"Aki a lovakhoz használatos ellenzőt kiegészíti előlről is (azaz dobozt használ), annak teljesen mindegy, hogy van fény, vagy nincs"
Mobiusindex
Törölt felhasználó2010. 02. 21. 15:53
"A jelenlegi pénzügyi világválságra való tekintettel az energiaköltségek csökkentése érdekében átmenetileg kikapcsoljuk a fényt az alagút végén."
EdgaR
Törölt felhasználó2010. 02. 14. 18:39
"Azon agyalok, ha te levetnéd magad az egodról az iq-dra, piszkosul összetörnéd magad.."
totem
Törölt felhasználó2010. 02. 05. 00:30
"
pont 2 éve farkas tamás itt harapdálja a tyúkok nyakát"
NagyBarnaMacko
"
Ezért vettem ezen a szinten,és ezért cumiztam be szopós malac módjára a nagy kábelt."
martin36
előzmény (#146116: sabe) | válasz erre | Ma, 09:52
Kedves Tóth és Kovács Urak!
kérem indokolják hogy miért tart itt az árfolyam és ne ránk fogják,kérem!!
dolgozzanak és ne hazudozzanak,maguk semmit nem csináltak ez évben,csak blöfföltek és börtön járna érte nem?becsapottak vagyunk,mert hazudtak mint a humetben civin elvtárs
(#1001) válasz erre (#999:Jussi)
1000. az enyém !!!!!
JO8!
(#1010) válasz erre (#1001 BOLONDBANDY)
Bandy, a könyvbe azért pontosabban állj be, mint itt az 1000. hsz.-be
FIL2
Törölt felhasználó2009. 10. 21. 14:19
"egy biztos ez napok alatt lesz névértéken,még esély sem lesz venni,Ti is gondoljátok?
inkább nem fizetem a hitelemet de nem adom el " Puleo #143996 phyl topik
Aladár intézkedjen a kapcsolatainál. Szégyen, hogy az egy tollból, meg egy jegyzetfüzetből álló Genesis már a névérték 150-a felé halad, felső limiten majdnem 100k vevő van, itt meg oda-vissza pakolgatnak egyesek 100-200k-s csomagokat a vevői vagy épp eladói oldalon, néha még meg is öntik, azt a látszatot keltve, hogy vki menekül.
zotya32
Kényszerértékesítették a Genesis egyik nagytulajdonosának a részvényeit, amelyet jogtalannak tart az érintett, így 90 000 darab részvényének a visszavásárlást követeli.
A családomnál a személyemmel kapcsolatban
betelt a pohár a Phyl függőségem miatt.
Csak azzal védekezem,hogy még mindig jobb a családom számára mintha kábítószeres lennék vagy
játákgépeznék.
IGEN S MAR CSAK 129 VAN ELADAS!!ELFOGYOTT A 128 FT-OS PYL:)LEHET HOLNAP MEGUTJUK A 150-ET IS HA USA JOL ZAR A HANGULATTAL MEGYUNK + MEG EZ A JO HIR IS,,,:)ITT TENYLEG NAGYON HAMAR MEG LESZ A 200 FT....
helfenbein
-Ez a mai chart tipikus ökörhugyozás formát ad ki, ami alacsony forgalommal párosulva további emelkedést vagy esést, esetleg oldalazást vetít előre. (Melisur) (#343937)
-Látom megtanultad az elemző szakmát rendesen a delphoi egyetemen :-) (Neolux) (#343939)
A legalacsonyabb papírnál van a legnagyobb emelkedési potenciál ez is matematika.
Előbb utóbb emelkednie kell, mert ez a számok törvénye.
Nincs más lehetőség..)
mzoli
Törölt felhasználó2009. 07. 07. 13:59
(#1506) Re: real folyamatosan
Értékelés: 0
előzmény (#1505: nanskrin) | válasz erre | Tegnap, 12:30
"
igen, annyira nincs ma mozgás, hogy a 15 perces késleltetésű bet.hu ma néha reált mutat :)) "
Olyan publikus figurák jelentkezését várjuk, aki 9-en áll eladáson. A legnagyobb mennyiséggel rendelkező phylaxiás Petri-csészét nyerhet. A leggyorsabban jelentkező lesz az első.
luigiano
Törölt felhasználó2009. 06. 07. 23:53
aki magyar velünk tart hajrá jobbik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó2009. 06. 07. 21:06
"sztem Egon csak tapogatózik megint mint kezdő buzi a gőzfürdőben... "
uniu
Törölt felhasználó2009. 05. 07. 16:22
"Szeretném, ha valaki egy láncfűrésszel megkarcolna, megsímogatna, tökön szúrna, utána láncraverve égő szurokkal és olommal leöntene, muszáj, muszáj muszáj
egész nap kihozom a tradeket 0-ra brokidijjal MERT tartom magam a szabályokhoz, és amikor nem, akkor van az, hogy cover után még 100 pontot esik;
és ilyen persze 40-ből 1-szer van, szóval most fosozhatok ismét hogy 0-ra hozzam a tradeket, és amikor jön a pénzkereseti lehetőség akkor majd ugyis elbaszom. A rohadt kurva életbe." soda
Törölt felhasználó2009. 05. 03. 19:10
hello!
Csináltam egy forexes oldalt, ahova rengeteg ingyenes anyagot tettem föl, leírtam a stratégiámat és a kereskedéseimet is meglehet tekinteni.
Az oldal címe forexpips.hu!
Bármit veszünk az nagy eséllyel emelkedni fog, ha nem ma akkor holnap, ha nem holnap akkor majd később. Egy biztos az alulértékelt cégeknek az árfolyama alacsonyan van ennél rosszabb, szerintem nem jöhet!?
simonsz
"13:44
Jól látom a 2 és fél millió részvényt 526-on?
zs"
"13:44
2.400.000 db 526-ért :-o
Nem semmi...
g"
"13:46
És máris 512, ilyet...
g"
"13:48
...valaki türelmetlen volt...nem volt ideje kivárni amíg felmegy az árfolyam....pedig ennyit két nap alatt 520 alatt is begyüjthetett volna.....
E"
"13:52
Szerintem valami béna titkárnő félrenyomott egy gombot...most nagyon adják, hogy helyretegyék. Már csak 510
zs"
"14:00
Ez kész...dugnak a billyentyűzeten vagy mi?
zs"
"én már el nem adom ennyiért. rohadjon meg ott ahol van. negatívba ugyse mehet...nekem édes mindegy hogy 1200 1400 vagy 600. kiteszem a vitrinbe enni nem kér. száradjon el ott..
most miért lett törölve a bemásolásom?
csak kérdezem, mert ettől sokkal olyanabbak nincsenek, a fél topikot ki lehetne írtani
ja, hogy porti-koinak nem tetszett?
mikor azt írtam ó magasságos istenkirály, azt bezzeg nem törölte(tte)
átadom a terepet, ez volt az utsó csepp, tudom a pf-nek nem fogok hiányozni, ez a ....... porti mindenkit kiírt maga körül
lehet szándékos?????????
"Köv héten én is átutalok egy kisebb összeget a számlára, mert nekem is le kell átlagolnom a 2665ös pakkom, mert az nagyon távolínak tűnik. A mostani helyzetben sajnálom, hogy mikor 1450fele voltunk nem voltam gépnél.....
KIK AZOK A SZERENCSÉTLEN DEGENERÁLT ÉLETKÉPTELEN ÉLETUNT BARMOK,akik 10Ft alatt eldaják a philaxiy-at ????????!
nem hinném hogy bárki 7 ft/db árral ki lenne segítve...
ŐSZINTÉN...
GYERÜNK..
KÉREM A NEVEKET..
EGYESÉVEL..
SZERENCSÉTLEN 1
SZERENCSÉTLEN 2
...
(szóljon az,aki nem ért velem egyet!)
Dagobertbacsi
És van egy másik, amit én képviselek, hogy a saját életutam által fogant tapasztalatok, vindikálnak arra, hogy ki merjem jelenteni, meg tudnám oldani a válságot. Bár ez nem jelenti azt, hogy igazam is van.
sanguis
Itt minden mindegy, csak az Orbán vissza ne jöjjön,
itt pusztulhat minden, mindegy, csak az Orbán vissza ne jöjjön,
itt becsődölhet ezer és ezer magyar vállalkozás, mindegy
itt fizetőképtelen lehet polgár, önkormányzat, állam, mindegy,
itt befagyaszthatnak ingatlanalapot, bankbetétet, mindegy
itt minden mindegy, csak az Orbán vissza ne jöjjön,
itt elszabadulhat a pokol, mindegy,
itt ellophatnak, eladhatnak mindent, mindegy
itt kiforgathanak minden jogszabályt, a szavak értelmét, mindegy
itt megszűnhetnek a közszolgáltatások, mindegy,
itt rablóhordák dúlhatnak, mindegy, csak az Orbán vissza ne jöjjön,
itt a Gyurcsány élő tévéadásban csecsemőket fojthat meg,
itt minden mindegy, csak az Orbán vissza ne jöjjön.
SirGeorge
Mondataid méltóak a nicknevedhez, bár szégyent hozzol arra a dolgoz társadalmi rétegre.
Elhúzhatnál már vissza az általános iskola alsó osztályaiba és végre megtanulhatnál magyarul írni és fogalmazni, helyesen, utána osztani az észt a komcsi buxereddel együtt!
most olvastam csak el robbbbbbaj nagy elkoszonojet
„Ennyi, és ezzel nem csak az érdemi hozzászólásaimat, hanem 24 órával az érdemi hsz-eim beszüntetése után minden hsz-em beszüntetem.” 18.13
azert meg kerodzott az ANY totyikban is (uccso: 17.44)
„Nekem a számlaegyenlegem és a bennem bízók pénzének a gyarapítása a feladatom, és nem beképzelt postásokkal tárgyalás.”
pancser
tiltott penzintezeti tevekenyseg jo is az
bekepzelt portás sporttars
tobb tucat olvasók, robbbbbaj eltetok hol maradtok? most kellene nyomni mert tovig leeg szegeny…
kulfoldon shortol-… meg ne szakadjak en itthon shortolok mindenre ha akarok
szoktak mondani a szovjet-orosz irok gogol koponyegebol bujtak ki
igaz-e nem tom az viszont egyertelmu hogy robbbaj dplh koponyegebol bujt ki es azzal is takarozik
dlph naggyon jo kerdezzetek csak famot
a kopiák altalaban lebutitott fokozatok de robbbbaj annyira jooooooooo
olllllyan sok pizet keresett ollyan nagyon okos mindent rabizni kelllll azzzonnal
már rájöttem:
Te vagy trueman a zseniális és önkritikus tirpák álnév alatt,mint az "igazság" bajnoka és nem érted hogyhogy nem a tiéd lett az első hely,azt meg végképp nem tudod kezelni,hogy nem veled irogatok éjszakánként:-)
nem irok nem jelenti h nem olvasok es nem teszem meg tetjeimet
a nickem regi
ilonka miert boszaantott bertam
robbbaj mas teszta gyujti tobb totyikbol az elkeseredetteket es jatsza a messiast
linkelgeti a blogjat a portfolio kezeleset
sok sikert menj te is hozza tutti jo lesz (-:
nem állt szándékomban senkit minősíteni,de ha bármelyikük problémásnak érezné,hogy szerény személyem "szátizenvalahányadikként" ki merte emelni bejegyzésüket,mindenféle rosszindulatú szándék nélkül,sőt,a rangsorolással az öniróniára és a zseniális megfogalmazásra való képességüket elismerve-hát megkövetem Őket.
viszont továbbra is él a kérdésem(igen,tudom,ezt meg se írd,hogy kezdőként hogy vetemedhettem ilyenre,hogy KÉRDÉST INTÉZTEM HOZZÁD):
a lehordásomat csinálhatja mindenki innentől nyugodt szívvel, azzal a tudattal, hogy akit támad nem fog többet rá reagálni. Aki ilyen tudattal is nyomja tovább, minősíti magát.
Ennyi, és ezzel nem csak az érdemi hozzászólásaimat, hanem 24 órával az érdemi hsz-eim beszüntetése után minden hsz-em beszüntetem.
Nekem a számlaegyenlegem és a bennem bízók pénzének a gyarapítása a feladatom, és nem beképzelt postásokkal tárgyalás.
Lehet itt sok netharcos, hogy ki sikeres, azt csak a számlaegyenlege mutatja meg, ill. hogy vkinek képes-e segíteni abban, hogy nyereséges ügyletet kössön. A többi engem nem érdekel.
Hogy képes voltam-e segíteni a nyereségességben? Ha akarná, itt több tucat pf-olvasó meg topicozó bizonyítaná, hogy igen. Nem fogom felsorolni a tippeket és tanácsokat, ami vagyonokat eredményezhetett ill. spórolhatott meg az itt olvasóknak. Minden illetékes tudja. A legnagyobb vagyonóvó intésem kiemelném:
a) 2000-es, majd 1800 ft-os genesisnél az eladásra bíztatásom, és szigorú eltanácsolásom a vételektől.
B) Phylaxiánál u.ez 28-as majd 23-as árfolyamoknál.
C) Humetnél u.ez kb. 80-nál
D) Econál 120 törését követően minden további vételtől eltanácsolás.
Shortot hatiban javallottam néha, de mivel a pf-en alig van vki, aki tud shortolni, shortok építésének javaslata természetesen sosem volt a leghangosabb (még Spáde számára se, aki a hati topicban fel se tűnt) javaslatom. Én külföldön shortolok elsősorban, de ezt úgyis tudja, aki ismer, és nem ismeretlenül fikáz (ami egyébként a tf kedvenc stílusa...mármint az ismeretlenül, nulla infoval fikázás).
Auror:
"Hát én is szoptam mint a torkosborz...
Vannak ilyen napok. Jobban mondva hetek... Nekem mondjuk pár hónapja tart. Gyakorlatilag 6 hónapja. Akkor kezdtem el tőzsdézni..."
Ursula=buxer=etc…., kezdesz kiborítani te roncshalmaz. Eleve nem egy éve tőzsdézek, és ezt kedves pénznyelő sem állította. Medvenő, te eljátszottad a házad is, mindenkit arra buzdítottál, hogy anyóst is adja el, és tolja phyl-be, ami soha nem megy 20-ra. Szóval hallgass nagyon mélyen. És milyen fél évről beszélsz????? Te szerencsétlen, mindenki tudja, hogy ez itt a pf-en a stratégiád: kitalált történetekkel próbálod minden szakmailag vmirevaló ember hitelét rontani.
Szakmai csatákba pedig inkább ne menjünk bele, mert alulmaradnál. De ennyi volt, én innentől levegőnek nézlek, írhatsz akármit, nem próbálom megvédeni a sok szerencsétlen újat az ámokfutásodtól, és nem reagálok semmilyen pocskondiázásodra, elég volt. És a pf-ből is elég volt. Épp ideje lassan a többiek példáját követnem, és elhagynom ezt a posványt.
Egy biztos, egy másik topicban medvenő döntésre késztetett. Úgyhogy elérte, hogy ismét egy emberrel kevesebb legyen ellenpólusaként, és királykodhasson ebben a posványban. Kitartó egy b. komcsi ez.....
Egy ilyen alaktól nem tűröm el, hogy hamis dolgokat terjesszen rólam, úgyhogy ezennel befejezem érdemi hozzászólásaimat minden topicban. Először csak a phylt hagytam meg neki, most már az összes topicban felütötte a fejét, mint egy rossz kórság, úgyhogy nekem meg ideje mennem. Ezt már egyszer kb. fél éve megtettem, de visszajöttem, azonban látva, hova tart a pf, nem volt értelme.
Sziasztok
a topicozó utolsó hozzászólásai: