"mol sajna már közmű lett mint a matáv - nincs story benne jó oszti, ennek megfelelően nagyot esni itt már nem nagyon tud de vágás után igen" Idén januárból, vhol 2880-as MOL környékéről:-))
Gyurika begőzölt: "Ma este levelet írok a felső vezetőségnek, és szeretném estére összegyűjteni ( nyilván vannak ötleteim persze ), hogy mi az ami kérdéseket elküldjek a Fórum nevében. Nyilván szeretném ha velünk is foglalkoznának. Ezt nem adhatom fel" Katasztrófa...
Az én véleményem szerint, ha kitisztul a kép,akkor jelentős árfolyamugrás lesz. Nagyon meg nem várom lejjebb, az látszik, hogy nem akrják bedönteni az árfolyamot. itt már visszavettem volna
Segítek, ne keressétek. Nektek úgyis mindent kétszer kell elmondani: . https://forum.portfolio.hu/prev/38637/6763179 . Kvasztics_Fedor
hétfő, 22:36
Előzmény:
GoldGym
Én is így gondolnám, csak elkalandoztam.
Tele vagyok sztárpapírokkal: ottó, enefi, kulcs, jövővíz, cig, set 🙃🙃
Tutifix osztalék papírok😅 Van baj bőven 😉 . Az említett papírok másnap (2019.12.10-én) 16:15-kor: ottó -3,46%, enefi 0%, kulcs -3,27%, jövővíz -1,37%, cig -3,13%, set+0,98% . Ekkora sikeres portfoliót még a Zsidaynak sem sikerült összehozni. :D "Van baj bőven!" ;)
Opus: "Èn sem adom el,egy kisebb családi ház ára a bukóm,pár évet kivárok.De addig az ember agyfaszt kap." Ha igaz, amit a fent idézett jómadár ír, akkor milyen emberek vannak a tőzsdén? Dacból elherdálja a családi vagyont? Normális????
Opusz: gyártják az összeesküvés-elméleteket----ki a bűnös?.... Soros? ...bróker....Clearsteam (valami ismeretlen alap)...Az eszükbe sem jut, hogy 2018 nyarán Simicskát "kivásárolták" mindenből....csak a kecskéi maradtak szegénynek....Mivel fizettek? Kézenfekvő a részvény, ő meg használja.....sok apró, fiktív cég létrehozásában nagy gyakorlata van (Kaya Ibrahim, Josip Toth) .....így több millió fű alatt marad..... Aki le akar venni valakit a tábláról, azt nem érdekli a következmény.....
Törölt felhasználó2019. 11. 27. 09:59
"közben KÖZE sincs az erőműnek ehhez az egész BÜDÖSHÖZ!" Pampa! Te vádolsz másokat /ujságírókat, fórumozókat/ részrehajlással mert a hivatalos vizsgálatok lezárása előtt állástfoglalnak? Hát ne vicceljünk már, ez egy komoly ország.
Kérem a moderátort,hogy a Pomperj felhasználó nevet viselő egyént is függessze fel. A "kispajtásozás" véleményem szerint minden részvényes számára megalázó és lealacsnyító. Egy anyázás ,egy adott személynek ehez mérten töredékes százalék.
Mekkora rohadék gazemberek ezek. Sok éve lojális vagyok hozzájuk szavazás, politika terén. Lenyeltem még azt is, hogy a szar közmédiát a leghülyébbeknek csinálják, nézhetetlen szar az egész. Már a pesti srácokat sem szivesen figyelem, mert olyanok, mint akiket elárúltak (áldozat arc). Balf.szok voltak a kampányban is a balf.sz "alkalmatlan" stb szövegükkel. A legfontosabb, hogy hazugsággal ellopták a pénzem felét kb eddig. Isten ne adja nektek, hogy teljesen csödbe menjek mert számon fogom kérni, szerintem nem egyedül. Azt sem tartom kizártnak, hogy az a pár száz elkeseredett, átb.szott (hazúg jövőtervek a cégekben) kisbefektető indít el egy olyan mozgalmat, ahol bukik az egész jelenlegi politikai "elit" patk.ny népség. A másik politikai oldalakat alapból utálom, nehogy azzal gyertek, azok meg kitalicskáztak mindent az országból...ezt nektek "cégvezetés":
"Vagy egy kibaszottúl nagy átverés áldozatait leszünk, vagy jó néhányan nyugdíjba vonulhatnak est által 😆 Véleményem szerint totál vakon vagyunk továbbra is 😆😆" Est topik
Szia! Honnan lehet megtudni, hogy a BÉT-en új hír jön ki a részvénytársaságoknál? Van valami oldal vagy csoport, ami figyeli és tájékoztat róla? ELőre is köszi a választ:)
Opus topik egyik gyöngyszeme írja: "Nekem van egy olyan érzésem, hogy direkt jöttünk ide le vissza, így a 2017-es emelkedésből minden rést kitöltöttünk, akiktől lehetett elvették" - már 2 éve direkt megy lejjebb. Szánalom.
“Ez egy forex papír, itt mindenki elvérzet akinek el kellet vérezni, nincsenek már eladók, ide vevők fognak jönni, nagyon kevés eladó papír van, ha egy alap jön akkor már másnak nem is jut a pappírból” Marslakó2
"remélem nem a lavina, hanem a rakéta oldalán fogunk ülni" ....az opusz egy aranybánya.... (bár lehet, hogy más szempontból gondolták néhányan---- s lehet, hogy ma is az.... néhányaknak----
Szándékos leszorítást látok! Ha valaki netán vesz pár ezer darabot,azonnal rádobnak egy tételt,vagy aláállnak az eladással. Ezt nem kisbüfik csinálják,van egy-két megbízott bróker erre a célra.
Biztos olvassák a fórumot így leírom. Üzenem az összes magántőke alapos g.cynek, és az egész összehangolt bűnszervezetnek, akik csavarják ki a papírokat a kezekből, hogy az enyém nem eladó 200 Ft alatt, így sz.pj.n.k le bő nyállal! Jó éjszakát!
"Remélem egyszer eljön az a pillanat, amikor a híres ezresen személyesen fogunk nevetni ezen az egészen... sok sok milliómos, milliárdos társaságában" - viccgyurika ismét akcióban.
Nézd már, egy svéd emigráns kulturált megnyilvánulása opus-topikban: " Kicsi kis pocsodnek mondjad a baromsagaidat a tukor elott te gyoker!!! GYuri bazd ki innen ezt a majmot lecci mert annyira faj meg olvasni is a faszsagait hogy meg regisztralni is hajlando voltam miatta"
Egy wallis-hívő: "Meg egyszer hangsúlyozom, senki ne adjon ezen a szinten, ez egy tudatos szivatás, csak rá kell nézni a könyvre ! Valakik lebarnoljak az árfolyamot a trendet meglovagolva! Minden nap azonos koreográfiaval mennek lefelé! Na ebben ne legyünk már partnerek, hiszen itt már ingyen van a papír annak aki bővíteni akar!"
"Komolyan mondom elképesztő....van itt plyan aki mióta tőzsdézik az
osszesitett eredmenye pozitivban van???? Ez telleg ugy felcsesz hogy
baszki szokoevente van olaj poziciom....ez sem a tetorol hanem joval
lejjebrol....es pont de telleg pont most kell olyat esnie ami nem higy
szokoevente de 10 evente ha van egy"
"Nekünk kicsiknek a tőzsde egy szerencsejáték. Ahol végül mindig a bank
nyer. Lehetünk szerencsések és elkaphatunk hullámokat és nyerhetünk is
ideig-óráig. Lehet elemezni illetve nézni mindenféle chartokat de a
nagyok ugy is beletudnak szólni. Pl mikor az otinak esnie kellett volna
de srv-vel fent tartották és még húztak is rajta. Vagy mikor a sárga
hajú büfizik vmit. Voltak pluszos éveim de ha a globált nézem akkor
persze minusz. Ez az év jól kezdődött. Szinte globálba is pluszba
fordult. 3 hónap alatt a tőkére vetitett érték +250%. De jött pár
nagyobb és pár kissebb bukó. Ezek közül épp a már emlitett otika volt a
fő karmester. Máris oda a már meglévő nyereség+tőke 90%-a. Kapkodtam
ugrottam ide ugrottam oda és ez lett az eredménye. Meg persze a mohoság.
Most viszont az elmult 1-1.5 hónalban lenyugodva és igazából 2 tréddel a
megmaradt összeget sikerült duplázni. De még igy is az eredeti tőke kb
50%-ánál vagyok. Viszont most probálom nyugodtan és nem mindenféleképen
poziba lenni. "
jo bator vagy hallod e...nekem az asszony azt modta egy doboz tej aranal nem kolthetek tobbet erre a kaszinora...szal 21darabot tervezek venni 10 korul!!
a topicozó utolsó hozzászólásai: