft-ban fizeti ki neki az állam. (az állam is Ft-ot kapott érte anno). Az, hogy ő utána szarul tudja saját valutára váltani, mert gyenge a Ft, azon a magyar állam semmit nem keres.
2. Nem egyszerre járnak le az állampapírok ugyebár...

Szerintem kár több szót fecsérelni ilyen baromságokra. Mondjuk az nem lep meg, hogy pont te nem érted ezt. Legutóbb már bizonyítottad hozzá nem értésedet, aztán ahogy szóba kerültek a konkrétumok reakció nélkül szépen elkullogtál abból a topicból... Most se várható más:)
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 23:29
Előzmény: #812  Törölt felhasználó
ez miért is marhaság? elmagyaráznád nekem? biztosan el tudod.
mondoka 2010. 12. 29. 23:23
Előzmény: #823  Törölt felhasználó
Létrehozta légy nyugodt! Úgy hívják őket terrorelhárítók.
-Más.-
Orbán Viktor az akinek szinte minden célkitűzésével egyetértek.-De teszi ezt úgy hogy én mégis inkább a kudarcát kívánom.
Egy felvilágosult, ésszerűen gondolkodó, tehetséges vezető volt 2002-ig. Aki körül szinte forrt a levegő. Szinte a levegőben volt a kézzelfogható és elérhető csoda.
Aztán elbukott amikor nem kellett volna. Megkeseredett ember lett. Aki mára túl sokat tanult az ellenfeleitől. Ezért is tudott most ő győzni.És most nem érdekli semmi, csak hogy többet senki ne vegye el a játékát. Túl sokat tanult olyan ellenfelektől akik egyáltalán nem nevezhetők fair lovagoknak.
Inkább kártékony rágcsálóknak!
Orbán sikere és az ország sikere egyre távolabb áll egymástól, és a két halmaz egyre kevésbé fedi egymást. Ez sajnálatos. Ezt lehet másképp álmodni, vagy másról álmodni, de az igazság sajnos ez.
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 23:15
Előzmény: #820  mondoka
Mondoka, én nem a jó/rossz kérdésről írtam lent, márcsak azért sem, mert mint sokszor leírtam már, nincs olyan, hogy valami jó. Olyan van, hogy valami jó ennek, annak, akármelyik embernek, társadalmi csoportnak, gazdasági szereplőnek.
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 22:58
Előzmény: #822  mondoka
Viktor, ha lenne esze létrehozta volna a saját SS testörségét, így nincs sok esélye a radikális szabadcsapatokkal szemben.
mondoka 2010. 12. 29. 22:54
Előzmény: #821  Törölt felhasználó
De Weimar után kezdődött csak a java. Kinek így , kinek úgy.Most akkor mihez hasonlítjuk magunkat? Vagy már egy tisztességes bukással is megelégednének sokan akiknek hóbortosan elment az eszük? Mi még olyan helyzetben sem vagyunk mint azok akkor.
Mi olyan helyzetben vagyunk mint aki olyan lóra fogadott ami el sem indult a versenyen. Ennél mégis több érzékkel kellene játszanunk.
Törölt felhasználó 2010. 12. 29. 22:36
Előzmény: #820  mondoka
weimari köztákolmányunk végnapjai jőnek (meglehet szétkergetik a kecske b..ó bagázst)

Topik gazda

yoda-
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek