Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 11. 17. 17:24

A Trump!  

4 évig aktuális lesz a topik ))))))))

és izgalmas
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 23. 08:12
Előzmény: #1319  Törölt felhasználó
#1320
Tovább haladt előre Robert Mueller vizsgálódása, aki a 2016-os amerikai választási folyamatba történt állítólagos orosz beavatkozást vizsgáló különleges bizottság vezetője. Donald Trump elnök volt kampánymenedzsere, Paul Manafort és volt tanácsadója, Rick Gates ellen is vádat emeltek 32 rendbeli bűncselekmény miatt. Ezek az ügyek nincsenek közvetlen kapcsolatban az orosz beavatkozás feltárásával, de a vizsgálónak felhatalmazása van arra, hogy minden feltárt bűncselekmény esetében vádeljárást indítson
Törölt felhasználó 2018. 02. 20. 12:34
Előzmény: #1318  -bubu-
#1319
Törölt felhasználó 2018. 02. 17. 16:02
#1317
Törölt felhasználó 2018. 02. 15. 19:03
Előzmény: #1314  -bubu-
#1316
long! 
 
))
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 15. 18:44
Előzmény: #1313  -bubu-
#1315
.
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 15. 18:44
Előzmény: #1313  -bubu-
#1314
A szemünk láttára készítik elő a következő összeomlást - Óriási hibát követnek el Amerikában2018.02.15 18:37Az UniCredit globális stratégája szerint Donald Trump és kormánya a modern gazdaságpolitika történetének legfelelőtlenebb döntéseit hozza meg, ezért az elnök úgy fog bevonulni a történelembe, mint a következő összeomlás egyik legfőbb kiváltó oka. Véleményével nincs egyedül, ugyanis egyre több - köztük sok jobboldali, konzervatív - szakértő kongatja a vészharangokat az amerikai államadósság fenntarthatatlansága, illetve ennek lehetséges piaci következményei miatt. 
Nem túlzás kijelenteni, hogy egyre aggasztóbban néz ki az Egyesült Államok államadósságának helyzete. Az új kétéves amerikai költségvetés múlt heti elfogadása kapcsán hétvégén megírtuk a Committee for a Responsible Federal Budget (CRFB) nonprofit szervezet előrejelzését, amely szerint a következő évtized folyamán az új büdzsébe bekerült kiadási tételek 420 milliárd dolláros többlethiány jelenthetnek az USA-nak. A legpesszimistább forgatókönyv szerint emiatt 10 év alatt akár 30 százalékponttal is emelkedhet majd a GDP-arányos államadósság. 
2018.02.10 15:00 Bajban a világ, időzített bombán ül a legnagyobb gazdasága - És épp most élesítették 
Egyre több szakértő aggódik az amerikai adóssághelyzet fenntarthatatlansága miatt, sokan élesen kritizálják Donald Trump és kormányának felelőtlen költekezését. Albert Edwards, az UniCredit Bank globális stratégája szerint 
Trump költségvetési élénkítése a modern gazdaságpolitika történetének legfelelőtlenebb intézkedése. 
A szakértő az ügyfeleknek küldött értekezésében ugyan elismeri, hogy az USA-ban a vállalati adókulcsok irreálisan magasak voltak, a tavaly elfogadott adócsökkentési reform időzítése azonban "teljesen nevetséges". Azzal érvel, hogy 17 éves mélypont lévő munkanélküliség és egyre gyorsabb ütemben növekvő bérek mellett a gazdasági fellendülés érett ciklusának vége felé egy ilyen fiskális lazítás olaj a tűzre, 
ugyanis fel fogja gyorsítani az amerikai, ezáltal pedig a globális kötvénypiaci összeomlást, hiszen a túlfűtötté váló gazdaság mellett a Fed-nek gyorsabban kell majd kamatot emelnie.
Ráadásul a nagyobb költségvetési hiány következtében az amerikai államkötvények kínálata is meg fog emelkedni, ami ráerősíthet a kötvényárfolyamok zuhanására, mindez pedig a részvénypiacokat sem fogja érintetlenül hagyni. Edwards szerint a jövő úgy fog emlékezni majd Donald Trumpra, mint aki egy rosszul időzített (prociklikus) költségvetési élénkítéssel egy nagy piaci összeomlás katalizátorává vált. 
A CNBC több szakértőt is megkérdezett az amerikai költségvetési hiány és államadósság jövőjével kapcsolatban, többségük az UniCredit stratégájához hasonlóan felelőtlennek nevezte az intézkedéseket. A Heritage Foundation nevű, közismerten konzervatív agytröszt vezető elemzője, Justin Bogie szerint az adócsökkentés és az egyéb plusz kiadási tételeket tartalmazó új költségvetés egy évtized alatt 7000 milliárd dollárral növelheti az államadósságot, ami mellett még Obama elnök válságkezelési költségvetési politikájának hatásai is eltörpülnek majd. A Pantheon Macroeconomics vezető szakértője, Ian Shepherdson úgy fogalmazott, hogy ez a legostobább dolog amit most az Egyesült Államok művel, egy 3% körül, jóval a potenciális ütem felett növekvő amerikai gazdaságnak ugyanis padlógázt nyomni őrültség, amelynek hátterében a hosszú távú nemzeti érdekek helyett a rövid távú politikai tőkekovácsolás áll. 
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 15. 09:34
#1313
A Fehér Házban lezajlott republikánus-demokrata találkozón Donald Trump felvetette az üzemanyagok adójának emelését - írja a CNN
Tom Carper demokrata szenátor arról számolt be, hogy Trump 25 centes adóemelést javasol a szövetségi üzemanyagadó esetében. Ez az adónem 1993 óta nem változott.
ez olyan orbáni út, egyébként működhet bár az amerikaiak kurva érzékenyek az üzemanyag árakra de ha befogadják ebből szép pénzt be lehet húzni az biztos .......
madxa 2018. 02. 15. 08:41
Előzmény: #1309  Vazsmegyei
#1312
"Legkevesebb tizenhét halottja van annak a lövöldözésnek, amely szerdán délután történt a floridai Parkland városka középiskolájában. A kórházakban ápolt sebesültek száma tizenhat.
A tömeggyilkosságot az iskola egyik volt diákja, Nikolaus Cruz követte el. A 19 éves tettest helyi idő szerint délután négy óra körül letartóztatták az iskolától nem messze eső lakásában. Ellenállást nem tanúsított.
Scott Israel, a helyileg illetékes, Broward megyei seriff közleményben tudatta, hogy a diákot magaviselete miatt korábban kicsapták az iskolából, ám egyelőre nem tudni, hogy ennek volt-e szerepe tette elkövetésében."
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 08. 15:33
Előzmény: #1310  Törölt felhasználó
#1311
LOL :)
Törölt felhasználó 2018. 02. 08. 15:33
Előzmény: #1305  -bubu-
#1310
Először nyereséges a Twitter!
makk makk ))
Vazsmegyei 2018. 02. 07. 19:57
Előzmény: #1308  Törölt felhasználó
#1309
Én nem hiszem, hogy Mr. Trump nem érti! Nézd meg a hedge fundokat, kik shortolják a tőzsdéket! Aki Mr. Trump helyett akar gondolkodni, azt egy másik bolygó kell már keresni!
Törölt felhasználó 2018. 02. 07. 19:35
Előzmény: #1307  Törölt felhasználó
#1308
Törölt felhasználó 2018. 02. 07. 13:52
#1307
Törölt felhasználó 2018. 02. 07. 08:36
Előzmény: #1305  -bubu-
#1306
TRUMP KATONAI DÍSZSZEMLÉT AKAR WASHINGTONBAN
  
 Az elnök kérése után a Pentagon azt tervezi, hogy katonai felvonulással ünneplik a hadsereget.
Donald Trump elnök "hihetetlen mértékben támogatja Amerika nagyszerű katonáit, akik nap mint nap életüket kockáztatják országunk biztonságáért. Felkérte a védelmi minisztériumot, hogy vizsgálja meg, hogyan lehetne olyan ünnepséget rendezni, amelyen minden amerikai kifejezheti a katonák iránti nagyrabecsülését" – fogalmazott a szóvivői közlemény.
A The Washington Post írta meg, hogy az elnök és katonai felső vezetők tanácskozásán Trump azt mondta, a franciaországi katonai felvonuláshoz hasonló ünnepséget szeretne az USA-ban is. "Ez hirtelenjében elnöki utasításként hangzott" – mondta a tanácskozás névtelenséget kérő résztvevője.
Emmanuel Macron francia államfő tavaly meghívta Trumpot a július 14-i párizsi katonai díszszemlére. Az amerikai elnökre nagy hatást gyakorolt a párizsi díszszemle, és már szeptemberben jelezte, hogy az USA-ban is szívesen látna hasonló ünneplést.
-bubu-
-bubu- 2018. 02. 06. 10:34
#1305
Donald Trump ügyvédei azt javasolják az elnöknek, hogy utasítsa vissza Robert Mueller megkeresését, melyen eskü alatt kellene nyilatkozni az elnök és kampánystábja és Oroszország kapcsolatairól. Ez bírósági eljárást vonna maga után, azonban megakadályozná, hogy az elnök önellentmondásokba keveredjen a szakértők szerint. 
madxa 2018. 02. 04. 09:05
Előzmény: #1303  madxa
#1304
"Moszkvában mély csalódást keltett az új amerikai nukleáris doktrína“
Sajnálattal állapítjuk meg, hogy az Egyesült Államok többek között arra hivatkozva folytatja atomfegyverkészletének nagymértékű növelésére irányuló politikáját, hogy Oroszország korszerűsíti atomfegyvereit, és az orosz katonai doktrínában állítólag növekszik az atomfegyverek szerepe. Azzal vádolnak bennünket, hogy csökkentjük az atomfegyverek használatának küszöbét, és állítólag agresszív stratégiát alakítunk ki” – állapította meg szombaton kiadott közleményében az orosz külügyminisztérium.
“Mindennek semmi köze a valósághoz” – állapítják meg. 
Az orosz katonai doktrína két, kifejezetten védelmi jellegű forgatókönyvre korlátozza az atomfegyverek használatát: ha Oroszországot vagy szövetségeseit nukleáris vagy más tömegpusztító fegyver bevetésével történő támadás éri, illetve hagyományos fegyverekkel történő támadás esetén Moszkva kizárólag abban az esetben használna atomfegyvert, ha az orosz állam puszta léte kerülne veszélybe – szögezi le a dokumentum.
Az orosz külügyminisztérium hangsúlyozza: az Egyesült Államok azzal, hogy kész elsőként bevetni atomfegyvert annak megakadályozására, hogy Oroszország használhassa atomfegyvereit, arra tesz kísérletet, hogy kétségbe vonja Oroszország jogát az önvédelemre egy, az orosz állam létét veszélyeztető agresszió esetén.
Franc Klincevics, az orosz Szövetségi Tanács (felsőház) biztonságpolitikával foglalkozó tagja szerint az új amerikai nukleáris stratégia “aránytalan, kontraproduktív, destruktív és agresszív Oroszországgal és Kínával szemben”. Leonyid Szluckij, az Állami Duma (alsóház) külügyi bizottságának elnöke pedig kijelentette, hogy Washington a doktrínával egy új fegyverkezési versenyt provokál. Leonyid Ivasov nyugalmazott tábornok azt javasolta, hogy Oroszország szorosabban működjön együtt Kínával az Egyesült Államokkal szemben."
madxa 2018. 02. 04. 09:01
Előzmény: #1302  madxa
#1303
"Határozottan tiltakozott vasárnap Peking amiatt, hogy az Egyesült Államok új nukleáris doktrínájában kínai atomfenyegetéssel számol, és hidegháborús mentalitást követve atomarzenálja túlzott növelésével vádolja az országot.
Leszögezte, hogy a Kína mindig és minden körülmények között tartja magát ahhoz, hogy nem vet be elsőként atomfegyvert. „Semmilyen körülmények között nem fogja használni nukleáris fegyvereit, nem fogja fenyegetni velük az atomfegyverrel nem rendelkező országokat vagy az atommentes övezeteket” – közölte a szóvivő, aki szerint országa mindig is a legnagyobb visszafogottsággal fejlesztette atomfegyvereit, és a nemzetbiztonsághoz szükséges legalacsonyabb szinten tartotta nukleáris csapásmérő képességét."
madxa 2018. 02. 03. 09:20
Előzmény: #1301  madxa
#1302
"de Washington atomfegyverrel válaszolhat az Egyesült Államok és szövetségesei ellen esetlegesen intézett olyan nagyobb támadásokra is, amelyeket nem atomfegyverekkel követnek el. A figyelmeztetés nem részletezte, hogy milyen “különleges körülmények” vezethetnek ahhoz, hogy Washington nukleáris ellencsapással válaszoljon, de megjegyezte, hogy az Egyesült Államok, szövetségeseinek és partnereinek civil lakossága, infrastruktúrája, nukleáris hadereje vagy parancsnoksága elleni nem nukleáris támadások beletartoznak ebbe a kategóriába. A The Wall Street Journal című lap megjegyezte: kibertámadások és baktériumfegyverekkel elkövetett támadások is kiválthatnak nukleáris válaszcsapást."
madxa 2018. 02. 03. 09:10
Előzmény: #1300  Clint
#1301
"Donald Trump amerikai elnök szankciókat tervez azon országok ellen, amelyek nem fogadják be az Egyesült Államokból kitoloncolni szándékozott állampolgáraikat.
Az elnök erről pénteken este egy virginiai rendezvényen beszélt. Trump a belbiztonsági minisztérium és a határvédelmi szervek virginiai kiképzőközpontjában vett részt kerekasztal-beszélgetésen, majd tájékozódott a központ munkájáról. A vonakodó országokra célozva leszögezte: "ha nem veszik vissza őket (az állampolgáraikat), akkor szankciókkal sújtjuk őket, vámtarifákat vetünk ki ezekre az országokra". Hozzátette: "akkor majd olyan gyorsan visszafogadják őket, hogy még a fejünk is beleszédül". A segélyek megvonásával is megfenyegette ezeket az országokat. Megnevezte Kínát és az afrikai Sierra Leonét.
A kerekasztal-beszélgetésen Trump felvetette, hogy meg kell vonni a segélyeket azoktól az országoktól is, amelyek illegálisan kábítószert állítanak elő. "Ők nem a barátaink" - fogalmazott, de mindjárt hozzátette, hogy nem említ konkrét példákat. "Dollármilliárdokat adunk nekik segélyek formájában és nem teszik azt, amit tenniük kellene, de most majd nagyon kemény intézkedéseket hozunk" - mondta.
Donald Trump a szakembereknek hangsúlyozta, hogy a határok védelméhez szükség van az általa szorgalmazott átfogó bevándorlási törvényre. A belbiztonságért felelős tisztségviselők munkája "száz százalékkal könnyebb lenne" megfelelő törvényekkel - szögezte le, kifejtve, hogy szeretne megállapodásra jutni ez ügyben a demokrata párti politikusokkal."
Clint
Clint 2018. 02. 02. 10:54
Előzmény: #1298  Törölt felhasználó
#1300
Tegnap ráadásul még a Kisbüfi topicból is kitiltották.
Törölt felhasználó 2018. 02. 02. 09:09
Előzmény: #1296  -bubu-
#1298
Nobel-békedíjra jelölték Trumpot 
 
Donald Trump amerikai elnököt is jelölték az idei Nobel-békedíjra - erősítette meg a hírt csütörtökön Henrik Urdal, az oslói Békekutató Intézet igazgatója a norvég Nettavisen című honlapnak.
Trump immár harmadszor jelölt, 2016 óta folyamatosan felterjesztik. Az indoklás idén is ugyanaz, nevezetesen, hogy Trump alapelve: "erővel a békéért" (peace through strength) - írta az MTI. 
A jelölő személye nem ismert. Nobel-békedíjra bárkit lehet jelölni, de azok köre, akik jelölhetnek, korlátozott. Ide tartoznak a kormánytagok, egyetemi professzorok, békekutatók és a korábbi Nobel-békedíjasok. A jelölési határidő január 31-e, ám az idei lista még nem végleges, mert az öttagú Nobel-bizottság február végéig jelölhet.
A bizottság azt ajánlja mindenkinek, hogy ne hozza nyilvánosságra jelöltje nevét. A listát ötven évre lepecsételik. Ez az ajánlás azonban nem kötelező hatályú, sok név megjelenik a sajtóban.
Trumpén kívül kiszivárgott, hogy a Novaja Gazeta című független orosz újságot is felterjesztették a kitüntetésre, elismeréséül annak, hogy bíráló hangot üt meg az orosz kormányról. A Nobel-békedíjat 1901-ben ítélték oda először. A győztest általában októberben hirdetik ki.
-
ezt a szégyent
madxa 2018. 02. 02. 09:03
#1297
"Rex Tillerson amerikai külügyminiszter csütörtökön felvetette annak lehetőségét, hogy Nicolás Maduro venezuelai elnök hatalmának katonai puccs vethet véget. A Texasi Egyetemen, Austinban beszédet mondó külügyminiszter ugyanakkor hangsúlyozta, nem tudja, hogy ez valóban bekövetkezik-e.
Tillerson öt latin-amerikai államot érintő körútja megkezdése előtt határozottan kiállt amellett, hogy Donald Trump amerikai elnök nem pártol “rezsimváltást” Venezuelában, de úgy fogalmazott, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha Maduro önszántából távozna a hatalomból. A tárcavezető “változást” jósolt Venezuelában, s mint mondta, az Egyesült Államok azt szeretné, hogy békés legyen ez a folyamat.
“Venezuela és más dél-amerikai államok történelmében gyakori, hogy a hadsereg szolgál a változás előmozdítójaként, amikor a dolgok nagyon rosszul állnak és a vezetés már nem szolgálja a népet” – mondta Tillerson. Hozzáfűzte: “nem vagyok a megmondhatója, hogy ott is ez fog történni-e”."
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 31. 08:55
Előzmény: #1295  Törölt felhasználó
#1296
Néhány órával ezelőtt évértékelő beszédet tartott Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke arra kérte a Kongresszus tagjait, hogy tegyék félre pártpolitikai nézeteltéréseiket, és találják meg a közös célokat, tegyék lehetővé az infrastruktúra fejlesztéséhez szükséges források elérését. Trump leszögezte, hogy nem fogja bezárni a guantánamói börtönt, és a hadsereg finanszírozását érintő költségvetési limitet szeretné eltörölni, mivel a fegyverkezéssel tudják megtartani meghatározó geopolitikai státuszukat. A beszéd nem nyerte el teljes körűen a képviselők tetszését, a demokraták válaszbeszédeket tartottak, melyben a jelenlegi elnök populista politikáját bírálták. 
Törölt felhasználó 2018. 01. 28. 14:21
#1295
 
Törölt felhasználó 2018. 01. 28. 14:21
Előzmény: #1293  -bubu-
#1294
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 24. 22:16
Előzmény: #1292  Törölt felhasználó
#1293
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 24. 10:36
Előzmény: #1290  Törölt felhasználó
#1291
A kínai importból származó napelemekre 30 százalékos importvámot, a főleg Kínából és Vietnamból behozott nagy, közösségi mosógépekre pedig 50 százalékosat vet ki az amerikai kormányzat.
kinaiaknak az APPLE termékekre kellene 80% ot rátenni :o)
Törölt felhasználó 2018. 01. 24. 07:12
Előzmény: #1289  Törölt felhasználó
#1290
Törölt felhasználó 2018. 01. 21. 11:20
#1289
Törölt felhasználó 2018. 01. 19. 16:42
Előzmény: #1287  Törölt felhasználó
#1288
Törölt felhasználó 2018. 01. 19. 10:54
#1287
Egy éve lépett hivatalba Donald Trump
Törölt felhasználó 2018. 01. 18. 18:55
Előzmény: #1285  Törölt felhasználó
#1286
Törölt felhasználó 2018. 01. 16. 20:24
#1285
Vazsmegyei 2018. 01. 14. 21:14
Előzmény: #1283  Vazsmegyei
#1284
Vazsmegyei 2018. 01. 14. 21:12
#1283

Na ez az ami nem vicc! Így járnak a rémületekedvelő háborús veszedelmet vizionáló politikusok és az "áldozataik"!
Hawain tévesz riasztás és pánik! Semmi nem véletlen!https://www.portfolio.hu/gazdasag/eluralkodott-a-panik-38-percre-a-hamis-raketariado-miatt.273523.html
Vazsmegyei 2018. 01. 13. 15:21
Törölt hozzászólás
#1282
Törölt felhasználó 2018. 01. 13. 15:19
#1281
Donald Trump ügyvédje 130 ezer dollárt (33 millió forintot) fizetett egy ex-pornósztárnak, hogy hallgasson a közte és a későbbi amerikai elnök közti szexuális együttlétről – írja az Independent a Wall Street Journal cikkének állítása alapján.
Végül Donald hotelszobájában kötöttem ki. Képzeld csak el, ahogy egy szál alsógatyában kerget a szobában!
https://index.hu/kulfold/2018/01/12/wsj_trump_ugyvedje_fizetett_egy_pornosztarnak_hogy_hallgasson_a_viszonyukrol/
Vazsmegyei 2018. 01. 13. 15:10
Előzmény: #1279  Törölt felhasználó
#1280
Orvosok megállapították Mr. Trumpról, hogy egészsége kiváló! Ő a twitterezők királya!
Törölt felhasználó 2018. 01. 13. 14:48
Törölt hozzászólás
#1278
Törölt felhasználó 2018. 01. 13. 14:47
Törölt hozzászólás
#1277
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 12. 09:32
Előzmény: #1275  Törölt felhasználó
#1276
Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 17:36
#1275
wjani 2018. 01. 11. 15:33
#1274
Erős fegyver Trump ellen
A kínai kézben lévő dollárkötvények, egyrészt, erős fegyvert jelentenekl Peking kezében, ha a kínai-amerikai viszonyról van szó. Különösen, hogy Donald Trump elnök jelenleg is csupán ideiglenes megállapodást tud felmutatni az adósságplafonra vonatkozóan.
Másrészt, ne gondoljuk, hogy a Kína könnyen piacra dobhatja a kötvényeket, amennyiben ugyanis nagyobb pakkokat a parkettre szórna, azzal maga alatt vágná a fát, s jelentős veszteségeket realizálna.
Jól jövedelmezMindezek fényében, tehát, az állomány gyors leépítése éppúgy nem sanszos, ahogy további komolyabb kötvényvásárlások sem várhatóak.
Valójában az a kérdés, hogy Kína vajon megújítja-e a lejár kötvényeket, vagy sem? Más szóval, szinten tartja a tetemes állományt, vagy hagyja, hogy lassan leolvadjon?
Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a 2008-ban még csak közel félezer milliárd dollárnyi kötvényállomány 2011-ig duzzadt majd 1300 milliárd dollárra. Ami azt jelenti, hogy az állomány jelentős része kifejezetten magas hozamú lehet a mostani zérus közeli környezethez képest."
Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 10:16
Előzmény: #1270  -bubu-
#1273
Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 09:50
#1272
Az elnök csak dísznek van? Megint elmeszelték Trump rendeletét
Végül csak lett megmentője a bevándorlók gyerekeinek, az amerikai főügyészség ugyanis megvétózta Trump azon rendeletét, amely eltörölné a DACA-programot. Ezzel mintegy 800 ezer fiatal sorsa stabilizálódott ideig-óráig, az elnök azonban tombol haragjában, „igazságtalannak és töröttnek” nevezte a szövetségi bíróság működését. Korábban több rendeletét is elgáncsolták, kérdés, hogy jöhetnek-e szankciók – és hogy mennyi időt nyerhetnek ezzel a gáncsoskodással.
http://privatbankar.hu/makro/az-elnok-csak-disznek-van-megint-elmeszeltek-trump-rendeletet-315473
Törölt felhasználó 2018. 01. 11. 09:50
#1271
Az elnök csak dísznek van? Megint elmeszelték Trump rendeletét
Végül csak lett megmentője a bevándorlók gyerekeinek, az amerikai főügyészség ugyanis megvétózta Trump azon rendeletét, amely eltörölné a DACA-programot. Ezzel mintegy 800 ezer fiatal sorsa stabilizálódott ideig-óráig, az elnök azonban tombol haragjában, „igazságtalannak és töröttnek” nevezte a szövetségi bíróság működését. Korábban több rendeletét is elgáncsolták, kérdés, hogy jöhetnek-e szankciók – és hogy mennyi időt nyerhetnek ezzel a gáncsoskodással.
http://privatbankar.hu/makro/az-elnok-csak-disznek-van-megint-elmeszeltek-trump-rendeletet-315473
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 10. 17:34
Előzmény: #1269  Törölt felhasználó
#1270
az a gond ezzel, hogy holnapra meggondolja simán oszt jónapot :) 
de a kis pocokfejűt se kell félteni az is kavarja a szart rendesen persze moszkva és kína segédletével 
Törölt felhasználó 2018. 01. 10. 17:32
#1269
Törölt felhasználó 2018. 01. 10. 16:36
#1268
gambadoro 2018. 01. 09. 22:05
Előzmény: #1264  -bubu-
#1266
jellemző usa politika
a zavar fenntartása
lásd az arabok
az oroszokkal együtt gyengítik európát
bár, nekik ott van közép- és dél-amerika azért az egészen más kávéház
azzal együtt, nem nagyon értem, hogy miért nem likvidálják a kretént - biztos lenne a belső körében erre vállalkozó, aki aztán fenntartva a rendszert szépen a vietnami, kínai útra lépne
exmnbs1 2018. 01. 09. 21:41
Előzmény: #1264  -bubu-
#1265
Oprah lesz a kihívöja?
Kiváló ötlet.....
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 09. 10:08
Előzmény: #1263  -bubu-
#1264
Az USA célzott csapást fontolgat Észak-Korea ellen
MTI2018. január 9. 10:02      
 Washington azt fontolgatja, hogy célzott csapásokat mér észak-koreai célpontokra, és abban bízik, hogy emiatt nem robban ki háború a Koreai-félszigeten - jelentette a The Wall Street Journal című amerikai napilapra hivatkozva kedden az Axios című hírportál. 
A lap úgy tudja, hogy bennfentesek "vérző orr" stratégiának nevezik az elképzelést, mert terveik szerint ennek úgy kellene hatnia, mintha "behúznának" egyet Észak-Koreának.
Egy kísérleti atomrobbantásra vagy rakétakísérletre célzott csapással reagálni, hogy Phenjannak "eleredjen az orra vére", és felfogják, milyen drágán megfizethetnek azért, ahogy viselkednek
- írja a The Wall Street Journal.
Az Axios szerint viszont nagy a kockázata annak, hogy támadás esetén Phenjan teljes erejével vág majd vissza. Ráadásul mindez akkor kerül napirendre, mikor a két Korea két év után végre újra hajlandó volt szóba állni egymással, és a februári téli olimpiával kapcsolatban meg is állapodtak arról, hogy Phenjan delegációt küld a megmérettetésre, amit az Axios az enyhülés jeleként értékel.
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 09. 09:21
Előzmény: #1262  Törölt felhasználó
#1263
37 milliárd dolláros ajándékot kapott Warren Buffet cége Donald Trumptól, a Berkshire Hathaway ugyanis ekkora megtakarítást ér el a decemberben elfogadott adócsomaggal - írja a CNBC. 
Törölt felhasználó 2018. 01. 08. 17:24
#1262
-bubu-
-bubu- 2018. 01. 03. 08:24
Előzmény: #1259  Törölt felhasználó
#1261

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek