tavaly a főtulaj adott érte 2.649 Ft-ot, de ebből kivont idén 1.070 Ft úgy hogy eközben az eredmény 26 Ft volt részvényenként :-))
Azaz ma talán adna érte kb 1.600-1.700-at
megnézem a mregeit, eredménykimutatását, közgyűlési egyzőnyveket és a következőt tapasztaltam:
1.707Ft az egy részvényre jutó sajáttőke
vesztsés üzemi eredmény
28,66Ft a féléves eredmény /részvény
Egyszeri tőkkivonás, amit ár májusban kivettek 1.070Ft és amit tárgyi eszköz eladásból és vevő csökentésből értek el.
Szóval kamu az a nagy osztalék.
Hát, aki ma reggel bennállt 1500-on az megkapta a maa kis néhány százát percek alatt kaszélt 700 ezret....én majom meg nem élltam be a multkor, bedig be akartam föléjük, de azt hittem annyiért ugysem adja senki a papirt.. ezt a rallyt elbénáztam!
És néhány évtized mulva esetleg lesz esélyünk profittal eladni...főleg ha szétcseszi a szakértő kormány az országot és nem euró hanem hiperinfláció lesz.
Egyébként minek eladni?
Még ha 4000-ért veszed is, akkor ha semmit nem csinálsz hoz neked vagy 30-40% osztalékot évente...és közben üdülhetsz mert ettől nem kapsz naponta idegbajt.
Firenze, neked is ajánlom a papirt.
Nem tűnt fel hogy kivették az eladói oldalt?
Ahelyett hogy humetrallyra vársz itt van előtted a hipergiga rally, és ez már kidöntötte a felső limitet is!
Agrimpex hipergiga rally! + 63.6%!!!