Topiknyitó: Portfolio 2013. 10. 29. 17:30

A rendszerváltás óta nem volt ennyi szegény  

Ugrás a cikkhez
2012-ben a magyar lakosság 17%-a volt jövedelemszegény, 19%-a munkaszegény, 37%-a élt súlyosan deprivált anyagi körülmények között - derült ki a Tárki kutatásából. Összességében a magyarok 47%-a élt olyan háztartásban, ahol a szegénység és...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=191048
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2013. 10. 29. 20:15
nem jelennek meg a hozzászólások
Sigorszky 2013. 10. 29. 19:40
Előzmény: #1  Portfolio
Én nem látok egyetlen hozzászólást sem. Mi baj van itt, PF?
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2013. 10. 29. 19:37
Előzmény: #1  Portfolio
jobbanteljesít
Törölt felhasználó 2013. 10. 29. 18:04
Előzmény: törölt hozzászólás
Nincs mese, csórók vagyunk

Index

2013. október 28., hétfő 13:06 | |

Egyre mélyebbre csúszik Magyarország az európai ranglistán az átlagos elkölthető jövedelem alapján. A magyarok havonta átlagosan 417 euróból, azaz 122 ezer forintból élnek, ami alig több, mint az európai átlag harmada. Most már nemcsak a balti országok, hanem balkániak is megelőznek minket: Horvátország és Törökország előttünk, rögtön utánunk pedig Montenegró következik. De óriásiak a különbségek Magyarországon belül is – derült ki a GfK kutatásából.

szagolom büdös harapom xar, még jó, hogy bele nem léptem.

a lényeg az, menjen az etetés -közpénzből- hogy jobban élünk.
Törölt felhasználó 2013. 10. 29. 18:04
Előzmény: #1  portfolio
Nincs mese, csórók vagyunk

Index

2013. október 28., hétfő 13:06 | |

Egyre mélyebbre csúszik Magyarország az európai ranglistán az átlagos elkölthető jövedelem alapján. A magyarok havonta átlagosan 417 euróból, azaz 122 ezer forintból élnek, ami alig több, mint az európai átlag harmada. Most már nemcsak a balti országok, hanem balkániak is megelőznek minket: Horvátország és Törökország előttünk, rögtön utánunk pedig Montenegró következik. De óriásiak a különbségek Magyarországon belül is – derült ki a GfK kutatásából.

szagolom büdös harapom xar, még jó, hogy bele nem léptem.

a lényeg az, menjen az etetés -közpénzből- hogy jobban élünk.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek